Готви се скандална далавера за "Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Готви се скандална далавера за "Армията"!

Мнениеот tut » 09 окт 2010 18:44

emilio написа:
nqkoisitam написа:Има закони в тази държава, моля ви не пишете тъпотии.
"Армията" не е собственост на ЦСКА, ЦСКА е наемател. След като изтече договора на наемателя, наемодателя има правото да прави каквото иска със собственоста си.
Всички благоустройствени и ремонтни дейности, които се правят от наемателя остават за негова сметка и евентуално могат да се приспаднат от наема, ако има такава клауза в договора. По Европата стадионите не се строят в централните чсти и в парковете, а покрайнините на градовете, англомерациите и т.н.

Точно така!!
Дори и големия ви московски брат не реве за стадиона който армията си го взе и ги остави без стадион. Затова сега играят на под наем на друг стадион докато се строи техния нов.
Но вие сте свикнали и искате всичко за вас да е даденост :evil:

aха каза наглеца и отиде да си ползва подареният стадион ........лол ...... ти срам нямаш ли ..... нормално е като си откраднал нещо да се снишиш и да не мучиш много .......

И КАШЧЕЙ като не знаеш как стават нещата по европа е по добре да не говориш ..... спомням си как едно време много разбираше за алианц арена в мюнхен пък то се оказа, че нищо не си разбирал ...... сещаш се , нали

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 09 окт 2010 18:48

Кашчей написа:Което означава, че всичко трябва да е по по-различен начин и на ЦСКА и "Левски" трябва да им се дава и разрешава всичко.. защото нещата стоят по по-различен начин :?

Кой ти казва, че това трябва да е само за Левски и ЦСКА?Аз съм за всички клубове, които успеят да го направят.

Ама ти си шантав тип.Хем искаш някой да направи, хем нищо да не вземе.Я ела и ми дай половината си заплата тоя месец и другия и по-дугия и т.н.Аз ще те пускам да ни гледаш как ритаме неделя примерно и готово.

Същата ситуация - хайде Титани, Батков, Гигов и прочие да направят, пък ако може безвъзмездно да е.

Никаква логика няма в това. :shock:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 окт 2010 18:50

Хайде сега искам да ме убедиш, че Роман Абромивич е купил Челси защото го обича и му е на сърцето :lol:
Всеки богатела си купува клуб, защото покрай него получава различни бонуси и му се отварят вратички. ТИТАН купиха ЦСКА за да могат да си запазят бизнеса с почистването и им е през **** как се движи ЦСКА и неговото положение.

Да първият стадион на Левски е бил на мястото на настоящият национален стадион, а тогава където е сега стадион "Георги Аспарухов" е била пустош и не е имало нищо, пардон имало е обори и от там идва прозвището на Левски ;)

http://www.sportcafe.bg/id_55190581_Otn ... m%E2%80%9D

ДА,но Роман Абрамович е вложил милиони в Челси,докато наште хубавци-богатели ако им съберем инвестициите за 20 години насам,сигурно ще станат наполовина от вложеното на Абрамович в Челси!И в същото време си печели нещо!Докато наште само вземат,вземат,вземат,но не дават...
Ето това имах впредвид за там и тук!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 09 окт 2010 18:54

mirata написа:
stg333 написа:PFC Litex, стадион Г.Аспарухов не е собственост на Левски, доколкото съм информиран има споразумение Левски да плаща всички разходи по поддръжката на стадиона и да влага пари за благоустрояване. Но ако утре някой реши друго левски не може да направи нищо по въпроса.Същата е ситуацията и с много други стадиони включително и с вашия в Ловеч.Собственик на стадиона си е само Славия доколкото знам.

Ами точно това е проблема! Защо на ЦСКА не се даде стадиона само с условието да го поддържа без наем?

А кой да свърши това изредиха се толкова президенти на клуба , кой седна да се разбере и да подпише договор да поеме някакви дългосрочни ангажименти, писах по горе намерете договора той едва ли е тайна вижте кой го е подписал и защо и питайте него.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 окт 2010 18:54

delqnski47 написа:ДА,но Роман Абрамович е вложил милиони в Челси,докато наште хубавци-богатели ако им съберем инвестициите за 20 години насам,сигурно ще станат наполовина от вложеното на Абрамович в Челси!И в същото време си печели нещо!Докато наште само вземат,вземат,вземат,но не дават...

Пак пишеш преди трезво да разсъдиш. ;)

Първо, Челси е световен гранд и за да го купиш трябва да извадиш много пари, а не 20 милиона лева примерно.

И пак не разбрах, за какво му е на Абрамович да се набутва с толкова милиони при положение, че същите и след 20 години няма да ги избие, дали пък не е купил отбора с някаква друга цел, а?

