Ботев ще гостува на Свиленград в Чирпан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Ботев ще гостува на Свиленград в Чирпан

Мнениеот botev_1912 » 07 окт 2010 10:09

loko2004 написа:
BPFC1912 написа:
pas написа: Подшушнете на вашите хора, че ние наистина играем честно, да спрат с глупостите и да се наслаждаваме на футбола! Иначе наистина си губим времето.

Ние играем ЧЕСТНО - това ти го гарантирам. И ако си бил на поне едно гостуване на БОТЕВ щеше да си го разбрал.

Да купуваш мачове и то в В група не е честна игра.

П.С. Това го знам от ваши хора а и тук във форума след отпадането за купата и един от вашите/bfu май му беше ника/ си го написа и призна ;)

Дали е от нашите?
Това го можете най добре!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 окт 2010 10:09

loko2004 написа:Да купуваш мачове и то в В група не е честна игра.

П.С. Това го знам от ваши хора а и тук във форума след отпадането за купата и един от вашите/bfu май му беше ника/ си го написа и призна ;)

Много ви се иска точно Бо.Фо. да е прав, обаче този ренегат реално налива вода във вашия фолклор, отколкото да говори истини...
Не натискайте ТУК!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 07 окт 2010 10:13

Шврнц Тпрунков написа:

Много ви се иска точно Бо.Фо. да е прав, обаче този ренегат реално налива вода във вашия фолклор, отколкото да говори истини...

Ама си е ваш нали :?:
а и тва за мачовете го знам преди Бо.Фо. да го напише тук, не е редно но е факт - у нас а и не само тук целите се постигат и с малко подобни хватки освен, че трябва и да си добър за съответното ниво нито сте първите нито единствените че да ви обвинявам просто давайте малко по спокойно в пъченето "колко сме честни и т.н. ...."
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 окт 2010 10:25

loko2004 написа:Ама си е ваш нали :?:
а и тва за мачовете го знам преди Бо.Фо. да го напише тук, не е редно но е факт - у нас а и не само тук целите се постигат и с малко подобни хватки освен, че трябва и да си добър за съответното ниво нито сте първите нито единствените че да ви обвинявам просто давайте малко по спокойно в пъченето "колко сме честни и т.н. ...."

От къде да го знам дали е "наш" или "ваш"? Десетки пъти сме го питали кой е и да се покаже на живо, той всеки път отказва, така че спокойно може да е всякакъв.

А това, че си чувал и преди - и аз от ваш фен чух как Бакалов крадял като за световно, и от КЦМ, и от Гергов, и как Коев щял да вземе всички ремонти и да изпере сума пари по стадиона и от Общината, и как... Градските ви легенди са безкрайни, и ако не бяха толкова злобни, щяха да са много забавни.

Колкото и да ви е яд, тази година Ботев ще влезе в "Б" група, ще си има солиден бюджет, добри играчи, рейс, феншоп, структура в клуба, бази за ДЮШ и още доста неща, които вашият любимец ни отне. А това, че се надявате да се провали всичко това, показва що за фенове сте - явно знаете, че с нищо не сте повече от нас, и всичките точки по снимките, дращения по нашите теми, опити да ни провокирате просто доказвате, че предпочитате вместо да се съревновавате с нас да направите всичко възможно да ни няма, за да не загубите от нас.

Елементарна и детска логика. Но пък има една етническа група, която разсъждава така, ще оставя на теб да се сетиш коя е тя... А относно купените мачове... Припомни ми с какви резултати останахте в "А" група миналата година? И цяла футболна България ви се смя, че чак накрая ваши фенове се примириха, та след ужасяващо слабата ви игра срещу един отбор си го написаха в прав текст. Значи във вашето съзнание е морално това, а слуховете за това, че Ботев купува мачове първо се приемат като чиста монета?
Не натискайте ТУК!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 07 окт 2010 10:33

