vaskonti написа:Да де, заради този дълг е отнет лиценза, ама не пише ли, че този дълг не би трябвало да е дължим, тъй като очевидно е абсурдно ЦСКА да купи себе си със собствени пари! Тоест не би трябвало този дълг нито да го има като такъв, още по-малко пък да се носят последствия от съществуването му!
И е напълно нормално да не видиш имената на Батков и Боби там защото колкото и да са прости, не са чак пък толкова, че да не си вържат гащите поне малко. А "поне малко" в случая е напълно достатъчно за да не може да се направи пряка връзка към тях.
Като си толкова добър в тълкуването на думата "изряден", как ще разтълкуваш тази изрядност, показана от Красимир Стефанов от преди 1 година -
Във всеки един футболен клуб от А група са открити нарушения, ревизиите обхващат от 2005 г. до 2008 г., обясни директор на НАП Красимир Стефанов. "8 млн. лева укрити данъци, близо 4 млн. лева неправомерно приспадната загуба, не са декларирани реалните суми, заплащани на футболистите. Имаме един отбор над 2 млн., три отбора над 1 млн. Големите нарушения са там, където сме успели да намерим анекси, които договарят допълнителните условия за възнаграждение. Основните трудови договори са на 220 лева - 500 лева, а след това с анекси допълнително се уговарят допълнителните суми", каза Стефанов.
Тоест, очевидно ВСИЧКИ отбори правят едни и същи нарушения, но само ЦСКА отнася контрата.
Както и да е, нямам намерение да пиша поредния роман тук и да повтарям едно и също нещо по сто различни начина. Очевидно и няма как да се разберем защото имаме различни подходи към нещата - за мен 99.99 от клубовете в А и Б група нарушават яко данъчните закони и въобще не ми е нужно доказателство на хартия за да го твърдя. За теб обаче явно само ЦСКА са виновни също заради липсата на доказателства за друго. Но защо си мисля, че ти така мислиш само тук, във форума, а иначе също смяташ като мен?
Не се прави,че не разбираш - този дълг,който е бил платен,а не е трябвало да бъде плащан е бил платен от Титан,което значи след дек.2008. А лиценза на ЦСКА не беше издаден през май/юни 2008 -,което ще рече 7-8 месеца по-рано. Просто през пролетта на 2008 дълга си го е имало,поради машинациите на Ал.Томов. Както виждаш и настоящите собственици признават,че през 2008 ЦСКА е бил доведен до състояние на несъстоятелност точно от Ал.Томов. Веднага излиза въпроса може ли да участва в ЕКТ клуб ,който е в състояние на несъстоятелност. -
Не. Оттук е повдигнат и иск за обещещетение от 5млн. евро към фирми на Пр.Митал/Ал.Томов ,поради техните действия клуба е бил доведен до състояние на несъстоятелност и е наказан да не участва в ЕКТ и е понесъл щети ,които настоящите собственици оценяват на 5млн.евро.
Самия факт ,че Титан повдигат обвинение срещу фирми наПр.Митал/Ал.Томов и искат обезщетение от тях поради неиздадения лиценз говори от ясно по-ясно ,че виновник за лиценза е тогавашното ръководство на ЦСКА. Обратното просто е обида към съдебната система на Люксембург.
Самия факт,че обвинението е повдигнато срещу Ал.Томов/Пр.Митал отговаря достатъчно ясно на нападките срещу БФС и Т.Батков. Знаейки "добрите" чувства на Титан към Т.Батков и БФС те едва ли биха пропуснали да повдигнат обвинение срещу тях,ако има нещо ,но явно нямат

.
Добре цитираш Кр.Стефанов ,че един отбор е хванат със задължения над 2млн. лева,но си пропусанл да споменеш ,че ЦСКА е точно този отбор( така беше записано в доклада на Кр.Стефанов ,който беше официлано обявен. Далеч не всички примерно Левски и Черноморец(Бс) не бяха в списъка,ако искаме да бъдем точни

.
Не съм казал ,че другите клубове са невинни. Казал съм,че не са намерени доказателства ,че са виновни. А за ЦСКА бяха намерени такива

. Все пак в една правова държава се работи с доказателства,а не с твърдения на журналисти и мнения от форумите. Защото знаем лозунга на д-р Гьобелс" Една лъжа ,казана 100 пъти става истина" - на тях ли ще приличаме и какво добро донесоха на света,тези които използваха този лозунг.