Дали ще е интересен

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Дали ще е интересен

Мнениеот Nevertheless » 01 мар 2009 14:29

Здравейте на всички,

Искам да разбера Вашето безпристрастно мнение : ще има ли интрига и дали ще е интересен пролетния полусезон. Мислите ли, че основните играчи са ясни предварително ?
Възможно ли е някой отбор от така наречената "провинция" да се намеси в сметките на столичните клубове?
Въпросите ми са пристрастни и не случайно.
Успех на "провинцията" - Варна, Пловдив, Бургас, Ловеч ... и т.н. (изброяването - без Варна не е предумишлено)

Честита Баба Марта на всички !!!

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Re: Дали ще е интересен

Мнениеот zalozite » 01 мар 2009 14:32

Определено няма да е безинтересен, но В Пловдив нещата са плачевни. Може би и 2-та тима другия сезон ще са в Б групата. Иначе Левски и ЦСКА ще спорят за 1-вото място, а Локо Сф и Литекс ще разделят 3-тото. Така мисля аз.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

SanJoseSharks
Контакти:

Мнениеот SanJoseSharks » 01 мар 2009 14:39

zalozite написа:Определено няма да е безинтересен, но В Пловдив нещата са плачевни. Може би и 2-та тима другия сезон ще са в Б групата. Иначе Левски и ЦСКА ще спорят за 1-вото място, а Локо Сф и Литекс ще разделят 3-тото. Така мисля аз.

тая Локо София какво ми почнахте да я слагате в 4-ката от както Гигов казал, че със сигурност ще са в евротурнирите, според мене се е побъркал нямат такъв потенциал ще са най-много 6-ти, нямат и публика, всеки който гостува там се чувства като на неутрален терен едва ли 150 човека ще го стреснат а някой отбори, които гостуват имат и повече фенове, такива отбори с 5 фена не трябва да представят България в Европа

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 01 мар 2009 14:49

В чужбина има отбори, които са с "шампионско мислене" - такива, които винаги хранят надежди за титлата. Не 2, а поне 3-4.
Говоря за първенства като Италианското , Немското, Английското и Испанското .. ако щете.

Барса - може би най-добрият отбор в Европа в момента падна от Еспаниол, като домакин. Възможно ли е това да се случи в България ..??!!??

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 01 мар 2009 14:54

От много години насам не е имало толкова интрига в нашето първенство! Мисля ще е интересно, но за съжаление защото по-силните отбори станаха доста слаби, а не по-слабите да станат силни! Интрига ще има някаква, но качество няма футбола, и това се вижда най-ясно в Европа!
До SanJoseSharks- на стадиона играят футболистите, а не публиката! По твоята логика и Ювентус трябва да не играят в ЕКТ защото нямат фенове колкото другите силни отбори в Италия! Нищо лично просто различна гледна точка!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

SanJoseSharks
Контакти:

Мнениеот SanJoseSharks » 01 мар 2009 15:06

АСМ1899 написа:От много години насам не е имало толкова интрига в нашето първенство! Мисля ще е интересно, но за съжаление защото по-силните отбори станаха доста слаби, а не по-слабите да станат силни! Интрига ще има някаква, но качество няма футбола, и това се вижда най-ясно в Европа!
До SanJoseSharks- на стадиона играят футболистите, а не публиката! По твоята логика и Ювентус трябва да не играят в ЕКТ защото нямат фенове колкото другите силни отбори в Италия! Нищо лично просто различна гледна точка!

Е локо софия кво играха есента- ганкиното взеха дъртия Камбуров и айде вече шампиони се гласят и за Ювентус сравнението просто кърти мифки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: няма ли фенове ти с тях ли сравняваш твойто смешно отборче, те може да нямат много фенове в Торино, ама в Италия и по света без да са им малко :mrgreen: намерил сравнението Ювентус няма ли фенове и били като Локо София :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 мар 2009 18:31

Милан падна,Барса падна,Ливърпул падна...В България също могат да паднат и Левски и ЦСКА,но не позволяват господа съдиите.А после греда с Бате,Жилина и ...Не ми се пише повече,че ще ме заболят пръстите.Ако започнат да падат както морето загуби от Бела,от Миньор тогава ще спрат да падат от европейски анонимници.Това е пътят,не да уреждаш тези мачове и после да нямаш мотивирани играчи,защото са свикнали на леки победи.А зелените понеже нямат съдийски аванти и се опънаха на Макаби и Щутгатрт.Трябва истински мачове,там е истината.А при такива мачове винаги ще има победи на слаби отбори,над силни.В това е чара на футбола.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 02 мар 2009 12:01

Интересното е кой ще е в четворката понеже мераклиите са с 1 повече от местата за Европа и някой трябва да изгори, интересно е и на дъното понеже и там мераклии много а само 3 изпадат и пак ще има ощетени :D . Дано не е решено от сега кой е първи и кой е чао. За мен се очертава доста интересен полусезон с доста скандали особено на дъното, вероятно и с доста плачещи момчета по съблекалните с ограбен труд ама това е..., определено по-интересен от миналогодишния пролетен полусезон ще е, така го виждам аз, има си предпоставки за това...

Върни се в “Черно море”