Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Какалов и Манчев потвърдиха, ще играят в Ботев

Мнениеот Alternative » 11 окт 2010 19:50

MORSKI написа:
емо73канар написа:Морски,а небяхтели вие онези които го боготворяхте след онзи гол в Сливен,и след това в още няколко мача ви изваждаше от калта А.
п.п.И пак ви казвам недаваите акъл там кадето не ви го искат. :evil: :evil: :evil:

Не, не бяхме ние ;) Бъркаш нещо! Той вкара точно два гола за цял полусезон, а пред вратата беше повече от ялов! Бяха важни тези два гола, но ако сложиш мачовете в които ни провали става страшна картинката!
И това е форум, "акъл" може да дава всеки, който пожелае, независимо дали това се нрави на друг ;) Нещо бъркате понятията! Вшия форум е част от целия, това не е клубен форум, така че опит за цензура не се толерира, всеки може да сподели мнение, още повече, че Какала е бивш наш играч ;) Така както ботевисти пишат в нашите теми, така можем и ние и фенове на всякакви отбори да пишат във вашия! Човек да не си изкаже мнението :shock:
С най-добри пожелания да влезеш във вашия форум, ще те нападне все някой! :evil:
Късмет ви желая, скорошно връщане в "А" група и по-малко негативизъм!

MORSKI,СПОКО. ;) Всичко е наред.Мерси за пожеланията. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 окт 2010 20:27

Това, че един футболист не е направил нещо в Черно море не значи, че не става.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 11 окт 2010 20:28

Вече всичко е договорено и двамата отново се връщат при нас Запрян Иванов е освободен той така или иначе нямаше никакъв шанс в нападанието. Иначе не мога да разбера как феновете на Черно море забравиха, че именно Георги Какалов ги класира за Купата на УЕФА, след като вкара два уникални гола в края на шампионата единия срещу Сливен в 90-та и другия странична ножица срещу Спартак Варна в дербито май в 75-та минута, само заради това трябва да сте му благодарни, а не да го плюете.

[offtopic]само незнам кво ще стане с Батинов-Манчев, че там нещатата не са на добре[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 11 окт 2010 20:59

Определено ще вдигнат класата на отбора,особено сега преди гостуванията на Созопол,Гълъбово и Нафтата.НАПРЕД КАНАРИ!!!

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 11 окт 2010 21:04

След мегаломанските прокети за 5-хиляден стадион и промоция в "Б" група, привлеклият през последните години множество играчи и треньори на ФК Хасково, отбор на малкото село Стамболово ще приключи участието си в Югоизточната "В" група. Причината са финансовите проблеми, които тормозят отбора. Президентът и настоящ депутат от ДПС Гюнер Сербест спря кранчето и след бойкота и напускането на част от играчите, бе треньорът Левент Аврамов също си замина. Изнервен от кризата в клуба, два дни преди поредния мач, той хвърли оставка. От неразборията се възползваха гостите от „Арда“(Кърджали), които си тръгнаха с победа с 2:1.
„Писна ми, от два месеца съм получил по половин заплата“, мотивира се наставникът. Аврамов заяви, че в един момент дори започнал да вади пари от джоба си. Писнало му всички въпроси в клуба да ги решава сам и да опира пешкира. „Всяка начало си има и край. Може би е дошло времето да се разделим“, каза още треньорът. Той си остави вратичка за евентуално връщане начело на „Стамболово“. „Ако ме потърсят и се разберем, може да размисля“, призна Левент, който три сезона води тима.
„Треньорът не прояви уважение, той не ми се обади да ми съобщи, че напуска“, коментира президентът на клуба Гюнер Сербест.
Вчера, под ръководстото на новия треньор Юксел Реджеб - Чурката, Стамболово загуби с 1:2 от Марица в двубой от 11-ия кръг на шампионата. Във временното класиране тимът е на 17-о място със 7 точки в своя актив.
Малко встрани от темата,но това значи 2 мача по-малко за Ботев.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 11 окт 2010 21:53

Георги Какалов направи разтърстваща изповед пред Под тепето. Интервюирахме го, след като се разбра, че той се връща в Ботев и вероятно ще излезе на терена още тази седмица в дербито срещу Марица. С Жоро разговаря Иван Кирев.
- С какво настроение се връщаш в Ботев?
- Много съм щастлив от завръщането си в Ботев. Това е момент, който чаках много дълго време след тежкия си престой в Румъния. Никога повече не искам да си спомням, че съм играл в тази държава.

- Какво отново те праща в Ботев - жълто-черната идея или липсата на отбор?

