Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани

Мнениеот Avenger » 13 окт 2010 21:32

някои хора четат ли или се правят на ударени не мога да разбера......
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 окт 2010 21:34

Четете преди да пускате бе, да го ева! :twisted: :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Re: Хванаха фалшиви колбаси"Стара планина"

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2010 21:37

tprodanov написа:Аз пък от известно време избявам да купувам родни храни, доколкото е възможно и разликата е сериозна. А колкото до Стара Планина - има разлика, ама друг път. Това, че има разлика в химийката, не значи, че има разлика в качеството. Стара Планина е медийна глупост и до тук.

Айде остави ни нас да преценим, а! Какво ще кажеш? До тук , до там всеки ще прецени!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 окт 2010 21:37

Love_ написа:
delqnski47 написа:
Love_ написа:Че няма разлика е пълна глупост. Купете кремвирш на Тандем "Стара Планина" и обикновенният Тандем. После сравнете. После вземете примерно леки и обикновен тандем. Разлика има и то е огромна. Лично аз ям кремвирши често и ви казвам, че има разлика. Същотото се отнася и за каймата на тандем "Стара планина". Ако искате сравнително качествени храни се спирайте на Тандем, Елена, Маджаров и Карбонар. Лично аз никога не съм се разочаровал от тяхен продукт.

Особено Маджаров!От неговите меса редовно си купувам ;)

Да, само са леко скъпички :) Аз лично съм много разочарован от прясното ни мляко. Жалко, че няма такъв стандарт и за млеката.

Един колега на баща ми носи прясно мляко от крава и не можеш да ме накараш да пия това от кутия.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 окт 2010 21:39

MORSKI написа:
tprodanov написа:Аз пък от известно време избявам да купувам родни храни, доколкото е възможно и разликата е сериозна. А колкото до Стара Планина - има разлика, ама друг път. Това, че има разлика в химийката, не значи, че има разлика в качеството. Стара Планина е медийна глупост и до тук.

Айде остави ни нас да преценим, а! Какво ще кажеш? До тук , до там всеки ще прецени!

Хайде остави всеки във форума да си казва спокойно мнението и информацията, която има, м?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 окт 2010 21:40

pomiqrat написа:Един колега на баща ми носи прясно мляко от крава и не можеш да ме накараш да пия това от кутия.

Аз принципно не обичам прясно мляко, щото като се сетя от къде идва и къде е било и ми става гадно :lol: Това съвсем сериозно :roll: :oops:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 окт 2010 21:40

Синьо сърце написа:
pomiqrat написа:Най-хубаво ми беше като си гледахме по 2 прасета и преди Коледа им удряхме секирата и после цяла година си хапвахме истинско месце.

С две прасета доникъде... :) Освен ако не спазваш пости.

Имахме си и много, много кокошки преди един пор да ги убие една вечер. И кой намаза да ги събере? Аз. Беше много гадно всичките мъртви и в 3 чувала да ги сложа и на боклука.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2010 21:41

tprodanov написа:
MORSKI написа:

Хайде остави всеки във форума да си казва спокойно мнението и информацията, която има, м?

Ами точно затова говоря аз, м! Понеже ти с това моето мнение е правилно и до тук да говориш всеки да си казвал мнението е малко странно! Както ти казах, чухме мнението ти не нужно да го натрапваш! :evil:

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 13 окт 2010 21:41

Ти да не мислиш, че в чуждите няма боклуци ?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 окт 2010 21:48

Има разбира се. Има едни испански кремвирши, които ги пуснаха напоследък, гледам почти във всеки магазин се продават. Та там, на опаковката пише - 50 процента месо, 50 процента лайна. И странно, по-вкусни са от всички български кремвирши, които според опаковката им пише, че са от 100% месо. :mrgreen:

Колкото до великия стандарт Стара Планина, и твърдението ми, че това е медиен балон и нищо повече - ето и малко инфо -
Утвърдените стандарти от Националната ветеринарномедицинска служба за някои видове месни продукти (става въпрос за наименованието „Стара планина", изчистена от соя, б.р.) не представляват български национални стандарти.
Те не са идентифицирани с буквеното означение БДС и цифри след него, както се означават българските стандарти и нямат национален характер, заяви директорът на Института по стандартизация Ирен Дабижева.
В Българския институт за стандартизация (БИС) не са постъпили никакви предложения за разработване на български национални стандарти за месни продукти.
Институтът няма никакво отношение към утвърдените стандарти на НВМС, не е информиран за разработването им, не е участвал в етапите по тяхното съгласуване, приемане, одобряване, публикуване и разпространение, подчертава в становището си Дабижева

Върни се в “Свободна зона”