Тежко положение, на фона на изминалите няколко сезона запълнени с добри игри и резултати, но какво да се прави и това го има, не искам да давам примери но в световния футбол има абсурдни случай на отбори,които от ЧЕЛОТО падат толкова ниско и въпреки всичко стадионите им са така,както са винаги - пълни с хора,които копнеят да дойде уикенда за да отидат на любимото си място(без значение дали треньор им е Велизар или Рафа),хора,които може да не са доволни от собствениците си и от финансовите състояние на отборите си, но не всичко е пари и класа - не забравяйте първоначалната романтика на футболната игра!)
Който не му се ходи на мач веднага ще си намери оправдание - студено ми е,ще го дават по тв-то,искам модерен стадион тогава ще ходя с кеф,как да дам 6лв за тази нива(много пари биееееееее, да гледаш футбол на живо веднъж на няколко седмици, стой си пред шибаното тв да си гледаш смешната англия),треньора не ми харесва,жардел не ме кефи,в цикъл съм и т.н... Оправдания много но призовавам всеки,на който поне мъничко му е на сърцето ЗЕЛЕНАТА ИДЕЯ,всеки който поне малко изпитва капка обич,симпатия и се чувства запален по идеята ЧЕРНО МОРЕ да присъства!
Трябва да покажем,че не сме от селските отбори,които си пълнят стадиона като на панаир,докато отбора върви,когато обаче той претърпи няколко поражение всеки се отдръпва и почва да плюе,който му падне - треньор,играчи,ръководство - същите хора при които отбора е вървял и той се е тупал в гърдите какъв ФЕН е,колко големи са те, но когато отбора изпитал малко затруднения почнал да храчи по тях,почнало да си личи селянията в него! Разбирате какво имам впредвид...
Призивът ми е към всички МОРЯЦИ, нашата любов не се измерва в това да бъдем фенове на мачовете с Левски и ЦСКА, нашата любов не се измерва с това да сме телевизионни зрители,защото е много студено навън,нашата любов не се измерва с това колко сме в силните моменти - НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ НАЙ-МНОГО И НАЙ-МОБИЛИЗИРАНИ "В ТРУДНИ И В ТЕЖКИ ДНИ"!
Да застанем плътно зад името на отбора,забравете ръководства,коси и т.н. НИЕ СМЕ ЗАД ИМЕТО НА ЧЕРНО МОРЕ, не зад името на Велизар,Жардел,Марин,Дани Г.или който и изобщо да било!
ОБИЧАМ ЧЕРНОООО МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