Честит Рожден ден на Петър Жеков!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Честит Рожден ден на Петър Жеков!
Една от легендите на ЦСКА Петър Жеков навършва днес 66 години. Роден е на 10 октомври 1944 година в село Книжовник, Хасковско. За ЦСКА играе в периода (1968-1975 година). През тези години е записал 184 мача, в 4 от които е капитан и вкарва 144 в А група-рекорд за ЦСКА. Шампион е с ЦСКА през 1969, 1971, 1972, 1973 и 1975 година, носител на Купата на България през 1969, 1972,1973 и 1974 година. Спечелил е "Златната обувка" през 1969 година, "Сребърната обувка" през 1970 година и "Бронзовата" през 1973 година.
Re: Честит Рожден ден на Петър Жеков!
Най-добрият реализатор в А група - автор на общо 253 гола, 101 от които за Берое. Достатъчно е само произнасянето на името му 

Да е жив и здрав и дано някой да задмени неговите успехи с ЦСКА
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- slavia_forever
- Контакти:
Честито! Жив и здрав! 

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Велик Български футболист
Да е жив и здрав! Дано повече играчи вземат пример от него!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Да е жив и здрав.Аз съм Левскар и твърде млад за да го помня но си спомням когато си продаваше златната обувка за да закърпи положението.Това е срамно и жалко за България.
Да е жив и здрав!!! И дано неговите наследници го накат да се гордее ....по скоро .
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!
Честит рожден ден на един от най-големите ЦСКА-ри!!!Жив и здрав още дълги години!!!
САМО ЦСКА!!!!
САМО ЦСКА!!!!
Тоя нямаше ли скоро рд бе
Жив и здрав да е

Жив и здрав да е

Честит рожден ден на един голям Бероец! Да е жив и здрав и нека да има повече футболисти като него.Само хубави спомени имаме от теб бате Петьо.