"Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: "Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"

Мнениеот megan fox » 13 окт 2010 22:01

Cesc Fabregas написа:Мани бе пич, спориш със стена. Той се има за Интелектуалеца на форума, щото бил чел много книжки :roll: :lol: :lol: Това са негови думи :lol:

Абе то лошо няма, че е чел книжки, ама май е "чел" само книжки за оцветяване и тук-там комикси!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 окт 2010 22:01

има ли някой който вярва в господ и в цръквата? :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2010 22:02

megan fox написа:
MORSKI написа:Ами това е глупав довод! Който е християнин да си казвам, който е атеист да си казва! Християнска държава сме, но у нас християните са малцинство май в сравнение с атеистите :arrow:

И по-добре (поне според мен). Че като ги знам църквата какви ги дроби... не мерси!
Да не говорим, че Ватикана (е вярно, там са католици) до началото на 80-те години продължава да твърди, че Земята е център на Вселената и че Слънцето и всичко останало се върти около нея! Едва папа Йоан Павел II призна, че това не е така! А най-смешното от всичко е, че най-добре оборудваната обсерватория в Европа е на... Ватикана!!!! :lol: :lol: :lol:

Католиците не ги гледай, там доста неща не са както трябва! За съжаление нашата църква все повече затъва, но това значи ли, че трябва да съм атеист? :shock: Аз не съм православен заради това какви хора са нашите владици и свещеници, а заради Бог ;)
Правете разлика! Нашата църква например отсъпва на руската и на гръцката и по манталитет и по качества и по морал! Но това не различава двете страни и православните в тях, нали ;)

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 13 окт 2010 22:03

Синьо сърце написа:
abiati написа:
Синьо сърце написа:Интересно-св.апостол Йоан,автор на едно от евангелията,както и на прословутия "Апокалипсис",любимият ученик на Иисус,на когото Той от кръста заръчва да се грижи за майка Му,какво ли е гледал?Кръст ли,разпятие ли,или е халюцинирал?И какво доказателство повече-DVD с цялата екзекуция и погребение?Скоро един лайнар тръбеше,че Иисус бил гей,сега нов тъпанар...Що не се занимават с Мохамед,а?Че там бомби хвърлят и яко гърбят,а нали християните са толерантни...

''знаещ всичко'',това е човека ''компетенция''... и в тази тема ли колега разясняваш на нас-неуките...нищо ново.... не се заяждам с теб,но замисли се,чак пък във всичко да даваш обобщавашти коментари и оценки...ами айде поспри се...
Иначе сполай ти,имаш дар слово.

Да,наистина с тебе имахме глупав и безсмислен спор.Ами в случая нищо не налагам и не давам оценки,давам своя поглед над нещата.Не съм виновен,че чета Писанията и мога да ги цитирам.И далеч не съм компетентен във всичко.Доказателства-бол... ;)

Никога не забравяй,че мнението ти не е миродавно...доказателства ще даваш тогава и само тогава ако си видял или присъствал,приател...аз вярвам в Бог..даже съм силно вярващ,но как точно ти ще ми докажеш,че Исус е съществувал,нима си живял тогава и си имал допир с него...не ти просто ще цитираш нещо и после още 100 подобни неща,които са в подкрепа на първото...
А сега приателю,помни от мен едно,Бог е с всеки от нас,и се чете във всеки признък на доброта...
По добре да направиш едно добро отколкото да запалиш 100 свещи и да си подмолен...
Последна промяна от abiati на 13 окт 2010 22:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 окт 2010 22:03

Siegfried написа:Атеистите са много жалки в доводите си против вярата, че накрая просто стават смешни. Морски, остави ги да пасат логики по ливадата :lol:

Жалък си ти, че вярваш в нещо, което по никакъв начин не можеш да докажеш, че съществува! Т.е. вярваш е една химера, в една приказка, в една измишльотина!!!
Със същият успех можеш да вярваш в Супермен, Батман, Конан варварина или нещо подобно!
Последна промяна от megan fox на 13 окт 2010 22:04, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2010 22:04

Бижутера написа:има ли някой който вярва в господ и в цръквата? :lol:

Аз вярвам, проблем?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 13 окт 2010 22:05

megan fox написа:
Siegfried написа:Атеистите са много жалки в доводите си против вярата, че накрая просто стават смешни. Морски, остави ги да пасат логики по ливадата :lol:

Жалък си ти, че вярваш в нещо, което по никакъв начин не можеш да докажеш, че съществува! Т.е. вярваш е една химера, в една приказка, в една измишльотина!!!
Със същият успех можеш да вярваш в Супермен, Батман, Конан варварина или нещо подобно!

Детската градиниа да ляга да спи, Меганчо. И да сънуваш квадратни функции за разкош. Химера е атеистичното слабоумие, което граничи с комедията.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 13 окт 2010 22:05

Не разбирам шока от изказването, при положение че по начало няма нито едно доказателство за истинността на написаното в Библията.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 окт 2010 22:05

MORSKI написа:

Аз вярвам, проблем?

защо църквата не плаща данъци?
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 13 окт 2010 22:05

MORSKI написа:

Аз вярвам, проблем?

И аз.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”