Ливърпул продаден!!!!!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shamana1912

Re: Ливърпул продаден!!!!!

Мнениеот shamana1912 » 13 окт 2010 16:11

карлито написа:И двата ми любими отбора са свободни.НАЗДРАВЕ.Колкото до това дали Томов и христолов могат да се мерят с тях-пич НЕ си прав ако беше Ботевист друго щеше да пишеш.Велика държава като Англия показа как се защитават институции,независимо че има частна собственост.Сега ще гледам с кеф мачовете на двата отбора.Густо Майна.Ние пак ще се върнем на върха...................

Абсолютно си прав,а аз отивам да се напия,както се напих и когато се отървахме от селския!!!
На двамата капути искам да им кажа:сбогом курви!Няма да ви забравя,защото не съм ви запомнил!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 13 окт 2010 16:15

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЛИВЪРПУЛ! ИЗЛЕКУВАХМЕ СЕ ОТ ДВА СМЪРТОНОСНИ ВИРУСА! ОТ ТУК НАТАТЪК МОЖЕМ САМО ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ С НОВИТЕ СОБСТВЕНИЦИ И ДА ТРЪГНЕМ НАПРЕД И НАГОРЕ!
КОЛКОТО ДО ПАРАЗИТИТЕ - НАДЯВАМ СЕ СЛЕДВАЩАТА НОВИНА, СВЪРЗАНА С ТЯХ, КОЯТО ВИДЯ ДА Е ПОКАНА ЗА ОПЕЛОТО ИМ - С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ОТИШЪЛ ДА ИМ СЕ ИЗПЛЮЯ НА ГРОБОВЕТЕ!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 13 окт 2010 16:25

карлито написа:И двата ми любими отбора са свободни.НАЗДРАВЕ.Колкото до това дали Томов и христолов могат да се мерят с тях-пич НЕ си прав ако беше Ботевист друго щеше да пишеш.Велика държава като Англия показа как се защитават институции,независимо че има частна собственост.Сега ще гледам с кеф мачовете на двата отбора.Густо Майна.Ние пак ще се върнем на върха...................

така е, съгласен съм с теб. това го написах, за да хиперболизирам малко наглостта на поведението на онзи паразит Х. Интересувам се много слабо от българското първенство, но заради имената (осъзнавам че причината е брутално глупава) симпатизирам на Левски и Ботев. Зная много добре през какви перипетии мина отбора, колко лъжи и мизерии направи Христолов докато не докара най-старият отбор в България до В група. Даже му се чудех с какъв кураж този човек стои в Пловдив - бях убеден, че най-накрая ще му теглят куршума, но уви :) Все пак е хубаво, че и Ливърпул и Ботев вече се отърваха от своите кошмари и започват отново да вървят своя път обратно към поотминалото си величие ;)
Последна промяна от Dzheff на 13 окт 2010 16:28, променено общо 1 път.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 окт 2010 16:26

Mighty Reds написа:Самите NESV бяха споделили, че предпочитат да надградят трибуни на Анфийлд, поне на тоя етап забрави за нов стадион.

Е за това не се знае.По принцип няма да е кой знае колко учудващо ако има скоро първа копка на стадион с капацитет 60 000зр. (ако не и повече)примерно.Все пак без проблем ще си пълним по-голям стадион,а това е голям приход все пак.
То между другото все пак сделката още не е на 100%.Не се знае дали ще има жалба на вирусите.Довечера ще си покаже дали в последната секунда няма да бъде предпочетена друга оферта(което ще направи филма пълен).

rhaegar написа:Ами най-малкото ще погасят дълга и отбора започва начисто. След това е само въпрос на инвестиции. Едва ли и през зимата ще пръснат някакви страшни пари, но отбора определено има нужда от стягане, за да се добре поне до ЛЕ. А през лятото ще видим, какво наистина са готови да направят. Може би най-сигурния белег ще е оставането на Торес.

Да със сигурност премахването на дълга ще даде огромна стабилност.Според мен точно зимата ще покаже до някъде на къде сме тръгнали.Без да поне освежим отбора ШЛ е мираж.А без ШЛ догодина голямо име почти няма как да пристигне.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 13 окт 2010 16:26

Онези двамата мухъла имат ли право да обжалват решението на съда на по-горна инстанция ?

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 окт 2010 16:29

BultraStyle написа:Онези двамата мухъла имат ли право да обжалват решението на съда на по-горна инстанция ?

По принцип имат такова право.Въпроса е дали ще се възползват,след като съдията днес им каза че няма много смисъл.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 13 окт 2010 16:37

А'й вече дано да дойдат по-добри времена за отбора ,че не заслужаваме подобно представяне както в последните години !

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 13 окт 2010 16:45

BultraStyle написа:Онези двамата мухъла имат ли право да обжалват решението на съда на по-горна инстанция ?

Единственото право, което имат е да си наврат по една неокастрена сопа в мазните си алчни задници! След днешните събития, дори и да обжалват от злоба и инат, единственият ефект, който ще постигнат е да забавят неизбежното и по този начин да докарат клуба до администрация... Разбира се те от това нищо не печелят, но вече свикнах да очаквам всякакви низости от тяхна страна...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2010 16:52

styopa написа:
Да със сигурност премахването на дълга ще даде огромна стабилност.Според мен точно зимата ще покаже до някъде на къде сме тръгнали.Без да поне освежим отбора ШЛ е мираж.А без ШЛ догодина голямо име почти няма как да пристигне.

Според мен, със или без нови собственици, ШЛ много трудно ще играете. Просто отбора в момента не е конкурентноспособен, а до зимата има доста мачове, в които ще се натрупа още разлика до четворката. През зимата трудно стават големи трансфери, а и за новите играчи няма да е лесно да се адаптират в маратона около Нова година, при условие, че бъдат купени веднага. През лятото имена ще дойдат, независимо от това в кой турнир играете, ако бъде гарантирана селекция и отбор, който да се бори за титлата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 13 окт 2010 16:53

Мисля,че нямат право да обжалват,но и да имат,едва ли ще го направят!!!Всички разходи по делото са за тяхна сметка тоест,колкото повече дела-толкова повече загуби :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ливърпул”