Ще е голям купон ела да пием модераторите две три пет бири
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Пловдив1926 написа:Морски, твоите приятели днеска 200 човека домакинство. Официално те каня събота на ЛаутаЩе е голям купон ела да пием модераторите две три пет бири
 Иначе Ботев не са ми приятели, нямам приятели от техния тим, но ме кефят като агитка
 Иначе Ботев не са ми приятели, нямам приятели от техния тим, но ме кефят като агитка 
MORSKI написа:Пловдив1926 написа:Морски, твоите приятели днеска 200 човека домакинство. Официално те каня събота на ЛаутаЩе е голям купон ела да пием модераторите две три пет бири
От колко часа ви е мача?Иначе Ботев не са ми приятели, нямам приятели от техния тим, но ме кефят като агитка

puf-paf написа:Следващото наше знаме ще е в 3D формат с мултимедия за да може галфоните да го разберат
 ?
 ?  Пък и с финансиите хич не съм добре...[/offtopic]
 Пък и с финансиите хич не съм добре...[/offtopic]MORSKI написа:puf-paf написа:Следващото наше знаме ще е в 3D формат с мултимедия за да може галфоните да го разберат
[offtopic]Мен ли виизраш с това?
Ице, ще ти пиша тези дни на ЛС да видя дали ще мога да дойда, че имаме мач със СлавияПък и с финансиите хич не съм добре...[/offtopic]

ю
ю

Но аз пловдивските агитки винаги съм ги уважавал зарад вярността им и борйката която имат
 Но аз пловдивските агитки винаги съм ги уважавал зарад вярността им и борйката която имат  
  Като се опарича
 Като се опарича   Да не говорим, че с Жоро вече сме се виждали и пак ще е удоволствие да се видим
 Да не говорим, че с Жоро вече сме се виждали и пак ще е удоволствие да се видим  [/offtopic]
[/offtopic]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта