Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Пичове да не се дразним повече!!!

Мнениеот 0007 » 28 фев 2009 00:06

slavia_forever написа:
0007 написа:
smash_the_reds написа:Това е вярно ,но едва ли някой ще те послуша.Колко пъти се пускат подобни теми,а ефекта е нулев.

Да,защото всеки гледа да се заяде с някой който не вижда.Ама съм сигурен,че на живо всички ще си кротуват!!!Българинът толкова често е под стрес,че в Интернет има прекрасната възможност да си изкара яда без да му се случи нищо.А пък Интернета не е затова!!! ;)

Фактите са други. Виждали сме се очи в очи нееднократно. :D Ако се зачетеш в постовете ще видиш, че не аз го признавам!

Добре И така да е Супер ли ви е като си пълните форумите с теми за простотии или за заяждане!Всеки си има отбор и си го подкрепя!
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 28 фев 2009 00:07

0007 написа:
smash_the_reds написа:И то в навечерието на най-святия български празник- 3-ти март :!:

То половината ни нация не знае,че имаме такъв празник...(Имам чувството напоследък,че ромите и турците си се чувстват у дома си и даже заплашват българите в собствената им държава,но това е друга тема)

Днес мойта половинка, е имала подобен конфликт в рейса!Не ми се ще да насаждам расова омраза но, ние наистина сме жертви на расизма!!!Ако аз обидя циганин, ще е много лесно да ме осъди.НО, като заплашва крехка жена в рейса? Нищо...? :?:

Нека все пак дадем шанс, на тези роми, които искат да се образоват! И са амбицирани да станат като нас, положителни членове на това общество! :roll:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 28 фев 2009 00:08

delqnski47 написа:
smash_the_reds написа:
Ами ти сам можеш да разбереш кои са!

За себе си знам.Аз те питах за теб кои са?

Мога да ти кажа,че аз със сигурност съм му в опция ''враг''(не знайно защо)!И съм сигурен,че сега не ми вижда коментара,защото още когато му писах да ми каже защо пуска противни теми и тоя веднага побърза да ме прибави към враговете! ;)

Той няма ЛС-не мога да му пратя нещичко и аз.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
realmadrid
Контакти:

Мнениеот realmadrid » 28 фев 2009 00:11

bravo mn hubava ideq !!! az li4no sam fen na levski,i ne iskam da se draznim i psuvame!!! za6toto parvo sme BULGARI i posle fenove na otborite si...Ne e hbavo da se radvame na tova koeto napravi s CSKA tozi U......... tomov!!! I ne trqbva da zloradstvame,a da ne pozvolqvame na takiva kato nego da se gavrqt s darjavata ni i s klubovete ni !!!! samo togava 6te se opravim i 6te zaprili4ame na normalnite darjavi!!! A na po-malkite,iskam da pojelaq da sa jivi i zdravi i da vidqt tova koeto sa slu4i prez USA'94 ,da izlqzat po ulitsite i da umirat ot kef 4e sa БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!
Последна промяна от mike28 на 28 фев 2009 00:12, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!
D.M.P.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 28 фев 2009 00:12

като заплашва крехка жена в рейса? Нищо...?

Не пиши нищо на расова основа ,че новоизлюпеното модче ще ти изтрие мнението.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2009 00:14

''smash_the_reds'' честно казано ми дреме на трибуквеното,че ме е прибавил!Нищо чудно и тебе да те е прибавил,защото ако си спомняш имаше една тема,в която се говореше кой е най-гадният потребител във форумите на гонг!Тогава някой беше споменал теб!А после Лагун каза ''Има и още един......delqnski47''!Забележи обаче какво има предвид!Не само мене......... ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 фев 2009 00:14

стичо написа:
0007 написа:
smash_the_reds написа:И то в навечерието на най-святия български празник- 3-ти март :!:

То половината ни нация не знае,че имаме такъв празник...(Имам чувството напоследък,че ромите и турците си се чувстват у дома си и даже заплашват българите в собствената им държава,но това е друга тема)

Днес мойта половинка, е имала подобен конфликт в рейса!Не ми се ще да насаждам расова омраза но, ние наистина сме жертви на расизма!!!Ако аз обидя циганин, ще е много лесно да ме осъди.НО, като заплашва крехка жена в рейса? Нищо...? :?:

Нека все пак дадем шанс, на тези роми, които искат да се образоват! И са амбицирани да станат като нас, положителни членове на това общество! :roll:

Пак си прав,но ще ти дам един пример-в мойто училище навремето(което не беше много отдавна) Имаше едно ромче.То обираше учениците,които бяха с 2-3 години по-голями от него.Е накрая го хванаха,ама постоянно в джобовете ровеше или изчезваха протмонета...Така,че трябва да им се дава шанс,но наистина на тези,които заслужават.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 28 фев 2009 00:17

delqnski47 написа:''smash_the_reds'' честно казано ми дреме на трибуквеното,че ме е прибавил!Нищо чудно и тебе да те е прибавил,защото ако си спомняш имаше една тема,в която се говореше кой е най-гадният потребител във форумите на гонг!Тогава някой беше споменал теб!А после Лагун каза ''Има и още един......delqnski47''!Забележи обаче какво има предвид!Не само мене......... ;)

Да, да!Сещам се,само бях забравил ,че е той!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2009 00:20

smash_the_reds написа:
delqnski47 написа:''smash_the_reds'' честно казано ми дреме на трибуквеното,че ме е прибавил!Нищо чудно и тебе да те е прибавил,защото ако си спомняш имаше една тема,в която се говореше кой е най-гадният потребител във форумите на гонг!Тогава някой беше споменал теб!А после Лагун каза ''Има и още един......delqnski47''!Забележи обаче какво има предвид!Не само мене......... ;)

Така,че.....просто няма смисъл да се занимаваш с него!Аз честно казано бих искал да ми вижда какво му пиша,тъй като аз с нищо не го псувам или такива работи!Просто исках нормално обяснение!Но той братчее...ИНАТ! :D Както и да е......се ми е тая!Ако иска да ме псува квото иска да прави! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 фев 2009 00:23

delqnski47 написа:
smash_the_reds написа:

Така,че.....просто няма смисъл да се занимаваш с него!Аз честно казано бих искал да ми вижда какво му пиша,тъй като аз с нищо не го псувам или такива работи!Просто исках нормално обяснение!Но той братчее...ИНАТ! :D Както и да е......се ми е тая!Ако иска да ме псува квото иска да прави! ;)

Ами да ти кажа има един-двама които според мен наистина са за Врагове или за БАН,но ти не си тях ;) Мненията са ти свестни ;) ;) ;) Дори в онази тема против ЦСКА
Изображение

Върни се в “Архив”