- Аз не се връщам в Ботев за да отбия някакъв номер. Аз живея с идеята Ботев, където и да съм. Това е отборът, който ми даде всичко и ме кара да съм истински щастлив в него. Никога няма да забравя, че заради този отбор аз влезнах в националния отбор. Когато не играя в Ботев, аз съм фен на този отбор. Аз съм тук сега да помогна с каквото мога на тима, за да се върне там, където му е мястото. Защото Ботев го заслужава само заради публиката която има, а според мен, тя е най-великата в света. И още повече го няма човекът Митко Христолов, който ненавиждам. Той съсипа живота ми като човек и като футболист. Съсипа една институция, наречена Ботев Пловдив.

- Какво се случи в Румъния? На кого си обиден там?

- Единственият коректен човек и пълен мъжкар е Йоан Николае - благодетелят на Астра. На него мога да кажа едно голямо благодаря. Още като пристигнах в Румъния ми каза “Ако не си щастлив, ще те пусна свободен”, въпреки, че плати на Динамо Минск трансферна цена. Оперирах се в Пловдив от херния преди да замина. На 25- ия ден ме накараха да тренирам на 100 процента, а аз не бях готов за игра. Заболя ме хернията и в Австрия на втория лагер доктора ме спря, даде ми 3 седмици да почивам. После почнах, но на 4 или 5-я кръг изгониха бившия наставник Стойкица, на който също съм благодарен. И дойде новият треньор и съвсем нормално отдели футболистите на Стойкица. По принцип за мен не е нормално, но така се случи. След това получих, контузия на левия крак (частично скъсване на мускула). Мина още малко време и аз видях, че на мен няма да се разчита пък и загубих цялата си подготовка почти. Реших да говоря с президента и той ме пусна да си тръгна свободен. Имаха две заплати да ми плащат и ме излъгаха, но не президентът, а поставеното лице на име Перица Бодуро. Не ми се занимаваше повече и си тръгнах. Тежък престой, който не искам да си спомням в моя живот. Иначе човек като Николае рядко се среща. Просто нямам думи, страхотен мъж.
- Още ли си футболен кибритлия?
- Не, не съм. И не съм бил. Просто мразя да губя. Има си причини поради, които правех глупости. Най голямата е Димитър Христолов. Даваше ми заплата, когато той си поиска. Всяка седмица си измисляше нещо, за да ме глоби. Когато малкият се роди положението беше на живот и смърт. И аз отидох при него да му поискам пари назаем, а не подаяние, за да си спася детето. И той си бръкна в джоба и изкара 30 лева и ми рече : "Толкова имам”. А отвън стои Мерцедесът му S класата. Както и да е. Казах му да намери доктори, които да обърнат повече внимание на детето ми. А той ми рече: "Аз никой не познавам". Това става два-три дни преди мача с Локомотив Пловдив, който спечелихме с 3:2. На сутринта ми викат - честито дете, а след два три часа ми звънят и ми казват “Бебето ти е зле и трябва да го поставим в кувьоз, на изкуствено дишане и хранене. Докторката, която се грижеше за малкия, каза, че има възможност да не могат да го спасят. Стоях в Пещерско близо месец. Някой питал ли ме е как съм се чувствал в този момент? Как съм играл? Защото всичко си държах в себе си. И никога не съм го казвал. И затова от онзи момент си казах, мога да си съсипя кариерата, но и него ще съсипя. Само картони ще си вадя, само мизерии ще правя, така и така и не ми плащаше редовно всеки месец. Просто не се издържаше. Това е причината да бъда този Какалов, какъвто бях тогава. Това бе най-тежкият момент в живота ми. Знаеха само най-близките ми хора. Да не говоря, че след мача с Нафтекс ме удряше без да съм виновен. Аз просто защитих тогавашния си треньор Ясен Петров. И бях прав, но той отново си търсеше причина и в този момент. Тогава не го обявих, защото се притесних да не ме извади от отбора, защото имах 3- годишен договор и можеше да ме глоби отново. Или да не играя три години. Колкото до Динамо Минск- дори не исках да подписвам с този отбор, но Христолов ме накара. Обадих му се от Беларус и му казах, че няма да подпиша с Минск. Той обаче ме заплаши по телефона с думите, че ще взимам в Ботев по 160 лева заплата и аз нямах избор. С дете и жена. Не исках да напускам Ботев.

- Как върви семейният живот?

- Много добре. Чувствам се истински щастлив със съпругата си Виолета. Разбираме се чудесно и не бих заменил този човек с никой друг. Истински късметлия съм да имам такава жена до себе си. Имаме един прекрасен живот.

- Мислиш ли че Ботев има сили за големия футбол?

- Ботев е с име и традиции, и го заслужава. Този отбор не е в Европа заради Димитър Христолов и неговите 10 безумни години в Ботев. Той съсипа всичко хубаво, което е имало в този отбор. Той озлоби хората и те идваха на стадиона намусени, не изпитваха никакво удоволствие от мачовете на Ботев. Той направи така, че те да не се радват на любимия си тим и на отбора на сърцата им. Едно е хубаво- че тези 10 тежки години за всички, които обичат отбора, свършиха. Това е най-хубавото и да се надяваме, че сега хората, с които са се захванали да възродят клуба, ще успеят и ще върнат тима там, където му е мястото и където трябва да бъде винаги- в елита?

- Учиш ли малкия Георги на футбол?

- Рита много е добър за възрастта си. Вече стана на четири годинки. Има по- силен удар от кума( Николай Манчев).

- Вярваш ли в идеята “Новия Ботев”?

- Да, вярвам. Щом съм тук, вярвам и мисля, че всичко ще се получи. Иска се малко търпение. Всички вярват, и затова са се събрали. Ако не вярваш, нищо няма да стане.

- Какво би казал на Димитър Христолов ако го срещнеш на улицата?

- Само едно искам да го попитам. Защо постъпи така в най-трудния ми момент в живота. Нищо повече. Този човек за мен не съществува. И да го попитам нещо, едва ли би ме разбрал. Той тогава не ме разбра... Не бих искал да го срещам никога в живота си.

podtepeto.com
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
todi73
Контакти:

Мнениеот todi73 » 11 окт 2010 22:47

Класата на отбора ще се вдигне много с тяхното превличане, много добра новина за Ботев е това . Нафтата вече спокойно могат да се откажат от всякакви мераци за " Б " група , тази година е нашата ще трябва да чакат другата ;)
Да посрещнем момчетата с позитивни чувства, щом са тук те са част от нас !

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Мнениеот bucky_barabata » 11 окт 2010 23:23

Само да направя едно вметване след като колегата сложи статията за Стамболово. Кметът на Гълобово, който подпомагаше отбора финансово, от няколко месеца е отстранен от поста си и нов кмет няма да има до местните избори, там до след колкото врема са. Не вярвам до много скоро да имат амбиции за влизане.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 12 окт 2010 08:04

shamana1912 написа:След мегаломанските прокети за 5-хиляден стадион и промоция в "Б" група, привлеклият през последните години множество играчи и треньори на ФК Хасково, отбор на малкото село Стамболово ще приключи участието си в Югоизточната "В" група. Причината са финансовите проблеми, които тормозят отбора. Президентът и настоящ депутат от ДПС Гюнер Сербест спря кранчето и след бойкота и напускането на част от играчите, бе треньорът Левент Аврамов също си замина. Изнервен от кризата в клуба, два дни преди поредния мач, той хвърли оставка. От неразборията се възползваха гостите от „Арда“(Кърджали), които си тръгнаха с победа с 2:1.
„Писна ми, от два месеца съм получил по половин заплата“, мотивира се наставникът. Аврамов заяви, че в един момент дори започнал да вади пари от джоба си. Писнало му всички въпроси в клуба да ги решава сам и да опира пешкира. „Всяка начало си има и край. Може би е дошло времето да се разделим“, каза още треньорът. Той си остави вратичка за евентуално връщане начело на „Стамболово“. „Ако ме потърсят и се разберем, може да размисля“, призна Левент, който три сезона води тима.
„Треньорът не прояви уважение, той не ми се обади да ми съобщи, че напуска“, коментира президентът на клуба Гюнер Сербест.
Вчера, под ръководстото на новия треньор Юксел Реджеб - Чурката, Стамболово загуби с 1:2 от Марица в двубой от 11-ия кръг на шампионата. Във временното класиране тимът е на 17-о място със 7 точки в своя актив.

Ще има служебни победи с по 3:0

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 12 окт 2010 09:41

Не знам каква е тази новина, но Стамболово в 11-я кръг не са играли с Марица, играли са в 10-и кръг и резултата е 3:0 за Маричката, а не 2:1!

shamana1912 написа:След мегаломанските прокети за 5-хиляден стадион и промоция в "Б" група, привлеклият през последните години множество играчи и треньори на ФК Хасково, отбор на малкото село Стамболово ще приключи участието си в Югоизточната "В" група. Причината са финансовите проблеми, които тормозят отбора. Президентът и настоящ депутат от ДПС Гюнер Сербест спря кранчето и след бойкота и напускането на част от играчите, бе треньорът Левент Аврамов също си замина. Изнервен от кризата в клуба, два дни преди поредния мач, той хвърли оставка. От неразборията се възползваха гостите от „Арда“(Кърджали), които си тръгнаха с победа с 2:1.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”