И да говорим и да не говорим, прецакани сме. Това е. От тук нататък и на Луната да се качат, все ми е тая. България не е чак толкова велика във волейбола, че да мачка всички наред. Такъв шанс за титлата ще има да го чакаме едно двадесет години. А и Пранди няма вечно да стои тука. Като вижда, че не става, и ще си вземе шапката. А тази работа не я може всеки. С разни мартинстоевци няма да стане.TodorT написа:Престанете да говорите срещу Алексиев! Спрете да говорите за грешката му!
Куба-България Битка за полуфинал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Куба-България Битка за полуфинал
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
TodorT написа:Престанете да говорите срещу Алексиев! Спрете да говорите за грешката му! Ами ако тази грешка беше допусната от Вл. НиколовЩеше ли някой да каже нещо против него? Щеше ли да го обвини някой, че не е играл на нужното ниво? НЕ, нямаше! Защо всички се нахвърляте в/у Тошко? Тази грешка можеше да бъде допусната от всеки! Ама такъв си ни е манталитета... постоянно да хулим по някого
Така и Ананиев го навиквахте, но преди 2 години в Световната Лига, когато сам би руснаците, той беше герой... герой за 1 мач и после пак същата работа
Така и сега с Тошко.... обвинявайте го, но един ден Тошко ще изнесе някой мач сам и тогава друго ще запеете! Мачовете на Алексев предстоят! Помнете ми думата!
Жалко, че в Б-я за 1 грешка спортистът може да стане трън в очите на всички за постоянноПр.: Грешката на Михайлов с/у Вердер преди 4 години... и до ден днешен се споменава и се натяква... и до ден днешен му тежи сиг. ... Сега същото ще се получи и с Алексиев...всяка една грешно отиграна топка ще го превръща в некадърник
(дано да греша).....
Не е една , и не е само на този шампионат. Явно на тренировки може, а на състезание прави грешки
Пак казвам, че тази грешка можеше да се случи на всеки...
Ама има значение и психиката.... напрежението преди мач на Световно не е никак малко ... като прибавим, че от тях се очакваше да са сред първите 4 на планетата, то напрежението върху тях става още по-голямо.... и като ги "разкостим" заради някой такива мачове или грешки, ми то с железна психика да си ще рухнеш... Вярвайте в момчетата, подкрепяйте ги безрезервно, независимо от резултатите, и рано или късно успехите ще дойдат !
Ама има значение и психиката.... напрежението преди мач на Световно не е никак малко ... като прибавим, че от тях се очакваше да са сред първите 4 на планетата, то напрежението върху тях става още по-голямо.... и като ги "разкостим" заради някой такива мачове или грешки, ми то с железна психика да си ще рухнеш... Вярвайте в момчетата, подкрепяйте ги безрезервно, независимо от резултатите, и рано или късно успехите ще дойдат !

TodorT написа:Пак казвам, че тази грешка можеше да се случи на всеки...
Проблема , е че когато вярваш на "чалга" героите - те вдигат нос и с тях става невъзможно да се говори - привери много: Братоеви, Ананиев, Тошко Алексиев - от по извесните имена ще посоча футболиста на Левски известен като Бижутера - след като му повярваха и публиката го възнесе - последва пълен провал в Европа. Да последния одъртя и се оправи. Ама тия хлапаци не им увира главата. Обратния пример е Владо Николов, който беше същата дупка като Тошко, но сега е капитан. Видях как страдаше Тошко, но сам сие виновен, не защото му е слаба техниката, а защото неистово иска да е герой.
Ама именно ЧАЛГА -герой, само с едно отиграване а не с игра през целия шампионат. Явно така му идва отвътре. Е затова го плуя - белким се замисли и намали тестостерона
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Дам, "слабата" Куба с играчи от детската градина победи Сърбия . Интересно ми е хората,които смятаха,че сме загубили от слабак, как ще коментират факта,че въпросния "слабак" ще играе финал на световно

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Бижутера
- Контакти:
Madridist написа:Дам, "слабата" Куба с играчи от детската градина победи Сърбия . Интересно ми е хората,които смятаха,че сме загубили от слабак, как ще коментират факта,че въпросния "слабак" ще играе финал на световно![]()
![]()
Естествено че са слабак....ние можехме да ги биеме с 3-0 на ходом, ама тоя тошко алексиев провали родината си...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Madridist написа:Дам, "слабата" Куба с играчи от детската градина победи Сърбия . Интересно ми е хората,които смятаха,че сме загубили от слабак, как ще коментират факта,че въпросния "слабак" ще играе финал на световно![]()
![]()
В интерес на истината, в момента Сърбия не е нищо особено... формата им в момента е ужасна... и си мисля, че тази загуба от Куба ни костваше и среброто....

Незадоволителното ни представяне ме притеснява какви ще са последствията
Играчите, и в частност Т. Алексиев ще бъдат "разкостени" .... то е ясно.... ама президентът на БФВ ни е малко простичък и ме притеснява да не направи някоя глупост (както преди 2 години в Пекин): да махне Пранди или да се нахвърли в/у играчите

TodorT написа:Madridist написа:Дам, "слабата" Куба с играчи от детската градина победи Сърбия . Интересно ми е хората,които смятаха,че сме загубили от слабак, как ще коментират факта,че въпросния "слабак" ще играе финал на световно![]()
![]()
В интерес на истината, в момента Сърбия не е нищо особено... формата им в момента е ужасна... и си мисля, че тази загуба от Куба ни костваше и среброто....Успех на Куба на финала...дано победят... надявам се поне тогава някои хора да се позамислят дали сме паднали от слабаци.... Викторе, те разбирачите няма да млъкнат никога... те много разбират тази игра, те никога нямаше да сбъркат контрата и те никога нямаше да "провялят родината"
Съгласен съм напълно с теб за "разбирачите". След мача с Куба, написах,че не отпадаме от случаен отбор, а от страна,където волейболът е с национален приоритет и винаги е била сред факторите в този спорт. И тогава един от критиците, писа,че играчите им били малки, играели в слабото местно първенство и т.н. Ами факт е,че тази Куба с този "слаб" състав отива на финал на световно първенство. Интересно,ако бяха силни къде щяха да играят

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]