Италия - Сърбия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Италия - Сърбия

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 13 окт 2010 21:01

PFCB написа:
kokic1986 написа:Ооооооо големите и страшни "ултраси" крият се после в багажника като мишоци - жалка работа !

Е ти какво искаш ? Може да го тикнат в затвора за тоя спектакъл.

Ми за какво го е направил.Като ще прави простотии да си поеме отговорността ,а не да се крие.Типично за тея дето много знаят на приказки ,а на действия само безполезни глупости правят.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 13 окт 2010 21:35

PFCB написа:
kokic1986 написа:Ооооооо големите и страшни "ултраси" крият се после в багажника като мишоци - жалка работа !

Идеята ми е ,че като имаш 200 момци зад гърба е лесно да се правиш на страшен и на мъж , а като останеш сам си най обикновена мишка ! Като е толкова отворен защо не нахлу на терена да се саморазправи със Стойкович ?

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 13 окт 2010 21:39

kokic1986 написа:
PFCB написа:

Идеята ми е ,че като имаш 200 момци зад гърба е лесно да се правиш на страшен и на мъж , а като останеш сам си най обикновена мишка ! Като е толкова отворен защо не нахлу на терена да се саморазправи със Стойкович ?

Ако нахлуе на терена попада право в ръцете на полицията, а и целта им е била да прекратят мача. Иначе са успели да се саморазправят със Стойкович, когато автобуса на Сърбия е пристигнал.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 окт 2010 22:33

Viktor4o_Rs написа:По-жалки от сръбските главорези са единствено българските родоотстъпници , които им се кефят ;) Гнус ме е от такива българи - Косово е Сърбия , а Западните Покрайнини и Македония какво са бе сърбофили , пак ли са сръбски ? :evil: :evil: :evil:

Въобще не съм им поклонник-даже напротив!!!Но в това отношение -родолюбие и патриотизъм(клубен и национален)сме много далече от тях-ЗА ЖАЛОСТ! ;) Всеки нормален българин едва ли таи топли чувства към сърбите,но на бялото-черно не може да се каже!!
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 окт 2010 22:51

cska_90 написа:
Viktor4o_Rs написа:По-жалки от сръбските главорези са единствено българските родоотстъпници , които им се кефят ;) Гнус ме е от такива българи - Косово е Сърбия , а Западните Покрайнини и Македония какво са бе сърбофили , пак ли са сръбски ? :evil: :evil: :evil:

Въобще не съм им поклонник-даже напротив!!!Но в това отношение -родолюбие и патриотизъм(клубен и национален)сме много далече от тях-ЗА ЖАЛОСТ! ;) Всеки нормален българин едва ли таи топли чувства към сърбите,но на бялото-черно не може да се каже!!

Не смятам, че при сърбите можем да говорим за родолюбие и патриотизъм. Според мен по-правилно е шовинизъм
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 13 окт 2010 23:00

Май Ноември месец ще има работа и за българските полицаи :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 окт 2010 23:40

DrAvalanche написа:
cska_90 написа:

Не смятам, че при сърбите можем да говорим за родолюбие и патриотизъм. Според мен по-правилно е шовинизъм

По-добре шовинизъм,отколкото нихилизъм ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 окт 2010 23:43

Madridist написа:

Не мога да си обясня защо има толкова много сърбофили в България? Кое е му е по-доброто на сръбския шовинизъм? Че няколко години водиха войни, навредиха на целия регион, а ние специално ядохме два пъти дървото с ембаргото
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 окт 2010 23:56

DrAvalanche написа:
Madridist написа:

Не мога да си обясня защо има толкова много сърбофили в България? Кое е му е по-доброто на сръбския шовинизъм? Че няколко години водиха войни, навредиха на целия регион, а ние специално ядохме два пъти дървото с ембаргото

За мен България е най-хубавата страна на света и като човек,който е запознат достатъчно с историята,смятам,че Македония и Западните покрайнини са си изконно български територии. Но в същото време имам страшно добри приятели сърби,които са ми помогнали в най-тежките моменти в живота. И защо да ги мразя - заради грешките на техните управници ли :roll: Бил съм в Косово и Метохия, и там съм видял с очите си неща,които никога няма да ги излъчат по Euronews или CNN. И не си мисли,че всички сърби са изнасилвачи на жени, масови убийци и т.н. Не искам да изпадам в подробности,защото тази тема е безкрайна.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 окт 2010 00:14

Ако патротизъм е да чупя и троша из чужда държава,да освирквам собствения си химн ,да бия собствените си играчи, да излагам страната си пред цяла Европа, да прецакам надеждите на цял един народ за класиране и после да се крия в багажник , за да не ме хванат , както правиха сръбските неонацисти и ултранационалисти в Генуа , ами значи не съм патриот и не искам и да бъда :!: Точно думата , която описва сръбските изстъпления е шовинизъм , по-подходяща едва ли може да се намери ... И никой не засяга обикновените хора , със сигурност има адски много свестни такива , само че историческите факти са си факти ;)
Не мога да си затварям очите за хилядите пъти , когато са ни забивали нож в гърба , който е чел история веднага ще се сети за какво става въпрос . Дано тези , които се кефят на тези безобразия не попаднат на тъмна уличка заедно с терористите с маските и качулките , след това може и да си променят мнението ...
Изображение

Върни се в “Архив”