Уелс - България 08.10.2010, 21:30часа, БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Re: Уелс - България 08.10.2010, 21:30часа, БНТ

Мнениеот martini_bg » 09 окт 2010 12:17

Изброй ми "младите играчи",на които Матеус върна надеждата?Всъщност,изброй ми играчите от вчерашния мач,които не са играли при Стоилов(освен Бодуров).

Говоря по принцип за "надеждата" и не може да се изказваш по този начин в национален ефир,след като си работил в два клубни отбора с добри школи.Той се изплю на предишната си работа.Не подминавай факта че Матеус имаше малко време да гледа играчи от вътрешното ни първенство.Както каза Христо Бонев "Не може в цялото първенство да нема 1 свестен ляв бег освен Миланов" Не се съмнявам че изненади с повиквателните ще продължава да има.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 09 окт 2010 12:21

blue avalanche написа:
Dobri написа:Изброй ми "младите играчи",на които Матеус върна надеждата?Всъщност,изброй ми играчите от вчерашния мач,които не са играли при Стоилов(освен Бодуров).

Занев (Мъри кога е залагал на него), Виданов.

В. Илиев беше низвергнат от Мъри и също може да го броим за нов.

Илиев и Занев откога минават за "млади" играчи?

Откакто Хасковския забрави, че съществуват. Каде къде по-добре е с Минев, Миланов, Коловати, Пелето и т.н.

В моя край има поговорка: Полето ражда тикви, а Балканът хора.
Ясно си пролича вчера раликата между бавареца Матеус и тракиеца Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2010 12:26

martini_bg написа:
Изброй ми "младите играчи",на които Матеус върна надеждата?Всъщност,изброй ми играчите от вчерашния мач,които не са играли при Стоилов(освен Бодуров).

Говоря по принцип за "надеждата" и не може да се изказваш по този начин в национален ефир,след като си работил в два клубни отбора с добри школи.Той се изплю на предишната си работа.Не подминавай факта че Матеус имаше малко време да гледа играчи от вътрешното ни първенство.Както каза Христо Бонев "Не може в цялото първенство да нема 1 свестен ляв бег освен Миланов" Не се съмнявам че изненади с повиквателните ще продължава да има.

1.Не беше Стоилов първия,който каза,че в България "материалът е лош",нали?
2."Не може в цялото първенство да нема 1 свестен ляв бег освен Миланов"
Интересно,след като Бонев е толкова "отворен" по въпроса за "левите беКове",защо в неговия отбор ляв бек е чужденец?Той защо не си намери "свестен" български ляв бек?На мен по ми е интересна ситуацията с десните бекове.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 09 окт 2010 12:31

Levskar_90 написа:Никой ли не се вълнува от предстоящия мач на нашите с Уелс, че досега нямаше пусната тема относно този епичен мач :) . Моята прогназа е 0:1(е поне се надявам героите от Син Сити да я извоюват, както кършат снаги във въпросното заведение :lol: :lol: )

Какви са вашите мнения, прогнози и т.н. 8-)

На точен :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 09 окт 2010 12:44

martini_bg написа:

Интересно,след като Бонев е толкова "отворен" по въпроса за "левите беКове",защо в неговия отбор ляв бек е чужденец?Той защо не си намери "свестен" български ляв бек?На мен по ми е интересна ситуацията с десните бекове.

Казах Стоилов и Пацо Марков,не издребнявай. Изказването на Бонев също е принципно,а бег или бек-нали ме разбра ;) иронийка

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 09 окт 2010 13:10

redman написа:
СВОБОДЕН написа:Малко ще поохладя ентусиазма. Хубаво е, че победихме, но кои са Уелс? Какви успехи имат до сега? Никакви. Снощи липсваше и най-добрият им играч, Крейг Белъми. Най-вероятно Уелс ще бъде победен и от останалите отбори в групата. Така или иначе Англия ще бъде на първо място. Разбрах, че и Черна гора са победили Швейцария. Което означава, че черногорците се превръщат в претендент за второто място. Все пак класирането ще бъде определено накрая и аз пак ще повторя това което съм казвал и преди. Първи ще бъде Англия, а втори Швейцария. Запазвам и скептицизма си към Лотар Матеус. Зная, че сега мнозина ще надуят дитирамбите в негова чест. Добре, има време, ще го видим накрая.

