локо Пловдив-театър на абсурда!!!!!!!!!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: локо Пловдив-театър на абсурда!!!!!!!!!!!

Мнениеот pasaden » 27 фев 2009 18:28

drughi написа:По-голям театър на абсурда от селското ти отборче няма....рейс случаен превоз, стадион-цигански катун, футболисти събрани от кол и въже, фенове - селяни и цигани, име на отбор за срам за великия поет и накрая като погледнеш статистиката и видиш, че отбора на Пловдив води с три победи пред Крумовската команда и ти става ясно от къде идва тази комплексарщина у жълтите фИенуви, но така е истината много боли и тя е ясна всички ЛОКОМОТИВ винаги е бил и ще бъде над селското ти тимче във всяко едно отношения.....ПАНИМАИШ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1.Инетересува ме във кое отношение Локомотив "е бил" над Ботев Пд?
Може би по изиграни сезони в Б група ли?

2.Статистиката я изравнихте последните 10 години в които безчинства онази гадина.Преди това си кретахте зад нас.

3.Незнам каква комплексарщина има у нас, обаче знам как навремето феновете на Локо идваха на нашите екскурзии ,щото на тяхните им беше скучно.Събираха се една шепа хора.
http://e-vestnik.bg/4058

Ботевската публика много често ни устройваше изненади в една пресечка на бул. Източен, където ни нападаха с пръти и бутилки. Абе, кофти работа бе да се видиш и да се биеш с тия канари от “Изгрев бойс” защото те си бяха големи бичмета. Постоянно се фукаха по вестниците, че нямат загубена битка в България. Техните врагове Локото бяха тогава много зле, едва събираха хора на гостуванията, ние в началото се биехме с тях, но по-късно станахме приятели. Така за няколко години създадохме “София-Запад”.

4.Искам да ми се изброят "недостижимите постижения" на Локомотив Пловдив? Купата на Съветската армия ли визирате?Или шампионската титла за която и до ден днешен отричате как ви беше спечелен, но всеки който следи БГ футбола малко по-отдавна е наясно.За справка може да се консултирате със Славия ,които спечелиха титлата по подобен начин през 1995 година.

5.Темата е безмислена и не виждам защо е пусната, обаче коментарите в нея са повече от смешни
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 27 фев 2009 19:27

LUMPEN много си прост бе момче!

Потребителски аватар
white rose

Мнениеот white rose » 27 фев 2009 20:16

botev champion написа:Имам чувството,че всичко с това дружество е сбъркано.Трима убити президенти,паметни плочи на доказани криминални престъпници,традициите са вени,неизяснена идентичност,юзъри,които безчинстват с нецензурни думи,форумни палячовци,като рози,бели и пр.кретеноиди.........!От където и да погледне човек в "двора"им се сблъсква с абсурда.Дали ще се намери нужната личност и да вкара в ред нещата.Сега предполагам,че ще грейне мод и ще пренасочи темата поради безсилието си да стори нещо друго.

Така е Шампоне!Прав си ! И ние искаме да изгоним Венци Стефанов...А вие скоро ще изгоните Христола.А тия юзъри...разни рози,шампиони ,форевъри и прочее анонимници мнооо ма ядосват.

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 27 фев 2009 23:43

pasaden ти ги уби брат

Потребителски аватар
white rose

Мнениеот white rose » 27 фев 2009 23:54

PAPI1912 написа:pasaden ти ги уби брат

Само така,братя! Е те затова ви уважавам аз вас,ботевистите!И не само аз,всеки бял фен ви е фен...Форевъра ни разказа всичко - риспект!А ние сме хиляди! Ай дано пукне ДХС!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 фев 2009 02:46

Шампионе,имаш си форум.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

botev champion

Мнениеот botev champion » 03 мар 2009 14:25

Колко са лесни за предвиждане само пловдивските вагони.................................

Върни се в “Футбол - България”