Кой и защо реши да бием Бразилия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Кой и защо реши да бием Бразилия

Мнениеот daniel875 » 07 окт 2010 15:06

dobrotiza написа:Не заслужаваме такъв отбор!!! Способни сме в размките да една седмица да пишем колко са велики и в същото време какъв срам са те!
Време е да оценяваме по достойнство усилията на тези момчета, а те не са никак малки! Огромен труд стои дори зад това класиране (някой го определят като провал) - само си споменте мачовете с Франция и Полша и разбира се мача с Куба!
Нашият, българският отбор играе на СВЕТОВНО НИВО и това е факт! Боли когато оставаш в подножието, но мъдрите си вземат бележки и продължават с удвоени сили!

Срам ме е като чета повечето постове, въпреки че дори не съм ги писал аз.
Нямаме (нямате) право да нападаме отбора, нито треньора по никакъв начин просто защото те се раздадоха максимално, а някои дори с риск за здравето си! Аз като фен също искам само победи и също не искам да си мисля, че вече имаме комплекс от това, че винаги сме твърде близо, но никога на върха. За мен обаче е удовлетворяващо да видя тези момчета да се раздават на 100 %.

Слушай, аз не обвинявам никого от състезателите. Те играха, направиха много, нямаме право да ги упрекваме. Виновен е ТРЕНЬОРЪТ, че не си е отдал достатъчно вниманието на тях. Просто няма как да стане!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 окт 2010 15:07

Трябваше да бием Бразилия заради честта си ! И какво като сме излезнали с резервите срещу селесао :? Играхме ли силно-ДА, намалихме ли силата на сервиса-НЕ, забивахме ли всяка една топка-ДА !!! Играхме за победа, макар и с резервите! Като се тръгнал да правиш нещо голямо го направи по-най трудния и достоен начин! Защото ако Бразилия стане шампион всички ще ге запомнят със сметкаджийските им истории по пътя кам златото! Шапки свалям на наще, че не избягаха от отговорността и играха за победа!

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 07 окт 2010 15:09

Срещнахме ли блокада - НЕ, имахме ли защита срещу себе си - НЕ, за да се съди за играта на един отбор, той трябва да срещне поне същото противодействие.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 окт 2010 15:10

Предадохме ли се- НЕ !!! Избягахме ли от отговорност-НЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 окт 2010 15:11

Един левичар като Боян имаме, който ни извади преди четири години срещу коравите французи, и Пранди го забрави. Той всъщност познава ли някого от нашите, който играе извън Ботуша? Гледал ли ги играчите?
Хайде да приготвим яйцата и доматите, че нямам търпение да ги запращам към някого!
Последна промяна от daniel875 на 07 окт 2010 15:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Мнениеот alexxx » 07 окт 2010 15:12

Гледам, че почти всички нападате Тошко Алексиев,нима той не е искал да я направи тази точка,даже четох че и Владо Николов го е нападнал,ама айде престанете на всеки може да се случи.Ако на нас ни е тежко в момента на Тошко му е двойно повече.Стига пишете глупости тоя виновен оня виновен Пранди виновен.Всичко вече е минало нека да ги подкрепим за мача с Русия утре и да ни зарадват с една победа
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 07 окт 2010 15:13

Nassy написа:Факта е само един ,че снощи се бихме сами, Куба не са нищо особенно, имат точно 2ма играчи, Тошко Алексиев без да има блок пред себе си, оголена част на игрището да беше скочил с глава щеше да я вкара...но...аз така се израдвах ,че взимаме гейма че не видях кво направи освен че се държеше за главата...3 мач бола, преди това 23:21 и възможност за 24 точка....пропиляни...еми сами сме си виновни...

+10
Ето това съвпада точно с моето мнение.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 07 окт 2010 15:14

TodorT написа:...Избягахме ли от отговорност-НЕ!

А-а-а-а, тук не съм съгласен. Ако (мирише и цапа ;) ) бяхме излезли с титулярите - щях да ти ръкопляскам за тия ти думи.
Само че вече стигнахме до гадания и прогнози - "ако" т'ва, "ако" онова ... Майната му, паднали сме, опитваме да се изправим и гледаме напред. Жалко за Владко, че няма да изкара още дълго на площадката, но това е живота.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 окт 2010 15:16

alexxx написа:Гледам, че почти всички нападате Тошко Алексиев,нима той не е искал да я направи тази точка,даже четох че и Владо Николов го е нападнал,ама айде престанете на всеки може да се случи.Ако на нас ни е тежко в момента на Тошко му е двойно повече.Стига пишете глупости тоя виновен оня виновен Пранди виновен.Всичко вече е минало нека да ги подкрепим за мача с Русия утре и да ни зарадват с една победа

И да ги подкрепим, най - вероятно ще загубим. Жеков няма смисъл да играе, Владо каза каквото трябваше, защото повече няма да играе за отбора, а все още е най - добрият, Христо сигурно пак няма да бъде пуснат. Играчите ни не са слаби, за да бият Русия, но нямат треньор, който след такъв мач да ги настрои за битка, за победа. Защото май наистина вече няма смисъл.

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 07 окт 2010 15:17

Mighty Reds написа:Срещнахме ли блокада - НЕ, имахме ли защита срещу себе си - НЕ, за да се съди за играта на един отбор, той трябва да срещне поне същото противодействие.

Смешки пишете само. Сигурно хич не ни атакауваха, не биеха силен начален и т.н....

Върни се в “Волейбол”