Шврнц Тпрунков, не се нервирай бе пич разбирам те неприятно е да научиш, че любимия ти тим използва подобни хватки и то срещу селски тимове но .... Колкото за вас са слухове толкова и за нашите мачове са слухове нали? Само че за нашите ги приемаш за факт а вашите купени мачове за слухове и буферски лъжи на това му се вика двоен стандарт. Пак ти казвам карайте я по-скромно в пъченето "колко сме честни" за другото правете си каквито си искате организации развивайте си се докарайте я пак до дерби и ще видим кой кого
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 07 окт 2010 10:45

loko2004 написа:Шврнц Тпрунков, не се нервирай бе пич разбирам те неприятно е да научиш, че любимияти ти използва подобни хватки и то срещу селски тимове но .... Колкото за вас са слухове толкова и за нашите мачове са слухове нали? Само че за нашите ги приемаш за факт а вашите купени мачове за слухове и буферски лъжи на това му се вика двоен стандарт. Пак ти казвам карайте я по-скромно в пъченето "колко сме честни" за другото правете си каквито си искате организации развивайте си се докарайте я пак до дерби и ще видим кой кого

А кой мач сме купили според теб? Хубаво е да се подкрепиш с малко собствени разсъждения, а не да цитираш Форевъра. Това което в момента правиш, е да клеветиш отбора на Ботев. Макар тук никой да няма намерение да ти търси отговорност за думите, не тръгвай по този път. За сведение, клеветата в България е престъпление.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 07 окт 2010 11:11

loko2004 написа:
Шврнц Тпрунков написа:

Ама си е ваш нали :?:

Иска ти се да е наш!
Никой нито го е виждал нито го е чувал на стадиона!

Я кажи кои мачове сме купили, че ми стана интересно! Сигурно с Ямбол, Ягода или Загорец? Имаме една подарена дузпа от съдиите и за моя голяма радост я изпуснахме! Във всички останли мачове не сме имали подкрепа от съдиите /гледал съм ги на живо всичките/, а даже в някои от тях са ни порязвали!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 окт 2010 11:27

loko2004 написа:Шврнц Тпрунков, не се нервирай бе пич разбирам те неприятно е да научиш, че любимия ти тим използва подобни хватки и то срещу селски тимове но .... Колкото за вас са слухове толкова и за нашите мачове са слухове нали? Само че за нашите ги приемаш за факт а вашите купени мачове за слухове и буферски лъжи на това му се вика двоен стандарт. Пак ти казвам карайте я по-скромно в пъченето "колко сме честни" за другото правете си каквито си искате организации развивайте си се докарайте я пак до дерби и ще видим кой кого

Хич не се нервирам, просто ако не бяхте ти и подобните ти на ръба на нервна криза - щяхте да сте ми забавни, а сега съм просто притеснен, че ще си докарате инфаркти на млади години.

Ти пак я караш на двойния стандарт - вашето било слухове, а пък нашето - факт, и то само защото един ренегат тук от лична омраза към Бакалов и УС пише каквото му хрумне. Гледай си първо вашия високоморален отбор, пък после надничай в канчето на Символът на Пловдив :)

П.С. Последните години високоморалния ви отбор натрупа интересни резултати, вкл. и една яка турбосфирка на Вихрен, тогава все още собственост на Динев. Да не ти казвам след тази турбосфирка какви коментари имаше от ваши фенове - "Хак да им е на жълтурите, много правилно че паднахме, дано да изпаднат". Което ясно показва настроенията в немалка част от вашите фенове. При такива явно нагласени мачове кажи ми как да повярват хората, че мачовете ви със Славия и Локо Сф миналата година са "честни и почтени"? Още повече тази година върнахте вересията по супер просташки начин, точно както на Световното по волейбол Бразилия ни легна в един възлов мач... А ако ние "купувахме и уреждахме" мачове - вече щяхме да сме не с 5 точки, а със седем пред втория. Теориите на двама-трима недоволни от Бургас явно ви харесват и вече предполагам са част от безкрайния ви фолклор.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 07 окт 2010 11:52

Остави го този палячо, той преди 2 години скачаше на оградата и се радваше че неговото локо губи от вихрен!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 07 окт 2010 14:04

само искам да призвa към толерантност и разбиране. Това момче, пас, изглежда е доста интелеигентно и се опитва да води нормален спор. Не му се нахвърляйте само защото му е мъчно че любимия му отбор няма да влезе в Б група пак. Ествествено, той лекo се "излага" , защото хем казва че не обича конспиратовни теории, хем твърди че 100 % ни подпират нелегално (или си плащаме) без да дава никаква доказателства, но това си е част oт играта между феновете. По- спокойно само ... ;)

Върни се в “Ботев”