TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Аз имам вила край банско, той раегар знае![]()
За това се твърди че всички сме македонци!
Маке!
Драго искам да си на мача на Доростол.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Аз имам вила край банско, той раегар знае![]()
За това се твърди че всички сме македонци!
Madridist написа:Марти евала за автара, супер е
Madridist написа:Марти евала за автара, супер е
AnalBreaker написа:
Маке!
Драго искам да си на мача на Доростол.Земай Мартинчо и Сашо Морския и са обзаложете пак за бири
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
slavia_forever написа:Madridist написа:Марти евала за аватара, супер е
Реклама е! ХАХАХААХХААХАХАХАХАХАХА![]()
![]()
![]()
TPAKTOP написа:AnalBreaker написа:
Маке!
Драго искам да си на мача на Доростол.Земай Мартинчо и Сашо Морския и са обзаложете пак за бири
Мартинчо трудно ще го заведа на мач на ЦСКА макар да живее на Армията. А пък Сашо с Порто не успях да го заведа че с Доро ли да го водя? А за бирите ако се хвана на още 2-3 баса и ще икономисвам пари от алкохол
AnalBreaker написа:TPAKTOP написа:AnalBreaker написа:
Маке!
Мартинчо трудно ще го заведа на мач на ЦСКА макар да живее на Армията. А пък Сашо с Порто не успях да го заведа че с Доро ли да го водя? А за бирите ако се хвана на още 2-3 баса и ще икономисвам пари от алкохол
Ама той Мартин ще бъде за "сините" от ДороИ без това ЦСКА най-вероятно ще паднат и може да си върне загубеното(баса)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Ако беше ЦСКА на Любо Пенев щях да ти кажа "Оптимист" ама сега да ти кажа честно може и да си прав. Както обичат да казват специалистите мача е 1Х2
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта