Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани
някои хора четат ли или се правят на ударени не мога да разбера......
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани
Четете преди да пускате бе, да го ева!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Re: Хванаха фалшиви колбаси"Стара планина"
tprodanov написа:Аз пък от известно време избявам да купувам родни храни, доколкото е възможно и разликата е сериозна. А колкото до Стара Планина - има разлика, ама друг път. Това, че има разлика в химийката, не значи, че има разлика в качеството. Стара Планина е медийна глупост и до тук.
Айде остави ни нас да преценим, а! Какво ще кажеш? До тук , до там всеки ще прецени!
Love_ написа:delqnski47 написа:Love_ написа:Че няма разлика е пълна глупост. Купете кремвирш на Тандем "Стара Планина" и обикновенният Тандем. После сравнете. После вземете примерно леки и обикновен тандем. Разлика има и то е огромна. Лично аз ям кремвирши често и ви казвам, че има разлика. Същотото се отнася и за каймата на тандем "Стара планина". Ако искате сравнително качествени храни се спирайте на Тандем, Елена, Маджаров и Карбонар. Лично аз никога не съм се разочаровал от тяхен продукт.
Особено Маджаров!От неговите меса редовно си купувам
Да, само са леко скъпичкиАз лично съм много разочарован от прясното ни мляко. Жалко, че няма такъв стандарт и за млеката.
Един колега на баща ми носи прясно мляко от крава и не можеш да ме накараш да пия това от кутия.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
MORSKI написа:tprodanov написа:Аз пък от известно време избявам да купувам родни храни, доколкото е възможно и разликата е сериозна. А колкото до Стара Планина - има разлика, ама друг път. Това, че има разлика в химийката, не значи, че има разлика в качеството. Стара Планина е медийна глупост и до тук.
Айде остави ни нас да преценим, а! Какво ще кажеш? До тук , до там всеки ще прецени!
Хайде остави всеки във форума да си казва спокойно мнението и информацията, която има, м?
- Cesc Fabregas
- Контакти:
pomiqrat написа:Един колега на баща ми носи прясно мляко от крава и не можеш да ме накараш да пия това от кутия.
Аз принципно не обичам прясно мляко, щото като се сетя от къде идва и къде е било и ми става гадно
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Синьо сърце написа:pomiqrat написа:Най-хубаво ми беше като си гледахме по 2 прасета и преди Коледа им удряхме секирата и после цяла година си хапвахме истинско месце.
С две прасета доникъде...Освен ако не спазваш пости.
Имахме си и много, много кокошки преди един пор да ги убие една вечер. И кой намаза да ги събере? Аз. Беше много гадно всичките мъртви и в 3 чувала да ги сложа и на боклука.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
tprodanov написа:MORSKI написа:tprodanov написа:Аз пък от известно време избявам да купувам родни храни, доколкото е възможно и разликата е сериозна. А колкото до Стара Планина - има разлика, ама друг път. Това, че има разлика в химийката, не значи, че има разлика в качеството. Стара Планина е медийна глупост и до тук.
Хайде остави всеки във форума да си казва спокойно мнението и информацията, която има, м?
Ами точно затова говоря аз, м! Понеже ти с това моето мнение е правилно и до тук да говориш всеки да си казвал мнението е малко странно! Както ти казах, чухме мнението ти не нужно да го натрапваш!
tprodanov написа:Аз пък от известно време избявам да купувам родни храни, доколкото е възможно и разликата е сериозна. А колкото до Стара Планина - има разлика, ама друг път. Това, че има разлика в химийката, не значи, че има разлика в качеството. Стара Планина е медийна глупост и до тук.
Ти да не мислиш, че в чуждите няма боклуци ?
Има разбира се. Има едни испански кремвирши, които ги пуснаха напоследък, гледам почти във всеки магазин се продават. Та там, на опаковката пише - 50 процента месо, 50 процента лайна. И странно, по-вкусни са от всички български кремвирши, които според опаковката им пише, че са от 100% месо.
Колкото до великия стандарт Стара Планина, и твърдението ми, че това е медиен балон и нищо повече - ето и малко инфо -
Колкото до великия стандарт Стара Планина, и твърдението ми, че това е медиен балон и нищо повече - ето и малко инфо -
Утвърдените стандарти от Националната ветеринарномедицинска служба за някои видове месни продукти (става въпрос за наименованието „Стара планина", изчистена от соя, б.р.) не представляват български национални стандарти.
Те не са идентифицирани с буквеното означение БДС и цифри след него, както се означават българските стандарти и нямат национален характер, заяви директорът на Института по стандартизация Ирен Дабижева.
В Българския институт за стандартизация (БИС) не са постъпили никакви предложения за разработване на български национални стандарти за месни продукти.
Институтът няма никакво отношение към утвърдените стандарти на НВМС, не е информиран за разработването им, не е участвал в етапите по тяхното съгласуване, приемане, одобряване, публикуване и разпространение, подчертава в становището си Дабижева