Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Пичове да не се дразним повече!!!

Мнениеот slavia_forever » 28 фев 2009 00:25

mike28 написа:Това че са по- интересни темите с дразнене си е наследство от втълпяваното ни от медиите в последните 20 години. Пускаме новините- първите 20 минути гледаме кой- кого убил, кого обрали, къде в София са най- големи дупките,а че примерно някъде някой доктор е направил уникално откритие, което може да спаси хиляди човешки животи- това ще бъде натикано в края на новините и ще му бъде отделено минимално време. Вземаш вестника и четеш "Треньора на Левски изригна...- пускаш радио разни сини и червени журналисти откровеннодразнят с пристрастните си коемнтари, отваряш спортните сайтове- същата история- изобщо навсякъде в медийното пространство в последните години професионализма отстъпва видимо на желанието да се привлече колкото се може по- голяма аудитория.
Същото е и тук, жалкото е, че тези дето го правят пускайки заядливи теми дори не осъзнават колко грозно и безмислено е това и, че вместо да се опитат да дадат някаква креативна идея , само човъркат в и без това гангренясалата рана наречена бг футбол.

Майк, не се прави, че нищо не знаеш и се държиш, като разчесана катерица по опашката. Обяснявал съм ти, на дълго и на широко. Ако имаше малко съвест, щеше да спреш спама, а не само да се правиш на "турбоинтелигентен" пред юзърите. А ти наистина си интелигентен и усещаш доста неща, както явно и доста не усещаш. Най-добре е да се научиш, на разликата от спам и тема, а не да ми се правиш, на толкова горделив и поучителен. Ако я беше научил тази разлика, щеше да ограничиш тези, които цапат форума, правейки се на мен например. Но явно мислиш, че така ще ми се даде урок, какво е да те засягат. А аз тези дни, (въпреки, че в началото бях бесен) се спрасквах от смях, как се правят на клоуни, "в моя чест". Наистина ако не бях здраво мислещ човек, щях да си помисля, колко съм значим, след като цяла група се е мобилизирала, да оспамва всичко, заради мен. Казвам ти наистина (и други юзъри го забелязват по-горе), оставихте форума да се превърне в помийна яма на спамове, от фалшиви юзъри. А не за пръв път АКЦЕНТИРАМ, че същият този форум, беше започнал да прилича, на нещо наистина издържано и културно, поне голямата част от него. Не е проблем, за моите сегашни и бъдещи постове. И да ме баннат, или ще се върна, или ще почна с нова сила, със следващите "915" никнейма, които ще кореспондират с настоящия. Изборът е, дали ще се даде възможност да се спами и в този стил да се забавляваме, или ще бъде толериран стила на изразени тези, оспорвани с факти и впоследствие стигане до истината, в чиято и полза да е това. Изборът е на тези, които регулират процесите във форума, толерирайки или не това, което е съобразнено с тяхното желание, как да изглежда същия.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 фев 2009 00:28

Ако имах малко съвест- щях да те изгоня преди 3 седмици- почвам да съжалявам вече, че не го направих- сега ти предлагам да си починеш няколко часа от форума, че ми писна във всеки твой пост да обсъждаш модераторите.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 28 фев 2009 00:32

mike28 написа:Това че са по- интересни темите с дразнене си е наследство от втълпяваното ни от медиите в последните 20 години. Пускаме новините- първите 20 минути гледаме кой- кого убил, кого обрали, къде в София са най- големи дупките,а че примерно някъде някой доктор е направил уникално откритие, което може да спаси хиляди човешки животи- това ще бъде натикано в края на новините и ще му бъде отделено минимално време. Вземаш вестника и четеш "Треньора на Левски изригна...- пускаш радио разни сини и червени журналисти откровенно дразнят с пристрастните си коментари, отваряш спортните сайтове- същата история- изобщо навсякъде в медийното пространство в последните години професионализма отстъпва видимо на желанието да се привлече колкото се може по- голяма аудитория, без никаква съвест относно методите за това.
Същото е и тук, жалкото е, че тези дето го правят пускайки заядливи теми дори не осъзнават колко грозно и безмислено е това и, че вместо да се опитат да дадат някаква креативна идея , само човъркат в и без това гангренясалата рана наречена бг футбол.

Истинска мода! Колкото по-голяма провокация, толкова, по-четена! И тези между 16 и 25 години, се опитват да подражават! За да пише и за тях един ден! Да изпъкнат! :shock: В "бЪЛГАРИЯ" всичко е наопаки! И ЛЕВСКИ ни е показал пътя към промяната!!! Още преди години :!: :roll: И кой взе присърце "ЗАВЕТА"?

