Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Пичове да не се дразним повече!!!

Мнениеот 0007 » 27 фев 2009 23:49

smash_the_reds написа:Преди 10 мин.пусна тази тема-да си видял подкрепа от някой :?:

ЯВНО НА ВСИЧКИ ИМ Е КЕФ ДА СЕ ПСУВАТ :cry: :cry: :cry:
Докъде стигнахме като нация.... :cry:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 23:51

И то в навечерието на най-святия български празник- 3-ти март :!:
Изображение Изображение

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 27 фев 2009 23:52

Ами ти сам можеш да разбереш кои са! По това което чета от теб,явно си умно момче! За мен това са хората без елементарно вьзпитание и интелект! С две думи: Тези които се дьржат,като освободени от Физическо! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 27 фев 2009 23:53

smash_the_reds написа:Това е вярно ,но едва ли някой ще те послуша.Колко пъти се пускат подобни теми,а ефекта е нулев.

Според мен, ефекта не е нулев! Просто хората приемат темата спокойно, и няма какво да напишат в допълнение.Ако има провокация в темата, е нормално да има много отговори.Аз смятам че такива теми са малко скучни но, полезни!Дори смятам че в последните месеци, постигнахме доста в тази насока!Което говори че БЪЛГАРИНА, не се е изгубил като личност!!! :roll:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 фев 2009 23:53

smash_the_reds написа:И то в навечерието на най-святия български празник- 3-ти март :!:

То половината ни нация не знае,че имаме такъв празник...(Имам чувството напоследък,че ромите и турците си се чувстват у дома си и даже заплашват българите в собствената им държава,но това е друга тема)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 23:55

Ами ти сам можеш да разбереш кои са!

За себе си знам.Аз те питах за теб кои са?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 фев 2009 23:56

стичо написа:
smash_the_reds написа:Това е вярно ,но едва ли някой ще те послуша.Колко пъти се пускат подобни теми,а ефекта е нулев.

Според мен, ефекта не е нулев! Просто хората приемат темата спокойно, и няма какво да напишат в допълнение.Ако има провокация в темата, е нормално да има много отговори.Аз смятам че такива теми са малко скучни но, полезни!Дори смятам че в последните месеци, постигнахме доста в тази насока!Което говори че БЪЛГАРИНА, не се е изгубил като личност!!! :roll:

Много си прав м/у другото.Темите в които се дразнят са доста по-интересни ;) (Да не си помислиш,че нещо се заяждам-в буквалния смисъл го казвам това за темите)
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2009 00:03

smash_the_reds написа:
Ами ти сам можеш да разбереш кои са!

За себе си знам.Аз те питах за теб кои са?

Мога да ти кажа,че аз със сигурност съм му в опция ''враг''(не знайно защо)!И съм сигурен,че сега не ми вижда коментара,защото още когато му писах да ми каже защо пуска противни теми и тоя веднага побърза да ме прибави към враговете! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 фев 2009 00:03

Това че са по- интересни темите с дразнене си е наследство от втълпяваното ни от медиите в последните 20 години. Пускаме новините- първите 20 минути гледаме кой- кого убил, кого обрали, къде в София са най- големи дупките,а че примерно някъде някой доктор е направил уникално откритие, което може да спаси хиляди човешки животи- това ще бъде натикано в края на новините и ще му бъде отделено минимално време. Вземаш вестника и четеш "Треньора на Левски изригна...- пускаш радио разни сини и червени журналисти откровенно дразнят с пристрастните си коментари, отваряш спортните сайтове- същата история- изобщо навсякъде в медийното пространство в последните години професионализма отстъпва видимо на желанието да се привлече колкото се може по- голяма аудитория, без никаква съвест относно методите за това.
Същото е и тук, жалкото е, че тези дето го правят пускайки заядливи теми дори не осъзнават колко грозно и безмислено е това и, че вместо да се опитат да дадат някаква креативна идея , само човъркат в и без това гангренясалата рана наречена бг футбол.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 фев 2009 00:03

0007 написа:

Да,защото всеки гледа да се заяде с някой който не вижда.Ама съм сигурен,че на живо всички ще си кротуват!!!Българинът толкова често е под стрес,че в Интернет има прекрасната възможност да си изкара яда без да му се случи нищо.А пък Интернета не е затова!!! ;)

Фактите са други. Виждали сме се очи в очи нееднократно. :D Ако се зачетеш в постовете ще видиш, че не аз го признавам!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”