Перфектният кръг за Ботев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dagger1912
- Контакти:
Re: Перфектният кръг за Ботев!
Не съм съгласен с приятеля по- горе, че става въпрос за подценяване ... Я си спомни минлата година за купата как изпотиха ЦСКА? В крайна сметка най- важното е, че взехме 3те точки и се отдалечихме от Навта-та с още 2 ...
кръгът беше идеален за Ботев; дори играта да е била недобра, това няма значение. Важно е че сме на 5 точки пред основния конкурент ПРЕДИ средата на сезона! За другите отбори не говоря. В тази група явно всеки може да бие и да падне от всеки, без БОТЕВ да влиза в тази сметка, което мен ме устройва 

СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
След като сме победили никой не казва как съдията Альоша еди кой си как накъса играта с фаулове въпреки наистина,че нашите изиграха слаб мач и напук на всичко и всички вземаха 3-те точки.Напред канари!
Очаквайте декларация в знак на протест защо следващото гостуване на БОТЕВ ще се играе в Пловдив 

NeRaDzYrA написа:shamana1912 написа:NeRaDzYrA написа:Айде Арда..на домакинството ни срещу Ботев съм сигурен че стадиона ще се праснеБием ги и само напред
Кой биеш и къде биеш?Не се изказвай неподготвен,мача е в Пловдив,биете няколко центъра повече и се прибирате към Анадола,ако въобще има някой,който да дойде.
Ти прочете ли че съм написал - на домакинството, което е през пролетта???
Не ме убиждай на етническа основа, защото съм сигурен че съм 10 по чист българин отколкото ти, нищо че живея в Кърджали
Човек, не се обиждай, но вчера, докато разбера какво се опитваш да ни кажеш, прочетох мнението ти пет пъти. Пишеш - "'Айде Арда" пък после завършваш с "бием ги". Забрави ли, че това е форума на Ботев Пд и е логично, да напишеш "бием ви"? Никъде не става ясно, че говориш за гостуването ни през пролетта ... Като добавим и липсата на всякаква пунктоация, се получава голяма каша. Затова и те нахраниха.
Иначе сто процента, напролет стадиона ви ще е пълен. Арда се радват на завидна подкрепа, имайки предвид, че са играли дълбо време в Б група. Приятели са ми разказвали с удивление за последния сблъсък с вас за купата. Наистина щом сте успяли да впечатлите нас - феновете на Ботев, значи сте невероятни. Надявам се в неделя да не вали и да стане истински футболен спектакъл на Колежа. А за срещата напролет, гаранция ще е своеобразен празник за Кърджали.
Не ме убиждай на етническа основа, защото съм сигурен че съм 10 по чист българин отколкото ти, нищо че живея в Кърджали
Мисля малко са тъпи наистина обидите на етническа основа, още повече когато става въпрос за турците живеещи в България. Да не забравяме и за футболистите от Ботев които са играли и играят сега, които са от турския етнос.