Финал ШЛ 2009 !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Финал ШЛ 2009 !

Мнениеот Angoff » 27 фев 2009 15:19

Искам да попитам,някой би ли отишъл на мача на Олимпико :roll: аз имам желанието и възможноста но само при положение,че или Юнайтед или Барселона се класират за него,ако има сериозни хора дайте да уредим нещата ;)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

nessebar
Контакти:

Re: Финал ШЛ 2009 !

Мнениеот nessebar » 27 фев 2009 15:25

Ювентус-Арсенал!!!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 27 фев 2009 15:39

OMG :lol: :lol: :lol:
Ся ше дойде и един фен на Енерги(Котбус) и стана войната :lol:
Абе сифон...нищо против Арминия симпатично слаб отбор са ама за да си техен фен трябва да си от градчето им...или да си скаран с футбола и да те водят някакви фашистки подбуди за да си фен на Арминия...
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
lyubaka
Контакти:

Мнениеот lyubaka » 27 фев 2009 15:44

Мненията ви вече нямат нищо общо с темата,ама както и да е.Angoff,по твоята логика,ако Бербатов отиде в Реал Мадрид,значи ставаш и техен фен,нали?Значи едновременно на Барса и на Реал!
Изображение

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 27 фев 2009 15:47

Angoff написа:OMG :lol: :lol: :lol:
Ся ше дойде и един фен на Енерги(Котбус) и стана войната :lol:
Абе сифон...нищо против Арминия симпатично слаб отбор са ама за да си техен фен трябва да си от градчето им...или да си скаран с футбола и да те водят някакви фашистки подбуди за да си фен на Арминия...

Ти със сигурност не знаеш нищо за този отбор и по-добре.Това е уникален отбор с уникална публика.Два пъти съм бил там,така се запознах с момчетата от Шуко арена.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 фев 2009 15:51

Стига сте се заяждали с човека бе , пита ви ще ходите ли на Финала, тъпаци ако ще там и панатинайкос и Порто да играят, това е темата.ВЕднага се заплюхте.Аз съм фен на БАрселона , майната ти като не ти харесва БАрселона недей да плюеш че са смешни, ако жена ти или гаджето ти не ти е пуснала и сте скъсали не са виновни хораста тука.Влиза некав и почва да плюе човека, фен на БАрселона и Манчестър.И аз съм фен на БАрселона и подкрепям Манчестър заради българчето вътре, да ако иде в Real ще искам Барса да ги бие аа когато Real стигне примерно финал за купата на Краля или на шампионската лига ще стискам палци за Real не защото сам от тях а защото има българче.И изобщо кои сте вие да ви дава човек обяснение от кой отбор е и на кой симпатизира.Ако ще на Гретна и на Карл Цаис Иена да е фен... еее злобни личности начи, карате меи аз да избухвам.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 27 фев 2009 15:57

ако Байерн стигнат до финал Ангофф идвам
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 27 фев 2009 16:04

никъде не е казал , че е фен на ман юнт , каза че иска да гледа Бербатов . Аз например съм фен на Арсенал , но откакто бербо е в Ман юнт , след много този отбор (то и без това дават само него по диемите) , но ако играят арсенал вс ман юнт съм си от арсенал ... Така например като луд фен на интер , аз съм за тях в момента .... Правите ли разлика да сте фен на футболист и на отбор ?! мн сте зле ..

по темата : аз нямам финансовите средства да отида на финала , но ти пожелавам приятно искарване на теб и на всички които ще ходят . :)

RedMilano
Контакти:

Мнениеот RedMilano » 27 фев 2009 16:12

Пичове, ще ви разочарпвам, но почти няма билети за този мач,отдавна са разпродадени свободните неутрални места, аз вече си търсих билети. Само на черно нещо може да се намери и то пак с много късмет.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 27 фев 2009 16:14

RedMilano написа:Пичове, ще ви разочарпвам, но почти няма билети за този мач,отдавна са разпродадени свободните неутрални места, аз вече си търсих билети. Само на черно нещо може да се намери и то пак с много късмет.

Глупости,на сайта на Уефа почва разпродажбата на 2-ри март ! ;)
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “Футбол - Свят”