dobrotiza написа:Не заслужаваме такъв отбор!!! Способни сме в размките да една седмица да пишем колко са велики и в същото време какъв срам са те!
Време е да оценяваме по достойнство усилията на тези момчета, а те не са никак малки! Огромен труд стои дори зад това класиране (някой го определят като провал) - само си споменте мачовете с Франция и Полша и разбира се мача с Куба!
Нашият, българският отбор играе на СВЕТОВНО НИВО и това е факт! Боли когато оставаш в подножието, но мъдрите си вземат бележки и продължават с удвоени сили!
Срам ме е като чета повечето постове, въпреки че дори не съм ги писал аз.
Нямаме (нямате) право да нападаме отбора, нито треньора по никакъв начин просто защото те се раздадоха максимално, а някои дори с риск за здравето си! Аз като фен също искам само победи и също не искам да си мисля, че вече имаме комплекс от това, че винаги сме твърде близо, но никога на върха. За мен обаче е удовлетворяващо да видя тези момчета да се раздават на 100 %.
Слушай, аз не обвинявам никого от състезателите. Те играха, направиха много, нямаме право да ги упрекваме. Виновен е ТРЕНЬОРЪТ, че не си е отдал достатъчно вниманието на тях. Просто няма как да стане!