България: Цска, Левски и Локо (ПД)
Италия: Лацио и Юве
Англия: Ман. Юн., Челси, Ливърпул
Испания: Реал М.
Германия: Байерн М.
Кои отбори не са ви на сърце?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- sedem_!_dva
Re: Кои отбори не са ви на сърце?
От България-всички без Левски, от Англия-всички без Челси, от Италия-всички без Лацио, от Испания-всички без Реал М, от Германия-всички, Франция-всички, абе от другите страни-всички без изключение.
NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:От България-всички без Левски, от Англия-всички без Челси, от Италия-всички без Лацио, от Испания-всички без Реал М, от Германия-всички, Франция-всички, абе от другите страни-всички без изключение.
от Германия всички.Малоумник.
- sedem_!_dva
ZYKLON написа:sedem_!_dva написа:От България-всички без Левски, от Англия-всички без Челси, от Италия-всички без Лацио, от Испания-всички без Реал М, от Германия-всички, Франция-всички, абе от другите страни-всички без изключение.
от Германия всички.Малоумник.
Чакай бе що трябва някой отбор от Германия да е на сърцето ми

NON MOLLARE MAI
- ***cska***
- Контакти:
България - левски
Англия - левски
Германия - левски
Италия - левски
Франция - левски
Испания - левски
Луната - левски
Англия - левски
Германия - левски
Италия - левски
Франция - левски
Испания - левски
Луната - левски
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
България:Славия/и то от скоро заради един юзер подвизаваш се тук като фен на Славия/Англия:Ман.Юн. Франция ПСЖ Италия:Милан и Интер Германия Байерн Испания:Реал Мадрид Португалия:Бенфика
BG- Цска,Литекс,локо-велбъжд
турция- буфербирлиги
Англия- Челскъм
Германия - Шалке
Испания- Барцелоната
Франция - Сошо
Шотландия- Хартс
Италия - Рома
турция- буфербирлиги
Англия- Челскъм
Германия - Шалке
Испания- Барцелоната
Франция - Сошо
Шотландия- Хартс
Италия - Рома
-
Mного интересна тема за размисъл....както каза някой по горе.....в спорта не би трябвало да има омраза....и аз ще посоча просто, отборите които не ми харесват....и то не заради това което са били, а заради това което са.....
България: цска , няма начин да са ми на сърце, те са единственото изключение, в смисъл, че не харесвам, дори и историята им ( разбирай начина на създаването им ) и играта им....аз лично не мога да се сетя за някой техен мач, който да са ми харесали като игра !
Англия: Ливърпул.....тези също не мога да се сетя за някой мач в който да се възкликне: Това е футбол ! Отделно че печелят мачове, в които дори не заслужават и ремито....а и мразят да се надиграват....все рушат срещу по силните !
Германия: Байерн Мюнхен.....за тези толкова неща се казаха до тук, че аз просто нямам какво да добавя !
Франция: слабо следя това първенство, за да дам мнение, че някой не ми харесва....
Италия: тук бих казал кой ми харесва....Лацио, на другите до голяма степен мачовете са им пълна скука !
Испания: Севиля....така и не можаха да ми се понравят....дори и в силните си години....
България: цска , няма начин да са ми на сърце, те са единственото изключение, в смисъл, че не харесвам, дори и историята им ( разбирай начина на създаването им ) и играта им....аз лично не мога да се сетя за някой техен мач, който да са ми харесали като игра !
Англия: Ливърпул.....тези също не мога да се сетя за някой мач в който да се възкликне: Това е футбол ! Отделно че печелят мачове, в които дори не заслужават и ремито....а и мразят да се надиграват....все рушат срещу по силните !
Германия: Байерн Мюнхен.....за тези толкова неща се казаха до тук, че аз просто нямам какво да добавя !
Франция: слабо следя това първенство, за да дам мнение, че някой не ми харесва....
Италия: тук бих казал кой ми харесва....Лацио, на другите до голяма степен мачовете са им пълна скука !
Испания: Севиля....така и не можаха да ми се понравят....дори и в силните си години....
Най мразя левскарите!!!
От тъп човек - тъпа тема и броя на синята паплач гласувала тук говори за тъпоумието на всички комплексари!

al_ex1 написа:Най мразя левскарите!!!![]()
![]()
От тъп човек - тъпа тема и броя на синята паплач гласувала тук говори за тъпоумието на всички комплексари!
![]()
![]()
![]()
И ние те мразим мекотело.