Ботев ще гостува на Свиленград в Чирпан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев ще гостува на Свиленград в Чирпан
Нахвърлям му се (а и предполагам и другите), защото след тия години на рязане на БФС е МЕГА дразнещо да ни обвиняват, че ни помагали. Все едно някой да почне да те убеждава, че османската империя ни е помагала едно време, а сега Турция са ни най-ценен приятел...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Нахвърлям му се (а и предполагам и другите), защото след тия години на рязане на БФС е МЕГА дразнещо да ни обвиняват, че ни помагали. Все едно някой да почне да те убеждава, че османската империя ни е помагала едно време, а сега Турция са ни най-ценен приятел...
хахха, тук удари на камъм - аз съм този дет убеждава че на отоманската империя трябва да се гледа далеч по-реалистично и балансирано; и си е имала бая полозжителни елементи. (саме един факт, на който случайно се натъкнах четейки един модерен Сръбски писател - в един от най-силните периоиди на империята - 15 и 16 век, от 55 велики визира 47 или там някъде са били от НЕ-труски етнически произхид, в това число Сърби, Гърци, албанци, и май и българи). А Турция е стратегически партнйор на България в много отношение - икономически, военно (Нато и прочие) и гео-политчиески. ама не му е тук мястото ...
Ми тогава и на теб да се нахвърляме 

Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Ми тогава и на теб да се нахвърляме

Hacko1912 написа:хахха, тук удари на камъм - аз съм този дет убеждава че на отоманската империя трябва да се гледа далеч по-реалистично и балансирано; и си е имала бая полозжителни елементи. (саме един факт, на който случайно се натъкнах четейки един модерен Сръбски писател - в един от най-силните периоиди на империята - 15 и 16 век, от 55 велики визира 47 или там някъде са били от НЕ-труски етнически произхид, в това число Сърби, Гърци, албанци, и май и българи). А Турция е стратегически партнйор на България в много отношение - икономически, военно (Нато и прочие) и гео-политчиески. ама не му е тук мястото ...
Не че това не е вярно, напротив така е. Отоманската империя никога не е била държава на турците, а е копирала Византия(империя на православните християни), като е била империя на Исляма с единствен закон Корана(поне през повечето време). Но кой по точно е ПОЛОЖИТЕЛНИЯ елемент? Че е превърнала Балканите от Център на света в задния двор на Европа?
Hacko1912 написа:veseo написа:Нахвърлям му се (а и предполагам и другите), защото след тия години на рязане на БФС е МЕГА дразнещо да ни обвиняват, че ни помагали. Все едно някой да почне да те убеждава, че османската империя ни е помагала едно време, а сега Турция са ни най-ценен приятел...
хахха, тук удари на камъм - аз съм този дет убеждава че на отоманската империя трябва да се гледа далеч по-реалистично и балансирано; и си е имала бая полозжителни елементи. (саме един факт, на който случайно се натъкнах четейки един модерен Сръбски писател - в един от най-силните периоиди на империята - 15 и 16 век, от 55 велики визира 47 или там някъде са били от НЕ-труски етнически произхид, в това число Сърби, Гърци, албанци, и май и българи). А Турция е стратегически партнйор на България в много отношение - икономически, военно (Нато и прочие) и гео-политчиески. ама не му е тук мястото ...
Това за положителното го зарежи.
Преди да ни завземат, числеността на българите е била колкото на французите и англичаните. Сега ние сме 6 мил, а те по 60-на. От къде се е породила тази разлика? Изпили са ни кръвчицата.
105 години / 4 поколения ботевисти!
botev23 написа:Не че това не е вярно, напротив така е. Отоманската империя никога не е била държава на турците...
Само да те допълня - когато турците са станали доминиращ народ, тогава империята се е разпаднала.

Hacko1912 написа:само искам да призвa към толерантност и разбиране. Това момче, пас, изглежда е доста интелеигентно и се опитва да води нормален спор. Не му се нахвърляйте само защото му е мъчно че любимия му отбор няма да влезе в Б група пак. Ествествено, той лекo се "излага" , защото хем казва че не обича конспиратовни теории, хем твърди че 100 % ни подпират нелегално (или си плащаме) без да дава никаква доказателства, но това си е част oт играта между феновете. По- спокойно само ...
Благодаря за думите, наистина се старая да не нарушавам добрия тон, макар че понякога явно не се разбира. Останалото, май е по-добре да не го пиша. Сигурно си прав, че без доказателства, годни за осъдителна присъда, всичко звучи несериозно и като клевета. А такива доказателства у нас все още не са откривани.
pas написа:Hacko1912 написа:само искам да призвa към толерантност и разбиране. Това момче, пас, изглежда е доста интелеигентно и се опитва да води нормален спор. Не му се нахвърляйте само защото му е мъчно че любимия му отбор няма да влезе в Б група пак. Ествествено, той лекo се "излага" , защото хем казва че не обича конспиратовни теории, хем твърди че 100 % ни подпират нелегално (или си плащаме) без да дава никаква доказателства, но това си е част oт играта между феновете. По- спокойно само ...
А такива доказателства у нас все още не са откривани.
Но това не пречи всеки българин да "вижда", "знае" и да е "сигурен" в множество конспирации

хахаха Весео - "подписа" ти е един път. Тоя хан крум сериозно ли го е казал това? АХАХАХА