Екип на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Екип на България
И мен много ми харесва тази тениска, но не си заслужава да дам 140 лв/.
Хей, това е България. Влезнах в един магазин /не е в София/ да си търся българско знаме. Имаше на всички отбори от световното, но не и наше. Когато попитах очакват ли да им докарат ми отговориха че не са предлагали никога!!!

140 лв. ?! Никога...ще ме извиняват,ама екипите на Челси и на Милан са по 99 лв. в Адидас,а след няколко месеца ще са 50 в аутлетите им ! Тия въобще не познават парите ! Най-смешното е,че няма един магазин или поне щанд в магазин за артикули на Националния отбор на България...намирисва на аматьорщина,ама сериозна ! Може ли пред стадиона и около него да се продават артикули с логото на БФС,които не са официални...хах ! Аз против нямам,ама това говори въпросната организация колко и пука за феновете...как да е,да се оправят !

- vladitol
- Контакти:
После БФС се оплакват,че плащат наем за стадиона,че нямат база и т.н еми ето един шанс да спечелят ако не половината от парите за наема на стадиона или нещо друго поне 1/3,както е практика в останалите Европейски държави,ето например един Реал М. вече си избиха парите от К.Роналдо само от тениски.На мене също така много ми хареса тениската и ако беше на атрактивна цена между 45-60 Лева щях да си я взема.ПАЛЯЧОВЦИ СА БФС

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
аз си взех такава фланелка (от новите с якичката
) от сити центъра - има магазин на пума 

ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
- vladitol
- Контакти:
agent_008 написа:аз си взех такава фланелка (от новите с якичката) от сити центъра - има магазин на пума
за колко пари
Support Stan!
Има и по-евтини някъде около 30-40лв на националният отбор спортните магазини в София..
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
- Cesc Fabregas
- Контакти:
ivo82 написа:Има и по-евтини някъде около 30-40лв на националният отбор спортните магазини в София..
или са ментета, или са стари

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:ivo82 написа:Има и по-евтини някъде около 30-40лв на националният отбор спортните магазини в София..
ако си купи от мол,ще дава по 150лв на мутрите за един екип то няма значение дали нов или стар,и в мол продават ментета не само по магазините...
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
КЕШ 1992 DREAM TIM
- vladitol
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:ivo82 написа:Има и по-евтини някъде около 30-40лв на националният отбор спортните магазини в София..
Абе човек тези от Адидас,Найк и другите ,,супер марки" за ви промили мозъците,айде кажи ми кое на тази проклета блуза струва 170 лева кое ? някой хора за месец изкарват толкова ти викаш менте била за 40 лева еми извинявай много ама пак са много !

Support Stan!