И на последно място тези,който са от София ги моля да ги посрещнат,както подобава като ШАМПИОНИ !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
peterx написа:Тази тема влиза на първо място в личната ми класация за най-глупави теми!
Как защо?!? Ние сме БЪЛГАРИ!
Честта е на първо място!
Все тая е мачът с Бразилия. При загуба отивахме срещу Чехия от която вече бяхме загубили, а видяхме и бразилците как едвам се измъкнаха. Демек от трън та на глог. Щом искаме да семе Шампиони, значи трябва да ни е все едно срещу кого ще играем. Иначе в никакъв случай не трябва този отбор да се посреща като шампион, а като провалил се отбор. Всяко място под четвърто при тази ситуация е провал за нас.vladitol написа:Вчера националите ни изиграха страхотен мач и загубиха злощастно,заради няколко грешки,грешките не са заради липса на класа,ами заради липса на концентрация.В другия двубой Бразилците си почиваха и се забавляваха срещу Франция и ги победиха по категоричен начин с 3:0.на Полуфинала те ще играят срещу домакина и съм 100 % сигурен,че ще ги бият с 3:0.Никой няма да помни как се направиха на Маймуни и загубиха НАРОЧНО от нас.Питам се ЗАЩО те могат да се правят на маймуни а НИЕ НЕ МОЖЕМ ЗАЩО![]()
![]()
Кой и защо реши да ги бием,което в последствие ни отреди разпределението на местата от 5 до 8 място.те ще станат Световни шампиони и всеки ще помни победителя а не това че ние играхме с Чест и Достойнство.
И на последно място тези,който са от София ги моля да ги посрещнат,както подобава като ШАМПИОНИ !!!
vladitol написа:peterx написа:Тази тема влиза на първо място в личната ми класация за най-глупави теми!
Как защо?!? Ние сме БЪЛГАРИ!
Честта е на първо място!
сега ще играем за 5-8 място и отново както винаги ще ни убягват проклетите медали![]()
А Бразилия-Световен шампион
Потребители, разглеждащи този форум: Ponko и 1 гост