Ливърпул продаден!!!!!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Ливърпул продаден!!!!!

Мнениеот styopa » 13 окт 2010 17:14

Dzheff написа:Разбира се те от това нищо не печелят, но вече свикнах да очаквам всякакви низости от тяхна страна...

Е все пак вирусите са си пълни...
Реално погледнато и това дело ама грам шанс са нямали да спечелят,но все пак го пуснаха.

rhaegar написа:Според мен, със или без нови собственици, ШЛ много трудно ще играете. Просто отбора в момента не е конкурентноспособен, а до зимата има доста мачове, в които ще се натрупа още разлика до четворката. През зимата трудно стават големи трансфери, а и за новите играчи няма да е лесно да се адаптират в маратона около Нова година, при условие, че бъдат купени веднага. През лятото имена ще дойдат, независимо от това в кой турнир играете, ако бъде гарантирана селекция и отбор, който да се бори за титлата.

Все пак реално погледнато до началото на март имаме точно два мача със силни съперници.Според мен има реална възможност за една добра серия,която да ни даде влизане в четворката.А вече в месеците от март до края на сезона не се знае кой в каква посока ще се ориентира.
Вече за лятото да наистина ако бъде гарантирана стабилна селекция имена ще дойдат.Но все пак с ШЛ за следващия сезон според мен би било далеч по-лесно.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2010 17:19

styopa написа:[
Все пак реално погледнато до началото на март имаме точно два мача със силни съперници.Според мен има реална възможност за една добра серия,която да ни даде влизане в четворката.А вече в месеците от март до края на сезона не се знае кой в каква посока ще се ориентира.
Вече за лятото да наистина ако бъде гарантирана стабилна селекция имена ще дойдат.Но все пак с ШЛ за следващия сезон според мен би било далеч по-лесно.

Вашите проблеми в последните години (ако изключим миналия сезон) идваха точно срещу малките отбори, на които или вкарвахте гол и се отпускахте, вместо да затворите мача, съответно те изравняваха, или изобщо не можехте да вкарате и пак губехте точки.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 окт 2010 17:47

rhaegar написа:Вашите проблеми в последните години (ако изключим миналия сезон) идваха точно срещу малките отбори, на които или вкарвахте гол и се отпускахте, вместо да затворите мача, съответно те изравняваха, или изобщо не можехте да вкарате и пак губехте точки.

Е все пак има нов менажер(въпреки че и той прави едно недомислени ходове...),едно освежаване зимата може да доведе до хубав успех.
В крайна сметка много си зависи от собствениците.Има си го и момента че американци до сега не са успявали като ръководители във футбола.Както казват старите хора ще поживеем и ще видим.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 13 окт 2010 20:49

Най-сетне!!!Ливърпул тръгва нагоре,въпреки,че ще има доста работа! ;) Честито на всички фенове на великият клуб!!! :)

П.С. Забелязвам,че няколко канари от форум Гонг симпатизираме на Ливърпул.Изображение
Изображение
Изображение

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 13 окт 2010 20:57

Alternative написа:Най-сетне!!!Ливърпул тръгва нагоре,въпреки,че ще има доста работа! ;) Честито на всички фенове на великият клуб!!! :)

П.С. Забелязвам,че няколко канари от форум Гонг симпатизираме на Ливърпул.Изображение

Подкрепяме само най-доброто :lol:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 окт 2010 21:51

styopa написа:
rhaegar написа:Вашите проблеми в последните години (ако изключим миналия сезон) идваха точно срещу малките отбори, на които или вкарвахте гол и се отпускахте, вместо да затворите мача, съответно те изравняваха, или изобщо не можехте да вкарате и пак губехте точки.

Е все пак има нов менажер(въпреки че и той прави едно недомислени ходове...),едно освежаване зимата може да доведе до хубав успех.
В крайна сметка много си зависи от собствениците.Има си го и момента че американци до сега не са успявали като ръководители във футбола.Както казват старите хора ще поживеем и ще видим.

Прав си. Ще поживеем и ще видим. Искам да задействат колкото се може по-бързо построяването на новия стадион и през зимата да отпуснат около 60-70 милиона за трансфери. Това е единствения начин отбора да тръгне скоро нагоре. Още зимата ще трябва да се похарчат 60-70 милиона, за да вкараме малко повече качество и класа в отбора.

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 13 окт 2010 22:41

BultraStyle написа:
Alternative написа:Най-сетне!!!Ливърпул тръгва нагоре,въпреки,че ще има доста работа! ;) Честито на всички фенове на великият клуб!!! :)

Подкрепяме само най-доброто :lol:

Наздраве.....................
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 13 окт 2010 23:18

Този тип с неговата компания бяха ли кандидати за закупуването на тима при предишните слухове за продажба ?

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 окт 2010 23:50

BultraStyle написа:Този тип с неговата компания бяха ли кандидати за закупуването на тима при предишните слухове за продажба ?

Нямам спомени някога да е имало дори спекулации.

Liverpool forever_95 написа:Прав си. Ще поживеем и ще видим. Искам да задействат колкото се може по-бързо построяването на новия стадион и през зимата да отпуснат около 60-70 милиона за трансфери. Това е единствения начин отбора да тръгне скоро нагоре. Още зимата ще трябва да се похарчат 60-70 милиона, за да вкараме малко повече качество и класа в отбора.

Е все пак да не забравяме че са американци,не араби.Честно казано не ми се вярва да отпуснат толкова пари за зимна селекция.Но наистина имаме нужда от едно освежаване.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 окт 2010 01:38

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Ливърпул”