krum_futbolista написа:А аз какво да се облека подходящо като за "МАСАЖИСТ" ?![]()
![]()
Електриково трико и цвички

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
krum_futbolista написа:А аз какво да се облека подходящо като за "МАСАЖИСТ" ?![]()
![]()
Jorkorazporko написа:krum_futbolista написа:А аз какво да се облека подходящо като за "МАСАЖИСТ" ?![]()
![]()
Електриково трико и цвички
MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
Cesc Fabregas написа:Драго, какво правим за утре, ще се събираме ли някъде с отборо?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Драго, какво правим за утре, ще се събираме ли някъде с отборо?
Да но изчакайте след малко слизам да резервирам и ще пиша за начален час ще е 20:00ч защото може би е най-удобно.
Cesc Fabregas написа:TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Драго, какво правим за утре, ще се събираме ли някъде с отборо?
Да но изчакайте след малко слизам да резервирам и ще пиша за начален час ще е 20:00ч защото може би е най-удобно.
Нали вчера щеше да резервираш![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Вчера въобще не бях в София!Още махмурлия тръгнах на път и маинах за около 14 часа над 1200км и не съм и спал и днес ще ми бъде много тегъв ден
Cesc Fabregas написа:TPAKTOP написа:Вчера въобще не бях в София!Още махмурлия тръгнах на път и маинах за около 14 часа над 1200км и не съм и спал и днес ще ми бъде много тегъв ден
Пийни две ракии и ще живнеш![]()
TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:TPAKTOP написа:Вчера въобще не бях в София!Още махмурлия тръгнах на път и маинах за около 14 часа над 1200км и не съм и спал и днес ще ми бъде много тегъв ден
Пийни две ракии и ще живнеш![]()
Ако пийна две ще съм труп! Утре ще ви тествам
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта