Ето ви линк за сръбския спортал, за сега яко лагва, явно много народ се е логнал, там ще пуснат много видеа http://sportal.rs/news.php?id=37164
Спомнете си от къде излитаха самолетите когато бомбардирана Сърбия и ще си отговорите защо се е случило всичко това сега, не случайно има транспаранти че Косово е Сърбия и т.н.
Италия - Сърбия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италия - Сърбия
dodo7271 написа:А сега в събота е мача Звезда - Партизан![]()
![]()
Стойкович е искал в договора му за под наем да има клауза, която не му позволява да играе срещу Звезд, така че май няма да играе на 23-ти.

Последна промяна от EviLooo на 13 окт 2010 00:30, променено общо 1 път.
storm написа:noi написа:Този е направил голяма простотия - бил е член на "Делийе"(най-крайните фенове на Звезда) и след това е преминал в Партизан. Бая силна дрога използва :D
Е добре обаче , тази публика кво само от Звезда ли е
Не. Нали казаха, че част от публиката е направила безредиците(около 30 души)
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Gonzo0009 написа:Viktor4o_Rs написа:Е как може да има някои , които да се кефят на тия , дето мразят нас българите и в червата и са ни забивали безброй пъти нож в гърба ? Като имат проблем с тоя Стойкович , да си го разрешат с него , не да провалят целия си национален отбор и да излагат държавата си по тоя начин ...
стига па вие де някога някой сърбин казвал ли ти е в очите да те мрази защото на мене не напротив
Странна логика - щом не ти е казал , значи няма такова нещо ; който не познава историята , е осъден да повтаря грешките й ...

Madridist написа:durex написа:Тва всичкото си е фанатизъм...с две думи няма оправия
Спор нямаБалкански манталитет.
Пълни глупости говориш. К'во значи Балкански манталитет? Ние да не би да правиме такива цигании за всеки трансвериран от Левски в ЦСКА или обратното? На мача в Черна Гора когато Иванков си хвърли фланелката , а сред феновете нямаше левскари да не би да стана некви меле или бой? или пък жабарите като ни подпалиха знамето в софия докато звучеше нашия химн да не би да тръгнахме да си отмъстяваме? айде стига с тези клишета като балкански манталитет, защото в никакъв случай не сме като тези изроди.
какво толкова ги дискутираме 

- Gonzo0009
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Gonzo0009 написа:Viktor4o_Rs написа:Е как може да има някои , които да се кефят на тия , дето мразят нас българите и в червата и са ни забивали безброй пъти нож в гърба ? Като имат проблем с тоя Стойкович , да си го разрешат с него , не да провалят целия си национален отбор и да излагат държавата си по тоя начин ...
стига па вие де някога някой сърбин казвал ли ти е в очите да те мрази защото на мене не напротив
Странна логика - щом не ти е казал , значи няма такова нещо ; който не познава историята , е осъден да повтаря грешките й ...
много пъти съм бил там и винаги са били дружелюбни а като бях малък един полицай на границата винаги ми даваше шоколади
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
mon1nho написа:
Пълни глупости говориш. К'во значи Балкански манталитет? Ние да не би да правиме такива цигании за всеки трансвериран от Левски в ЦСКА или обратното? На мача в Черна Гора когато Иванков си хвърли фланелката , а сред феновете нямаше левскари да не би да стана некви меле или бой? или пък жабарите като ни подпалиха знамето в софия докато звучеше нашия химн да не би да тръгнахме да си отмъстяваме? айде стига с тези клишета като балкански манталитет, защото в никакъв случай не сме като тези изроди.
Не сме се разбрали. Абсолютно съм съгласен с теб,че в България такова нещо няма да стане, по ред причини. Като дадох определението "балкански манталитет" визирах голяма част от полуострова,където "такива цигании" си стават постоянно- освен в Сърбия, положението е същото и в Гърция, Турция, Хърватска, Босна

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
А пък на мен ми се струва, че италианците направиха капан на сърбите и ги врътнаха много лошо. Те печелят най-ммного - 3:0, без игра, срещу прекия конкурент в групата. Каква е тази полиция, която пуска толкова много хулигани на трибуните? При това хулиганите са въоръжени - факли, пиратки, албански знамена за горене. Още повече, че преди мача също е имало инциденти. Според мен някой е предвидил, че феновете ще направят точно такава простотия и това е добре дошло за Италия и нарочно полицията ги е пуснала на стадиона.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Madridist написа:Не сме се разбрали. Абсолютно съм съгласен с теб,че в България такова нещо няма да стане, по ред причини. Като дадох определението "балкански манталитет" визирах голяма част от полусотрова,където "такива цигании" си стават постоянно- освен в Сърбия, положението е същото и в Гърция, Турция, Хърватска, Босна.
Ок,но като казваш Балкански манталитет давай по-конкретно, защото все пак ние сме центъра на балканите и се дразня да съм под общ знаменател с такива дебили. Не че ние неможеме да направиме такива цигании, но с времето сме станали изключително търпеливи и много ама много тръдно може да ни кипне до такава степен.