България-Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: България-Русия

Мнениеот deepblue1963 » 08 окт 2010 21:13

daniel875 написа:
controller написа:Булгариан топ идиотс :) отиде аслан , върна са на*ран . Слабаци сме си ! Паднааме ПАК !

Защото не играхме, защо ни беше този мач. Ти да не си се надявал, че ще бием. Аз бях сигурен, че ще паднем на нула, то това, че взехме гейм си е направо геройство при всички обстоятелства.

"Защото не играхме, защо ни беше този мач."
А за какво ни беше мачът с Бразилия?Нали,уж,играехме за честта и морала?Нещо не ги видях този мач?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 окт 2010 21:38

Виж сега, виждам, че с теб сме от един клубен отбор, но помисли. За разлика от мача ни с Шалке преди години, когато съдията ни отряза първия мач и втория принципно нямаше смисъл да играем, но правилно си построихме мача и заслужавахме победата и в Германия, този път е по - различно. Нашият отбор тогава мечтаеше и можеше да постигне много, стига да не беше Райли. Грешката му беше възлова за мача тук. А и нека си го кажем, че точно през онзи сезон не можехме да се оплачем от съдийството - може би първият мач в Удине, когато теслите бяха очевадни. Но там нямаше вътрешни врагове. Всички бяха едно цяло. Докато при волейбола от идването на Пранди досега има един предател. Точно той е. Убеден съм, че в назначаването на италианците начело на нас, Русия и Полша има нещо гнило. При положение, че нищо не са доказали като успехи тези треньори, нашият от тридесет години няма сериозни успехи, за какво говорим. Но федерацията е виновна. Играчите нямаме право да ги виним, защото ти ако си си мислил, че са най - добрите, аз не съм. След Евгени, Пламен, а сега предстои Владо, Христо, че и Жеков след някоя година, ами кой ще играе. Наистина кой ще играе. Сега не сме чак толкова силни, колкото много други си мислят, но все пак, повтарям все пак има играчи, които Пранди нарочно не повика, за да ни провали.
Та така и мача с Куба. Е, точно от Куба не мисля, че сме по - слаби, но ние на това първенство играхме с човек по - малко. Вероятно помниш, че Андрей навремето в Левски беше най - важният ни човек и може и да не е това, което трябва да бъде, но не мисля, че другите в световен мащаб са перфектни. Хората така само се заблуждават. Всичките са на едно и също ниво - в смисъл на приливи и отливи нали, а не че действително е така. Защо Пранди не му извика наистина равностоен заместник. Защо не работи ЗА отбора, а ПРОТИВ него? Пранди е виновен за провала.
След такъв мач с Куба трудно се играе, няма какво да се лъжем. Много е трудно да се мотивират играчите, още повече, след като са разделени, а не едно цяло, още повече, когато още веднъж ще кажа, има вътрешни врагове.

Послепис: Кой мач да ти кажа, че да те убедя? Помниш ли мача с Щурм? Да не би да не ги надиграхме, но отпаднахме след дузпи. И после разочарованието беше огромно, отборът изпадна в огромна дупка. Конфликтите в отбора бяха налице, имаше треньор предател Муслин. Може би не е най - правилният аргумент, защото играчите бяха доста слаби, но има доста допирни точки.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 08 окт 2010 23:43

Kak svarshi matcha :?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 08 окт 2010 23:48

Мислех, че темата за националният отбор по волейбол, а тук чета за футболния на Левски. Мисля, че едното няма общо с другото!
След тази загуба, никой не чувства болката, както след предишната загуба, дори и състезателите. Сега ще вземем 7-мо място, просот сме длъжни да завършим с победа срещу противник, доста по-слаб от нас. Както виждаме, интереса към тези мачове е много-много слаб, което е нормално. И на мен сега са ми по-интересни полуфиналите и финала. Но разбира се, ще гледам и нашия мач. Да се надяваме, че 2011 ще бъде по-добра от 2010, която във волейболно отношение не ни донесе кой знае какви резултати.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 08 окт 2010 23:56

За отбор от класата на България тези мачове са без значение. След огромния провал трябва време за възстановяване на психиката.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 окт 2010 00:15

james написа:За отбор от класата на България тези мачове са без значение. След огромния провал трябва време за възстановяване на психиката.

Класата на България само за финал ли е?И откога това?А за класата на Русия тези мачове имат ли значение?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 окт 2010 00:23

AnalBreaker написа:Kak svarshi matcha :?

1-3.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 09 окт 2010 10:24

Поредна загуба на световното.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 окт 2010 10:48

federer90 написа:Поредна загуба на световното.

но и последна ;)
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 09 окт 2010 13:03

deepblue1963 написа:
james написа:За отбор от класата на България тези мачове са без значение. След огромния провал трябва време за възстановяване на психиката.

Класата на България само за финал ли е?И откога това?А за класата на Русия тези мачове имат ли значение?

Да.1970.За Русия всичко е от значение.

Върни се в “Волейбол”