Наред с хвалебствията към Матеус , смятам че това да не вземе Милиев поне в групата е глупост , Виданов снощи се справи , но неговата позиция не за центъра на защитата , а отдясно . Но победителите не ги съдят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Какво му обръщате внимание на blue avalanche , вече подозирам че това е Жаклин Михайлов , то не е лягане и величаене на Мъри![]()
Кауна не викаше сума ти време Валентин Илиев и снощи се видя разликата ни с Вальо в защита и когато сме с Коловати и Топчо
А вместо Зетя отляво имаме Занев , Старокин , Венков ; силата на Зетя е отдясно , но там пък разполагаме с Манолев и Бодуров
![]()
Наред с хвалебствията към Матеус , смятам че това да не вземе Милиев поне в групата е глупост , Виданов снощи се справи , но неговата позиция не за центъра на защитата , а отдясно . Но победителите не ги съдят
Viktor4o_Rs написа:Ти не можеш ли да забравиш поне за малко клубните пристрастия , когато играе националният отбор ?
kartago написа:PFC Litex написа:За първи мач под негов ръководство, с толкова нови/стари имена, под напрежението което са, че загуба е равна на никаква надежда, мачът беше идеален за нас.
След два контроли в които ще се избистри състава и бой по шоколадите
Апропо, това беше първият човек, който преди седмица КАТЕГОРИЧНО ми заяви, че в Уелс бием!!! Няма начин да не го кажа!
blue avalanche написа:Dobri написа:Изброй ми "младите играчи",на които Матеус върна надеждата?Всъщност,изброй ми играчите от вчерашния мач,които не са играли при Стоилов(освен Бодуров).
Занев (Мъри кога е залагал на него), Виданов.
В. Илиев беше низвергнат от Мъри и също може да го броим за нов.
Илиев и Занев откога минават за "млади" играчи?
Xanko написа:Честита победа, въпреки че съм скептично настроен към Матеус главно защото за същите финансови средства можеше да вземем и друг чужденец с повече класа от типа на Рехагел
PFC Litex написа:blue avalanche написа:Dobri написа:Изброй ми "младите играчи",на които Матеус върна надеждата?Всъщност,изброй ми играчите от вчерашния мач,които не са играли при Стоилов(освен Бодуров).
Занев (Мъри кога е залагал на него), Виданов.
В. Илиев беше низвергнат от Мъри и също може да го броим за нов.
Илиев и Занев откога минават за "млади" играчи?
Не зная до коя възраст се водят млади и след това стари, но Петър Занев е едва на 24 години.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта