БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Обръщение към феновете на ЦСКА!

Мнениеот Samoyl » 13 окт 2010 17:02

delqnski47 написа:
realist написа:Момчета, излагате се! Ще ни се смее цял свят, не може така. Ще събираме пари, за да подпомагаме отбора... Е това е нещо нечувано. ЦСКА не е просяк, нито сирак. Ако тия боклучета нямат пари, да се измитат скоропостижно. Що за срамота е това да се стигне дотам, че феновете да събират по 5 лева. И докъде мислите, че ще я докараме така? 100 хил. по 5 лева - 500 хил.лева. За какво са тия пари? За заплати ли? Или за да купим прожекторите на стадиона? Вие имате ли бегла представа какви пари са необходими, за да се издържа клуб като ЦСКА? Моля ви, нека бъдем по-сериозни.

100 хилки народ дават по 10 кинта,което прави 1 000 000!
Ето ги парите за МФВС и ''Армията'' става наша!
Не знам защо трябва да чакаме тия пари да паднат от небето,вместо да се организираме и да ги дадем!?!
Голям праз и половина кво ще говори света!Аз ще бъда горд,че ще съм един от тези,които ще дадат пари за отбора на сърцето си и ще му помогне в труден момент!
Ясно е че никога няма да се събира народ за мач като Калиакра примерно и ще се чакат евромачовете,и тук таме ще се посъбира стадиона!Затова мисля че е време да се организираме сериозно и да съберем въпросния милион!

Извини ме но никога няма да можете да съберете такава сума.И не защото нямате фенове или защото те не си обичат отбора.По скоро ще се съберете 20 000 и ще дадете по 50 лв.Не забравяй че живееме в България(малка бедна очукана държавица нейде из източна европа)Подкрепяйте си отбора нещата ще си дойдат на мястото.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 13 окт 2010 17:06

Ами всъщност самата организация за събиране на пари не е чак толкова сложна. Прави се договор с някоя банка - открива се нещо като s-crow сметка; насрещна страна ще бъде МФВС, като условието по договора е парите да се освобождават единствено на основание погасяване на дълга на ПФК ЦСКА АД към Министерството. В такъв случай банката е гарант, че парите няма да отидат никъде и за нищо друго, освен уговореното.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 окт 2010 17:08

кристи3 написа:Ами всъщност самата организация за събиране на пари не е чак толкова сложна. Прави се договор с някоя банка - открива се нещо като s-crow сметка; насрещна страна ще бъде МФВС, като условието по договора е парите да се освобождават единствено на основание погасяване на дълга на ПФК ЦСКА АД към Министерството. В такъв случай банката е гарант, че парите няма да отидат никъде и за нищо друго, освен уговореното.
защо трябва да даваме излишни пари на банките 3 лв на превод фен клубовете по места с разплащателни разписки по 10 лв на човек ще се съберат много повече от милион особено с малко реклама по местните радия
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

mddido
Контакти:

Мнениеот mddido » 13 окт 2010 17:08

Никой не говори да издържаме клуба с това дарение,а реално да помогнем на собствениците.И пак повтарям това са стари задължения,не е необходимо да хулим само Титан.До колегата с мнението да ходим на мачовете и това е било достатъчно,ще вметна ,че аз който съм от Добрич и работя ,ако тръгна на всички домакинства ще давам по 150 лева за всяко идване в София,и накрая ще си загубя и работата.За това се опитах да внеса идеята за ДАРЕНИЕТО.В ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 13 окт 2010 17:13

До тук прочетеното от мен излиза че сте доволни от състоянието на ЦСКА и според вас титан управлява добре клуба????? Относно това да се събират пари за стадиона, голяма глупост пари може да събираме само ако имаме глас в управлението на клуба, а не тези мошеници от титан да им съберем парите и айде чао.Те като купуваха ЦСКА с знаели за проблема с базите на ЦСКА нека поне веднъж покажат зайнтересованост към клуба и вземат стадиона на концесия, да направят школата и за Бога да назначат свестен треньор и спртно технически директор и да не им се бъркат в работата.Не съм бойкотиращ ходя на мачовете и там изразявам несъгласието с тяхното управление.
Последна промяна от zavinagicska на 13 окт 2010 17:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2010 17:15

Samoyl написа:
delqnski47 написа:
realist написа:Момчета, излагате се! Ще ни се смее цял свят, не може така. Ще събираме пари, за да подпомагаме отбора... Е това е нещо нечувано. ЦСКА не е просяк, нито сирак. Ако тия боклучета нямат пари, да се измитат скоропостижно. Що за срамота е това да се стигне дотам, че феновете да събират по 5 лева. И докъде мислите, че ще я докараме така? 100 хил. по 5 лева - 500 хил.лева. За какво са тия пари? За заплати ли? Или за да купим прожекторите на стадиона? Вие имате ли бегла представа какви пари са необходими, за да се издържа клуб като ЦСКА? Моля ви, нека бъдем по-сериозни.

