Нека кажем кой откъде е!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Нека кажем кой откъде е!

Мнениеот Old_death » 27 фев 2009 10:43

Вече има пусната подобна тема, ама убийте ме ако се сещам къде е? ;)

Купи си бронежилетка :lol:

От София съм и съм фен на ЦСКА откакто се помня,а спомените ми са от 1962 година.От чуждите клубове съм фен на всички,които играят красив футбол и се влагат в играта.Поддържам също и отборите,в които са играли наши играчи.За това харесвам Барса,Милан,Ливърпул,Ман.Юнайтед,Леверкузен и Лион.Единствените отбори,които никога няма да харесам са Левски,Реал,Интер,Ювентус и Челси.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 27 фев 2009 10:45

От ЛОКО СФ. Живея до моста на орлите, от София на 46 г.Освен любимия отбор ,хубавия и атрактивен футбол независимо къде по-света се играе :D :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 27 фев 2009 11:30

schwarz_weiss herz написа:От Пловдив съм и съм фен на Локото..... харесвам още Блекбърн, Ювентус и Лион.
В България искрено мразя Лески и.... още един отбор :)

PAPI1912 написа:от Пловдив съм Ботев Пловдив е отбора на сърцето ми другото е ташак и неразбирам как може даси примерно от варна бургас видин и др. и да симпатизираш на левски и цска къде е местният патриотизъм защо не подкрепяте местните си отбори разбирам че е по лесно да си фен на грандовете но по този начин се затриват местните фудболни центрове.

Ти нали ако можеше да ги разбереш тия образи щеше да си като тях. Лески и Цесека са направени за хора с по-елементарни възгледи за футбола.Тфа е нещо като чалгата..... не може да им се сърдиш че са отхвърлени от еволюцията.

Абе лешпер и какво като например някой е от тези градове, като живее в София и е левскар или цесекар от малък не трябва да е от тях, а да подкрепя отбора на града, в който е роден :lol: Точно фен на Локо да говори, че Левски е създаден за хора с по-елементарни възгледи е нагло, след като в публиката ви е пълно с мангали, които едва ли са някакви капацитети :D
Значи усрахте и тази тема :evil: Казвайте от кой град сте и за кой отбор сте, а не се правете на големи разбирачи, защото не е такава темата :evil:
Последна промяна от sedem_!_dva на 27 фев 2009 11:48, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 27 фев 2009 11:35

Добрич ( май единственият засега :) ) -Милан. Левски също, но някак си в последните години не мога да им се зарадвам истински когато играят в шампионта, а в Европа се радвам на всеки успех на български отбор!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 27 фев 2009 11:49

Роден съм и до осмата си година съм живял в София. От там до момента в Плевен. Фен съм на Левски и Милан.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 27 фев 2009 11:58

Във Варна съм роден и живея.4ерно Море е отборът.Ина4е Ливърпул,Милан,Щутгарт,Спортинг,Барселона,Аякс,Цървена звезда,ПСЖ

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 27 фев 2009 12:02

Korenqk ot stolicata. Nqma kakvo da se komentira. Otbora e edin - CSKA. Drugi otbori- Milan. Ot tam natatuk vsi4ko ostnalo e prosto pulnej.

[Бижутера]Кореняк от столицата.Няма какво да се коментира.Отбора е един-Цска.Други отбори-Милан.От там нататък всичко останало е просто пълнеж.
Последна промяна от Бижутера на 27 фев 2009 15:15, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!

nessebar
Контакти:

Мнениеот nessebar » 27 фев 2009 13:07

Само Несебър,Левски и Стоук Сити...

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 22:28

От Шумен. Левски,Милан,Арсенал!
Изображение Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 28 фев 2009 01:23

Роден и израстнал в София,фен на ЦСКА.Също така харесвам много Лион(личи си от аватара),кефя се много на Рома и Селтик.Бтв аз пуснах една тема но ще кажа и тук: Който има някакъв фенски артикул на Лион нека ми пише ,да се разбирем какво уиски иска... :D Нямате си представа колко искам нещо на Лион!!!!

Върни се в “Свободна зона”