Италия - Сърбия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Италия - Сърбия

Мнениеот petrof » 13 окт 2010 11:11

levskarinvt написа:
petrof написа:
mertezaker написа:Сърбите са ВЕЛИКА нация, преживяла толкова драми и толкова войни, те са добри във всички спортове и повярвайте ми живеят много по-добре от нас!

+100 Точно казано... И още нещо КОСОВО Е СЪРБИЯ!!!

Ае момчета вие наред ли сте бе? :| Много ми е интересно дали някоя сръбска пичка някога ще каже нещо подобно за нашата страна?Аз по принцип не ги мразя сърбите,но не смятам,че с нещо са заслужили да им отдавате такава чест. Айде поне за малко да спрем да бъдем чуждопоклонници.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО :!:

Значи когато уважаваш една съседна страна с близък по бит и култура народ си чуждопоклонник? А когато маса народ лижат задниците на боклуци като американци, германци, англичани, не е чуждопоклонничество, така ли? Единствените нации, които уважавам са сърбите и руснаците и не се срамувам от това.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 окт 2010 11:16

да уважаваш сърбите е дори по-долно от това да лижеш гъзъ на американците! татарите, пардон сърбите са една от най-долните нации, нулева толерантност за тях! :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 13 окт 2010 11:17

Бижутера написа:кво ги възхвалявате толкова тия цигани?

отишли в италия и провалили мача....идиоти!

Циган си ти ! Хората искат да си махнат треньора и тяхната перука и ще успеят , а ние само си лаем по форумите и се правим на велики . Особено ти мистър 2 000 000 мнения .

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 13 окт 2010 11:20

Бижутера написа:да уважаваш сърбите е дори по-долно от това да лижеш гъзъ на американците! татарите, пардон сърбите са една от най-долните нации, нулева толерантност за тях! :mrgreen:

Въпрос на гледна точка. Предпочитам да уважавам сърбите, отколкото да боготворя немците като теб :mrgreen:

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 13 окт 2010 11:31

quote]
Значи когато уважаваш една съседна страна с близък по бит и култура народ си чуждопоклонник? А когато маса народ лижат задниците на боклуци като американци, германци, англичани, не е чуждопоклонничество, така ли? Единствените нации, които уважавам са сърбите и руснаците и не се срамувам от това.[/quote]

От уважение до уважение има разлика.Пак казвам,че аз не ги мразя ,но замислял ли си се някога за тяхното отношение към нас и техните действия спрямо нас?Колкото до "лизането"- аз лично не лижа ничий задници(доколкото това е възможно в нашата страна). Аз съм си българин и се ГОРДЕЯ с това!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 13 окт 2010 11:38

Това, че сърбите имат лошо отношение към нас е абсолютна лъжа и глупост. Ходил съм 10 пъти там и отношението е супер приятелско...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 окт 2010 11:45

[center]Заловиха лидера на сръбските хулигани по татуировките[/center]

Татуировка с годината на битката при Косово поле (1389) издала лидера на сръбските хулигани, които не позволиха мача между тяхната родина и Италия в Генуа да започне, хвърляйки факли по терена и ранявайки своя вратар Стойкович, както и този на "адзурите" Вивиано. Полицията в Генуа арестува маскирания мъж, който се покатери на оградата на стадион "Луиджи Ферарис", скъса мрежата, стояща над сектора за гости и по този начин даде възможност на сръбските ултраси да започнат канонадата си с факли към терена. Задържаният се казва Иван Богданов и е ултрас на Цървена звезда. Той бил открит едва в последния автобус, тръгнал си от Генуа, скрит в багажното отделение точно до сак със 100 факли.

Изображение

Макар да бе маскиран по време на инцидентите, Богданов бил разпознат по своите татуировки. На всички снимки и телевизионни кадри се вижда, че мъжът с маската е с черна тениска с къс ръкав на ултрасите на Цървена звезда (Четници Север). Именно затова полицаите, отговарящи за арестуването на всички хулигани, отговорни за безредиците, карали феновете да се събличат по къси ръкави и именно така изловили Богданов. Според изявление на полицията в Генуа, разпознати са общо 138 фенове, срещу които ще започнат разследвания.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 13 окт 2010 11:47

petrof написа:Това, че сърбите имат лошо отношение към нас е абсолютна лъжа и глупост. Ходил съм 10 пъти там и отношението е супер приятелско...

Защото си турист и ако не се отнасят добре няма да стъпиш повече там и няма да си харчиш парите там ! Като са толкова добронамерени защо 2 пъти са ни нападали в гръб през 1885 и 1913 ? Знаеш ли защо съществува днешната държава Македония ?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 окт 2010 11:50

PFCB написа:
petrof написа:Това, че сърбите имат лошо отношение към нас е абсолютна лъжа и глупост. Ходил съм 10 пъти там и отношението е супер приятелско...

Защото си турист и ако не се отнасят добре няма да стъпиш повече там и няма да си харчиш парите там ! Като са толкова добронамерени защо 2 пъти са ни нападали в гръб през 1885 и 1913 ? Знаеш ли защо съществува днешната държава Македония ?

Нека не изопачаваме историята. През 1913, никой не ни забива нож в гърба. На 16 юни 1913 година правителството на Иван Гешов,подкрепено от Фердинанд, предлагат на Народното Събрание да атакуваме съюзниците си. Когато се гласува предложението, целият Парламент се изправя на крака и с овации приема. Наистина е имало таен заговор между гърци и сърби за подялба на спорната зона в Македония(подчертавам спорната), докато безспорната зона включваща Охрид и Битоля, заедно с цяла Беломорска Тракия(района на днешна Кавала) за тях никой не имал претенции. Решението на Фердинанд за мен е една от най-големите грешки в българската история, не случайно този ден 16 юни е наречен от много български историци- "Денят на престъпното безумие" ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 13 окт 2010 11:55

Целта на Сърбия и Гърция е била точно такава - да ни накарат да ги нападнем, за да може после да кажат пред Европа "вижте, те ни обявиха война". Има цели книги, писани от чужденци, на тази тема. И няма как да не ги нападнем при положение, че те са нарушили договора от 1912 година и са окупирали териториите, които ни се полагат.

Върни се в “Архив”