Защо отложиха 16 кръг?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Защо отложиха 16 кръг?

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2009 15:23

Angoff написа:Бягай бягай...тука в Сандански е 15 градуса,това значи целия Югозападен регион е толкоз...след малко отивам да си разхождам кучето из парка...Мъри да го питам аз...Мъри не те ли е срам ???

Aбе да не го решава това Мъри бе :?: :?: :?: Никой не може да знае със сигурност времето :!: Я си представи че беше кофти,твоята любима кочина играе с Бела и онея се окопаят в калта и мача свършеше Х :!: :?: Щеше да ревеш пак за световни конспирации :!: Аман от чорбари,все някой им е крив :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 28 фев 2009 15:33

Хайде не се яжте.Погледнете го от веселата страна.Аз, ако пообиколя квартала, може и да събера една педя сняг. :lol: :lol: :lol: Като го отмениха си преставях да пекне едно слънце и то вярно :lol: :lol: :lol: Според мен Минчо Празников, определя кой ще е шампион! :lol: :lol: :lol: Ако не е Левски, тежко му и горко! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 фев 2009 15:46

Сега сори пичове, че ще си пожелая такова нещо , но искам другата седмица да не може да се играе никакъв футбол да видиме какво ще правят тогава големите професори!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kenny
Контакти:

Мнениеот kenny » 28 фев 2009 20:42

POPCORN написа:Сега сори пичове, че ще си пожелая такова нещо , но искам другата седмица да не може да се играе никакъв футбол да видиме какво ще правят тогава големите професори!

Хаха, това и аз си го мислих! Апокалиптичната картинка да е валидна за другия уикенд. Това и аз го искам. Лелеее, сМърди не знам какво би казал тогаз ......

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 01 мар 2009 09:32

И аз питам ЗАЩО?Вчера вместо със снегоходки си ходех даже без яке,слънчице,10 градуса най-малко беше,пролет!!!Днес трябваше да играем с Пирин....сняг,виелица?Нееее,навън е пролет,пак топло,пал слънчево,даже птички пеят :lol: .И логично всички се СМЕЯТ на дебилскот БФС?Да си го кажем НАПРАВО,целия кръг го отложиха заради Литекс и заради рева на Гриша Ганчев и заради Левски неговия любим отбор,което е истинско БЕЗОБРАЗИЕ и шуробаджанащина.Боби продължава старата песен на новс глас като слугува на силните на деня,на интересите на група хора.Обаче даже природата има чувство за хумор.Викаха преспи,виелици,студ можело да има....вчера пак можеше да няма сняг,но да е примерно 3-4 градуса,облачно....НО НЕ,беше един от най-хубавите дни,пролет,прекрасно време,днес също!Айде сега онези нещастници Боби и сие да кажат защо всъщност отложиха кръга :?:
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 01 мар 2009 11:15

GreenMile написа:И аз питам ЗАЩО?Вчера вместо със снегоходки си ходех даже без яке,слънчице,10 градуса най-малко беше,пролет!!!Днес трябваше да играем с Пирин....сняг,виелица?Нееее,навън е пролет,пак топло,пал слънчево,даже птички пеят :lol: .И логично всички се СМЕЯТ на дебилскот БФС?Да си го кажем НАПРАВО,целия кръг го отложиха заради Литекс и заради рева на Гриша Ганчев и заради Левски неговия любим отбор,което е истинско БЕЗОБРАЗИЕ и шуробаджанащина.Боби продължава старата песен на новс глас като слугува на силните на деня,на интересите на група хора.Обаче даже природата има чувство за хумор.Викаха преспи,виелици,студ можело да има....вчера пак можеше да няма сняг,но да е примерно 3-4 градуса,облачно....НО НЕ,беше един от най-хубавите дни,пролет,прекрасно време,днес също!Айде сега онези нещастници Боби и сие да кажат защо всъщност отложиха кръга :?:

Абе ти луд ли си бе, Левски-отбор на Гриша Ганчев :D :D :D Всеки коментар ти е от глупав, по-глупав и всеки ти е против отбора на Левски. Ебати и това, ако не са комплекси, аз не знам какво друго да мисля. Стига навсякъде писа за Левски, няма нищо общо отбора ни с отлагането на мачовете, това не го ли разбра. А че си чорбар ти личи от километри, както и още няколко фенчета от Варна, че четете Георги атанасов отново, защото има точни негови думи, като "силните на деня" и тем подобни глупости.
С едно изречение "чорбар" под прикритие фен на Черно море спри да пишеш глупости навсякъде за Левски, ти и Лорд Вудоооо сте единствените, които постоянно изливате помия във всяка втора тема с/у Левски .
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 01 мар 2009 13:46

Как не се сетиха от БФС да монтират на всеки стадион по едно оръдие за сняг! Тогава щяха да имат оправдание!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 мар 2009 14:17

защото от СТК на БФС са невероятни малоумници.световни шампиони са в това отношение.и защото БФС толерира сините,червените/те трябваше сега да са във В група,защото за пред европа са виновни а за България не са!!!/ и Литекс.Мъри каза нещо в стил Деси Банова и идиотите от СТК на НЕЛИГИТИМНОТО БФС заеха поза партер. ако Кольо Спасов или Митьо селския бяха казали такова нещо днес и вчера щеше да има мачове от кръга,а не контроли.почти всички от А група играха контроли,стадионите където играха да не са в перфектно състояние всички.още повече играха при ''дебел сняг и минусови температури''...
Само Черно море.

vidima_1993
Контакти:

Мнениеот vidima_1993 » 01 мар 2009 15:00

Защото е много СТУДЕНО УМИРАТ ОТ СТУД :)

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 01 мар 2009 17:59

негов любим отбор-имах предвид Перуката,а не Ганчев :!: .Дреме ми на *** за ЦСКА,но в сегашната конюнктура те са последна дупка на кавала в БФС и отлагането на кръга беше дело само на Левски и Литекс :!:
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Върни се в “Футбол - България”