Като си отговориш на този въпрос, ще стигнеш и до отговор защо Титан взеха ЦСКА.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 окт 2010 19:05

tut написа:
emilio написа:
nqkoisitam написа:Има закони в тази държава, моля ви не пишете тъпотии.
"Армията" не е собственост на ЦСКА, ЦСКА е наемател. След като изтече договора на наемателя, наемодателя има правото да прави каквото иска със собственоста си.
Всички благоустройствени и ремонтни дейности, които се правят от наемателя остават за негова сметка и евентуално могат да се приспаднат от наема, ако има такава клауза в договора. По Европата стадионите не се строят в централните чсти и в парковете, а покрайнините на градовете, англомерациите и т.н.

Точно така!!
Дори и големия ви московски брат не реве за стадиона който армията си го взе и ги остави без стадион. Затова сега играят на под наем на друг стадион докато се строи техния нов.
Но вие сте свикнали и искате всичко за вас да е даденост :evil:

aха каза наглеца и отиде да си ползва подареният стадион ........лол ...... ти срам нямаш ли ..... нормално е като си откраднал нещо да се снишиш и да не мучиш много .......

И КАШЧЕЙ като не знаеш как стават нещата по европа е по добре да не говориш ..... спомням си как едно време много разбираше за алианц арена в мюнхен пък то се оказа, че нищо не си разбирал ...... сещаш се , нали

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Тут... мир лайд, ти явно знаеш отлично, та ще те помоля да ми кажеш, на кой отбор в Европа общината му е отпуснала терен в центъра на града, с право на строеж не само на стадион, но каквото инвеститорите си поискат.. и това безплатно, щото много обичат футбола общинските съветници?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 окт 2010 19:09

PFC Litex написа:
delqnski47 написа:ДА,но Роман Абрамович е вложил милиони в Челси,докато наште хубавци-богатели ако им съберем инвестициите за 20 години насам,сигурно ще станат наполовина от вложеното на Абрамович в Челси!И в същото време си печели нещо!Докато наште само вземат,вземат,вземат,но не дават...

Пак пишеш преди трезво да разсъдиш. ;)

Първо, Челси е световен гранд и за да го купиш трябва да извадиш много пари, а не 20 милиона лева примерно.

И пак не разбрах, за какво му е на Абрамович да се набутва с толкова милиони при положение, че същите и след 20 години няма да ги избие, дали пък не е купил отбора с някаква друга цел, а?

Като си отговориш на този въпрос, ще стигнеш и до отговор защо Титан взеха ЦСКА.

Челси и световен лорд ;) (все пак е английски, а не испански, за да е гранд :mrgreen: ) преди Абрамович е леко несериозно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 09 окт 2010 19:19

Нормално е това което ще се случи, аз още през лятото в подобна тема писах, че заради глупостта на Титан да се откаже да поднови договора за нем ЦСКА за радост на много "доброжелатели" никога за съжеление няма да играе вече на Армията и е логично след отказа на ЦСКА при формирането на бюджета за следващата година МС да търси нов начин за приходи от този имот който е негова собственост. Сега не почвайте да говорите за това кой и как не плаща и не поддържа нещо което не е негова собственост, защото аз не видях черно на бяло никъде експертна оценка, че Армията не може с ремонт както в Ловеч да отговори на изскванията за ЕКТ и българското първенство, а именно под този предлог и с желанието под натиска на феновете подтикнати на протест от една цветна рисунка в сайта на отбора МС да даде стадиона и Титан да построи там Молове а дали щеше да има и стадино аз не съм сигурен защото на тези хора е трудно да се вярва. МС няма вина за ситуацията вина има Титан дори съм сигурен, че и сега да поискат от Титан да подпишат договор от МС ще се съгласят.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 09 окт 2010 19:28

Тут... мир лайд, ти явно знаеш отлично, та ще те помоля да ми кажеш, на кой отбор в Европа общината му е отпуснала терен в центъра на града, с право на строеж не само на стадион, но каквото инвеститорите си поискат.. и това безплатно, щото много обичат футбола общинските съветници?![/quote]
В Испания имаше един такъв случай когато Общината купи Бернабеу от Реал, за да си плати балета дълговете, чия собственост е Бернабеу сега не знам но Реал едва ли плаща наем, а си поддържаше стадиона постоянно едва ли общината го е правила. Сега Майорка се гласи да прави същото , питам аз тогава как Реал и Майорка могат да играят и поддържат стадион който не е тяхна собственост, а ЦСКА И ТИТАН ПО СКОРО НЕЩАТ ИМА УЛОВКА В ДЕЙСТВИЯТА НА ТИТАН И МС ГО ЗНАЕ ЗАТОВА НЕ НИ ДАВАТ СТАДИОНА НА КОНЦЕСИЯ.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 09 окт 2010 19:32

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ[/quote]

Тут... мир лайд, ти явно знаеш отлично, та ще те помоля да ми кажеш, на кой отбор в Европа общината му е отпуснала терен в центъра на града, с право на строеж не само на стадион, но каквото инвеститорите си поискат.. и това безплатно, щото много обичат футбола общинските съветници?![/quote]

алианц арена , мюнхен .........

Върни се в “ЦСКА”