100 хилки народ дават по 10 кинта,което прави 1 000 000!
Ето ги парите за МФВС и ''Армията'' става наша!
Не знам защо трябва да чакаме тия пари да паднат от небето,вместо да се организираме и да ги дадем!?!
Голям праз и половина кво ще говори света!Аз ще бъда горд,че ще съм един от тези,които ще дадат пари за отбора на сърцето си и ще му помогне в труден момент!
Ясно е че никога няма да се събира народ за мач като Калиакра примерно и ще се чакат евромачовете,и тук таме ще се посъбира стадиона!Затова мисля че е време да се организираме сериозно и да съберем въпросния милион!

Извини ме но никога няма да можете да съберете такава сума.И не защото нямате фенове или защото те не си обичат отбора.По скоро ще се съберете 20 000 и ще дадете по 50 лв.Не забравяй че живееме в България(малка бедна очукана държавица нейде из източна европа)Подкрепяйте си отбора нещата ще си дойдат на мястото.

Зависи!Ако организацията е на много високо ниво и често се рекламира по медиите с цел привличане на вниманието,едни 600 000-700 000 със сигурност ще се съберат!А и да не забравяме,че не всеки ще даде 10 лева...някой могат и 50,други 100.....
Но ДОРИ да се съберат,да кажем 200 000 лева нищо!Пак са си пари,пак ще помогнем с нещо и т.н.!Видяло се че с билети няма да мине номера!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Lubo1964
Контакти:

Мнениеот Lubo1964 » 13 окт 2010 17:17

delqnski47 написа:Всеки си има право на мнение!
Според мен обаче е малко несериозно хора на по 23-24 години да ми говорят за ''комунизъм'' и Сталин,но....''како и да е''...

А като нито един от нас не е бил съвременник на Баташкото клане,трябва ли да изказваме мнение за 500 години турско робство?По скоро твоето мнение е несериозно.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2010 17:18

zavinagicska написа:До тук прочетеното от мен излиза че сте доволни от състоянието на ЦСКА и според вас титан управлява добре клуба????? Относно това да се събират пари за стадиона, голяма глупост пари може да събираме само ако имаме глас в управлението на клуба, а не тези мошеници от титан да им съберем парите и айде чао.Те като купуваха ЦСКА с знаели за проблема с базите на ЦСКА нека поне веднъж покажат зайнтересованост към клуба и вземат стадиона на концесия, да направят школата и за Бога да назначат свестен треньор и спртно технически директор и да не им се бъркат в работата.Не съм бойкотиращ ходя на мачовете и там изразявам несъгласието с тяхното управление.

Аааа да да...ще ги вземат ама друг път!
Нали се сещаш,че това ако го направят е все едно е да се хвърлят от 30-тия етаж!Изключтелно глупаво ще е и 1:10000000 това да го направят!!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 13 окт 2010 17:19

mddido написа:Никой не говори да издържаме клуба с това дарение,а реално да помогнем на собствениците.И пак повтарям това са стари задължения,не е необходимо да хулим само Титан.До колегата с мнението да ходим на мачовете и това е било достатъчно,ще вметна ,че аз който съм от Добрич и работя ,ако тръгна на всички домакинства ще давам по 150 лева за всяко идване в София,и накрая ще си загубя и работата.За това се опитах да внеса идеята за ДАРЕНИЕТО.В ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО!

Съгласен съм,мен ме е яд че Левски и ЦСКА се водят за грандове,а когато хода на стадиона, гледам да не изпускам освен ако имам наложителна работа, стадионите са празни.Ако ходехме по 15 000 само на мач нещата ще стоят по съвсем друг начин и боклуджиите няма да се чудат от къде да вземат пари най-малкото за заплати...Всички биещи се в гърди фенове на двата отбора, живеещи в София, и не ходещи по домакинските мачове са виновни.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 окт 2010 17:20

cska_90 написа:
Този текст е адресиран до истинските фенове на ЦСКА. Останалите няма да го разберат и е по – добре да не си губят времето.

Не ти липсва наглост де... Можеш ли с ръка на сърцето да кажеш, че не си изгубил всякаква връзка с реалността? :evil:
zavinagicska написа:До тук прочетеното от мен излиза че сте доволни от състоянието на ЦСКА и според вас титан управлява добре клуба????? Относно това да се събират пари за стадиона, голяма глупост пари може да събираме само ако имаме глас в управлението на клуба, а не тези мошеници от титан да им съберем парите и айде чао.Те като купуваха ЦСКА с знаели за проблема с базите на ЦСКА нека поне веднъж покажат зайнтересованост към клуба и вземат стадиона на концесия, да направят школата и за бога да назначат свестен трньор и спртно технически директор и да не им се бъркат в работата.Не съм бойкотиращ ходя на мачовете и там изразявам несъгласието с тяхното управление.

Не става въпрос дали сме доволни или не. Естествено, че има много неща, които не ни харесват, те са повече от добрите неща, това е факт. Но да се жертва отбора, да се иска Титан да се махнат без идея какво ще се прави ако го направят, това е признак за затруднения в мисленето. Би трябвало да се отчете, че има и положителни неща. Не можеш да очакваш да се налеят милиони в момент на криза. Ясно е, че тия 2.5 милиона Титан няма да ги извади кеш да ги даде, а ще се търси начин да се инвестират в базата и да се приспадат. Както виждаш, днес Нейков каза точно това.
А самите протести могат и ТРЯБВА да стават на стадиона, не по кръчмите наоколо! Ама ходи го обяснявай на "истинските фенове"...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”