Мнениеот daniel875 » 08 окт 2010 21:38
Виж сега, виждам, че с теб сме от един клубен отбор, но помисли. За разлика от мача ни с Шалке преди години, когато съдията ни отряза първия мач и втория принципно нямаше смисъл да играем, но правилно си построихме мача и заслужавахме победата и в Германия, този път е по - различно. Нашият отбор тогава мечтаеше и можеше да постигне много, стига да не беше Райли. Грешката му беше възлова за мача тук. А и нека си го кажем, че точно през онзи сезон не можехме да се оплачем от съдийството - може би първият мач в Удине, когато теслите бяха очевадни. Но там нямаше вътрешни врагове. Всички бяха едно цяло. Докато при волейбола от идването на Пранди досега има един предател. Точно той е. Убеден съм, че в назначаването на италианците начело на нас, Русия и Полша има нещо гнило. При положение, че нищо не са доказали като успехи тези треньори, нашият от тридесет години няма сериозни успехи, за какво говорим. Но федерацията е виновна. Играчите нямаме право да ги виним, защото ти ако си си мислил, че са най - добрите, аз не съм. След Евгени, Пламен, а сега предстои Владо, Христо, че и Жеков след някоя година, ами кой ще играе. Наистина кой ще играе. Сега не сме чак толкова силни, колкото много други си мислят, но все пак, повтарям все пак има играчи, които Пранди нарочно не повика, за да ни провали.
Та така и мача с Куба. Е, точно от Куба не мисля, че сме по - слаби, но ние на това първенство играхме с човек по - малко. Вероятно помниш, че Андрей навремето в Левски беше най - важният ни човек и може и да не е това, което трябва да бъде, но не мисля, че другите в световен мащаб са перфектни. Хората така само се заблуждават. Всичките са на едно и също ниво - в смисъл на приливи и отливи нали, а не че действително е така. Защо Пранди не му извика наистина равностоен заместник. Защо не работи ЗА отбора, а ПРОТИВ него? Пранди е виновен за провала.
След такъв мач с Куба трудно се играе, няма какво да се лъжем. Много е трудно да се мотивират играчите, още повече, след като са разделени, а не едно цяло, още повече, когато още веднъж ще кажа, има вътрешни врагове.
Послепис: Кой мач да ти кажа, че да те убедя? Помниш ли мача с Щурм? Да не би да не ги надиграхме, но отпаднахме след дузпи. И после разочарованието беше огромно, отборът изпадна в огромна дупка. Конфликтите в отбора бяха налице, имаше треньор предател Муслин. Може би не е най - правилният аргумент, защото играчите бяха доста слаби, но има доста допирни точки.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!