delqnski47 написа:realist написа:Момчета, излагате се! Ще ни се смее цял свят, не може така. Ще събираме пари, за да подпомагаме отбора... Е това е нещо нечувано. ЦСКА не е просяк, нито сирак. Ако тия боклучета нямат пари, да се измитат скоропостижно. Що за срамота е това да се стигне дотам, че феновете да събират по 5 лева. И докъде мислите, че ще я докараме така? 100 хил. по 5 лева - 500 хил.лева. За какво са тия пари? За заплати ли? Или за да купим прожекторите на стадиона? Вие имате ли бегла представа какви пари са необходими, за да се издържа клуб като ЦСКА? Моля ви, нека бъдем по-сериозни.
100 хилки народ дават по 10 кинта,което прави 1 000 000!
Ето ги парите за МФВС и ''Армията'' става наша!
Не знам защо трябва да чакаме тия пари да паднат от небето,вместо да се организираме и да ги дадем!?!
Голям праз и половина кво ще говори света!Аз ще бъда горд,че ще съм един от тези,които ще дадат пари за отбора на сърцето си и ще му помогне в труден момент!
Ясно е че никога няма да се събира народ за мач като Калиакра примерно и ще се чакат евромачовете,и тук таме ще се посъбира стадиона!Затова мисля че е време да се организираме сериозно и да съберем въпросния милион!
Извини ме но никога няма да можете да съберете такава сума.И не защото нямате фенове или защото те не си обичат отбора.По скоро ще се съберете 20 000 и ще дадете по 50 лв.Не забравяй че живееме в България(малка бедна очукана държавица нейде из източна европа)Подкрепяйте си отбора нещата ще си дойдат на мястото.