Cesc Fabregas написа:Мани бе пич, спориш със стена. Той се има за Интелектуалеца на форума, щото бил чел много книжки![]()
![]()
Това са негови думи
Абе то лошо няма, че е чел книжки, ама май е "чел" само книжки за оцветяване и тук-там комикси!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Мани бе пич, спориш със стена. Той се има за Интелектуалеца на форума, щото бил чел много книжки![]()
![]()
Това са негови думи
megan fox написа:MORSKI написа:Ами това е глупав довод! Който е християнин да си казвам, който е атеист да си казва! Християнска държава сме, но у нас християните са малцинство май в сравнение с атеистите
И по-добре (поне според мен). Че като ги знам църквата какви ги дроби... не мерси!
Да не говорим, че Ватикана (е вярно, там са католици) до началото на 80-те години продължава да твърди, че Земята е център на Вселената и че Слънцето и всичко останало се върти около нея! Едва папа Йоан Павел II призна, че това не е така! А най-смешното от всичко е, че най-добре оборудваната обсерватория в Европа е на... Ватикана!!!!![]()
![]()
Синьо сърце написа:abiati написа:Синьо сърце написа:Интересно-св.апостол Йоан,автор на едно от евангелията,както и на прословутия "Апокалипсис",любимият ученик на Иисус,на когото Той от кръста заръчва да се грижи за майка Му,какво ли е гледал?Кръст ли,разпятие ли,или е халюцинирал?И какво доказателство повече-DVD с цялата екзекуция и погребение?Скоро един лайнар тръбеше,че Иисус бил гей,сега нов тъпанар...Що не се занимават с Мохамед,а?Че там бомби хвърлят и яко гърбят,а нали християните са толерантни...
''знаещ всичко'',това е човека ''компетенция''... и в тази тема ли колега разясняваш на нас-неуките...нищо ново.... не се заяждам с теб,но замисли се,чак пък във всичко да даваш обобщавашти коментари и оценки...ами айде поспри се...
Иначе сполай ти,имаш дар слово.
Да,наистина с тебе имахме глупав и безсмислен спор.Ами в случая нищо не налагам и не давам оценки,давам своя поглед над нещата.Не съм виновен,че чета Писанията и мога да ги цитирам.И далеч не съм компетентен във всичко.Доказателства-бол...
Siegfried написа:Атеистите са много жалки в доводите си против вярата, че накрая просто стават смешни. Морски, остави ги да пасат логики по ливадата
Бижутера написа:има ли някой който вярва в господ и в цръквата?
megan fox написа:Siegfried написа:Атеистите са много жалки в доводите си против вярата, че накрая просто стават смешни. Морски, остави ги да пасат логики по ливадата
Жалък си ти, че вярваш в нещо, което по никакъв начин не можеш да докажеш, че съществува! Т.е. вярваш е една химера, в една приказка, в една измишльотина!!!
Със същият успех можеш да вярваш в Супермен, Батман, Конан варварина или нещо подобно!
MORSKI написа:Бижутера написа:има ли някой който вярва в господ и в цръквата?
Аз вярвам, проблем?
MORSKI написа:Бижутера написа:има ли някой който вярва в господ и в цръквата?
Аз вярвам, проблем?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта