Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отбор за "Форум лига"!!!
Няма ли някакъв шанс да се съберем за събота или неделя, че аз утре съм малко ангажиран.
Късно променихте от сряда за вторник и ми се объркват плановете

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- TPAKTOP
- Контакти:
turbogena написа:Само да попитам това някъде около НДК ли се намираше
След подминаването на Сити Център София по бул. Арсеналски в посока Южния парк се стига до басейна Спартак! След като подминете самата сграда на басейна се свива първата в дясно и ще видите добре осветените игрища!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
rsk написа:Няма ли някакъв шанс да се съберем за събота или неделя, че аз утре съм малко ангажиран.Късно променихте от сряда за вторник и ми се объркват плановете
Май Трактора е запазил вече за утре

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- TPAKTOP
- Контакти:
rsk написа:Няма ли някакъв шанс да се съберем за събота или неделя, че аз утре съм малко ангажиран.Късно променихте от сряда за вторник и ми се объркват плановете
Сори ама нямаше свободни дати освен утре! утре ще се договорим за следващия път идеята е два пъти седмично!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Драго ,а по колко пари се пада горе долу на човек? 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- TPAKTOP
- Контакти:
turbogena написа:Драго ,а по колко пари се пада горе долу на човек?
Ами максимум по 5 лв ама просто не попитах пък и зависи колко ще се съберем ама принципно е по толкова друг път като сме ритали там!
Максимум 60 лева на час да е, което значи, че ако сме 12 човека ще е по 5 на човек
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Потвърждавам, че утре съм на линия 

- Cesc Fabregas
- Контакти:
И аз ще съм там! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- TPAKTOP
- Контакти:
Потвърждавам и аз