НИКОЙ :!:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 фев 2009 02:22

slavia_forever написа:Майк, не се прави, че нищо не знаеш и се държиш, като разчесана катерица по опашката. Обяснявал съм ти, на дълго и на широко. Ако имаше малко съвест, щеше да спреш спама, а не само да се правиш на "турбоинтелигентен" пред юзърите. А ти наистина си интелигентен и усещаш доста неща, както явно и доста не усещаш. Най-добре е да се научиш, на разликата от спам и тема, а не да ми се правиш, на толкова горделив и поучителен. Ако я беше научил тази разлика, щеше да ограничиш тези, които цапат форума, правейки се на мен например. Но явно мислиш, че така ще ми се даде урок, какво е да те засягат. А аз тези дни, (въпреки, че в началото бях бесен) се спрасквах от смях, как се правят на клоуни, "в моя чест". Наистина ако не бях здраво мислещ човек, щях да си помисля, колко съм значим, след като цяла група се е мобилизирала, да оспамва всичко, заради мен. Казвам ти наистина (и други юзъри го забелязват по-горе), оставихте форума да се превърне в помийна яма на спамове, от фалшиви юзъри. А не за пръв път АКЦЕНТИРАМ, че същият този форум, беше започнал да прилича, на нещо наистина издържано и културно, поне голямата част от него. Не е проблем, за моите сегашни и бъдещи постове. И да ме баннат, или ще се върна, или ще почна с нова сила, със следващите "915" никнейма, които ще кореспондират с настоящия. Изборът е, дали ще се даде възможност да се спами и в този стил да се забавляваме, или ще бъде толериран стила на изразени тези, оспорвани с факти и впоследствие стигане до истината, в чиято и полза да е това. Изборът е на тези, които регулират процесите във форума, толерирайки или не това, което е съобразнено с тяхното желание, как да изглежда същия.

Евала за тоя коментар!Каза му го ! :D ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 фев 2009 02:50

И какво ми е казал? Всеки ден провокира феновете на Локото и то с едни и същи теми, дето ги пуска от почти година. Уважавам го, ама вече дори мен почна да дразни. Няма по-толериран потребител от него в този форум и той го знае повече от отлично. Това, че се прави на света вода ненапита може да заблуди някой друг, но не и нас- модераторите. На един човек му се казва един, най-много два пъти. На него му бе казано поне сто пъти да не се занимава с форума на Локо Пд и по-точно да не се дразни с тях. Когато двама от локомотивците влязоха във форума на Славия и почнаха да провокират точно в неговия стил, на него не му понесе. Защо съм го бил позволил? Че аз нямам ли право на личен живот? Не му се сърдя, знам, че така или иначе няма да ме разбере, дори му правя услуга, като му дадох кратка почивка. Това е.

Parmalat

Предлагат Левски на милиардер

Мнениеот Parmalat » 28 фев 2009 02:52

Шон Мекитен: Искам Стяуа за 50 млн., но ми дават сините за много по-малко пари
Милиардер от Израел е получил предложение да купи Левски. Това е Шон Мекитен, чието състояние се оценява на около 4 милиарда долара, той сам съобщи новината пред румънския вестник "Газета Спортурилор". Цитираха го още няколко издания в Букурещ.
Мекитен, който е шеф на компанията "Стийл Фрейм Хаузинг", в момента е в Румъния и води преговори да купи Стяуа (Букурещ). Той обаче не изключва варианта да вземе Левски, ако сделката с румънците не стане.
- Надявам се да се разбера със собственика на Стяуа Джиджи Бекали - каза Мекитен. - Очаквам цената да е 40-50 милиона евро. Предложиха ми да купя Левски (София), но предпочитам Стяуа. Може да ви се види странно, когато ви го казва един бизнесмен, но футболът е голямата ми страст.
Мекитен обеща, ако купи Стяуа, да доведе в тима израелеца Йоси Бенаюн от Ливърпул и още 2-3-ма играчи от висока класа. Бекали обаче заяви, че изпитващият финансови затруднения румънски клуб не се продава.
http://7sport.net/7sport/index.htm
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Предлагат Левски на милиардер

Мнениеот Deliba6 » 28 фев 2009 03:03

Моля, моля, не съм имал такива контакти! :roll:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Re: Kой да излети от Левски?

Мнениеот Доктор Н » 28 фев 2009 07:41

За Рабех, докато играе на ниво и изпълнява задачите си, трябва да играе. Гиби и Кокала също бяха бохеми, но това не им пречеше. Спомням си, че Вуцан по едно време беше взел Гиби да живее у дома си, за да може да го "пази" от нощния живот. Тези, които трябва да си ходят би трябвало да ги определим след сезона. Глупаво е да гониш някого, когато отбора е лидер в първенството.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 фев 2009 08:03

Ха, ха- това ще бъде яко-представяте ли си на Герена да се изтъпанят разни, преоблечени като евреи и да почнат да оглеждат "бъдещата " си собственост?

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 28 фев 2009 08:41

Поредното журналистическо видение. Почти приключи сделката с ЦСКА, и родните писарушки видяха нов лъч в тунела. Сега, ще започне нова сага, с предлагане и купуване на Левски. Тепърва ще идват араби, американци, укринци и какви ли не. Може и Батков да излезе по страниците, с обмисляне на 5-6 предложения. Няма начин , да не се появят и гафовете с преоблечените араби, израелци и т.н. Отваря се нова страница в спортната БГ-журналистика. Кой ще купи Левски? А сега познайте къде е топчето.

Върни се в “Архив”