А кои са Кипър, Черна гора и другите смешници дето ни разпъваха при Хасковския каун и неговия пророк НСПП? Вчера играхме подредено в защита, имахме пропуски, но и двамата ни централни, плюс бековете играха доста прилично. Дори Виданов игра по-добре отколокото обичайно играе в ЦСКА. Занев направи страхотен мач за почти дебют /не е играл от Стоичково време/, Бодуров почти напълно обезличи Бейл и го принуди да влиза в центъра, издържа и физически и най-важното, никой от тях не направи дежурната дузпа на зетя. Напред бяхме малко разпиляни и трудно контролирахме топката, ама ние и нямаме играчи за тази цел, но Мърльо не го проумя това за тези 2 години начело. Макриев игра много добре, показа че има поглед върху играта и ако се сдобие с нужното самочувствие, може да бъде много по-полезен на национала от Божинов. За съжаление Рангелов за пореден път разочарова вчера. Благо и Стенли бяха почти безгрешни вчера, Пеев се раздаде, особено в дефанзивен план помагаше много, а на Марто годините, поне по отношение на скоростта не му личаха хич, липсваше му завършващия удар, иначе тръгваше с по 2-3 метра след защитниците им, а накрая беше с 2-3 метра пред тях. Добър мач за нас, и най-после отново ми пука за нашите. А и за да не ме обвинят в кой знае какво пристрастие, да кажа че Ники Михайлов вчера вдъхваше страхотна увереност, спаси всичко което трябваше и беше един от лидерите в този мач.
Колега погрешно си ме разбрал.Тук не правя тъпи сравнения между Матеус и Стоилов. Сега треньор е Матеус и говоря за скептицизъм относно неговоти качества като треньор, а Стоилов вече е минало и за него казахме каквото имаме. Скептичен съм относно качествата на Матеус като треньор, а също и по отношение на класирането ни. Няма да се класираме. И за следващото голямо първенство пак няма. Но за това няма да е виновен само Лотар, а нивото на футбола ни като цяло.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2010 14:26

martini_bg написа:martini_bg написа:

Казах Стоилов и Пацо Марков,не издребнявай. Изказването на Бонев също е принципно,а бег или бек-нали ме разбра ;) иронийка

"Казах Стоилов и Пацо Марков,не издребнявай..."
Името и фамилията му започват с Б.Иронийка...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2010 14:29

Dobri написа:
blue avalanche написа:
Dobri написа:Изброй ми "младите играчи",на които Матеус върна надеждата?Всъщност,изброй ми играчите от вчерашния мач,които не са играли при Стоилов(освен Бодуров).

Занев (Мъри кога е залагал на него), Виданов.

В. Илиев беше низвергнат от Мъри и също може да го броим за нов.

Илиев и Занев откога минават за "млади" играчи?

Откакто Хасковския забрави, че съществуват. Каде къде по-добре е с Минев, Миланов, Коловати, Пелето и т.н.

В моя край има поговорка: Полето ражда тикви, а Балканът хора.
Ясно си пролича вчера раликата между бавареца Матеус и тракиеца Стоилов.

"Бавареца" Матеус е роден в Ерланген с надморска височина "гигантските" 277м.Я пак ми обясни за Матеус,дето е роден в Балкана.И друг път си "пиши домашното".

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 09 окт 2010 14:47

?!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2010 15:02

martini_bg написа:

?!

Е,добре!Айде-този,който каза,че в България е останал само "лошият материал" още преди Стоилов,се казва Бойко Борисов.Сега сети ли се?Щом премиерът може да го каже,защо треньорът на националите да не може?

Върни се в “Архив”