Куба-България Битка за полуфинал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Куба-България Битка за полуфинал

Мнениеот Alex » 07 окт 2010 00:56

Поклон пред момчета! Поклон пред Жеков!!!!!!!

Един въпрос към всички във форума - Вие стъпвали ли сте в зала да гледате волейбол някога през живота си?????? :roll: Интересно ми е с какво се гордеете, че някой друг прави нещо и Вие гледате по телевизията, ама само ако бием, че даже и да подкрепяме някого не ни бива много - по-лесно е шопската слаатка и ракийката ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 окт 2010 00:56

Трудно се говори след такъв мач, но аз ще кажа само едно - БЛАГОДАРЯ на момчетата, че отново ме накараха да се чувствам горд, че имаме един от най-големите отбори в света. В спорта има победи и загуби, но когато си дал всичко от себе си за победата, тогава си истински мъж. Благодаря ви момчета, без значение дали ще сме на 5-то или 8-мо място, благодаря ви, че дадохте всичко от себе си.
На комплексарите, които плюят по отбора, ще има кажа само, че са едни плужеци, които изпълзяват само при загубите на отбора. Вие сте нищожества!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Уважаваме ли труда на другите

Мнениеот ros » 07 окт 2010 00:57

Пръстите ми още треперят върху клавиатурата от вълнение след нещастната загуба от Куба... И е много трудно да напиша и опиша това, което чувствам. Но искам да задам един въпрос към всички. Уважаваме ли труда на другите? Способни ли сме да кажем браво дори за неуспех? Научихме ли се да оценяваме чуждите усилия?
Да... емоциите са хубаво нещо, но разумът още по-хубаво. Защото сега лесно ще упректем Тошко за "онази" топка, защото много ще кажат "този Матей как остави два поредни сервиса да паднат до него", защото ще се намерят и хора да дадат акъл на Пранди защо не пусна Цецо например....
Аз знам едно ВСИЧКИ СЕ РАЗДАДОХА И ИМ БЛАГОДАРЯ... Тях дори ги е яд с пъти повече от мен, но АЗ СЪМ ГОРД С ТЯХ.
ТОВА Е ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР. Колкото и да ми се искаше да играем на полуфинал, знам че ТЕ направиха всичко по силите си да ми осигурят и такава емоця... Неуспяха - да. Но ТОВА Е МОЯТ ОТБОР дори и да останат осми. Защото Андрей играе с херния и се хвърля като лъв, защото Матей показа на всички как се плаче за България, защото Тошко сбърка няколко пъти но се вдигна и продължи напред.
Да .... Продължи напред е хубаво мото. Иска ми се много хора да разберат, че трудът не винаги се възнаграждава реално, но трябва да се оцени реално
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 07 окт 2010 00:58

Gonzi_407 написа:
Dobri написа:
PFC Litex написа:Ей разбирачи , през живота си не сте играли волейбол ама давате мнение, айде мълчете там. Само Малшанса ни провали тази вечер, пък и Куба изобщо не са слаби , те тея момчета могат да убият някого с това блъскане по топката, ако искат могат да строшат пода , имат физика е какво повече може да се иска. Наще момчета са ВЕЛИКИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНАТ , защото в нашата страна няма развитие на този спорт , никви пари не се дават а ние сме от 5-8 в СВЕТА

Междудругото, Сърбия са на полуфинал. Тези, които не харесват родния ни отбор спокойно могат да се преселят 50км на запад

Не е точно така Литекс. Имам чувството, че играчите ги е страх да поемат отговорност. Страх ги е от нас българските фенове. Алексиев рискува и сега го поставяме на кръст. Българите сме силни "ек на ек" - когата всичко зависи само от нас. Като колектив чакаме другите да ни свършат работата в трудни ситуации (всяка топка към Матей или Владо). Сигурен съм, че Пранди не е искал това еднообразие.

ПП Холандия слаб отбор ли е на футбол?

НИКОЙ НЕ РАЗПЪВА ТОШКО НА КРЪСТ!!! Говорим за манталитет на играчите, за самочувствие и решителност!

Прочети по-горните мнения. Искараха го единствен виновник за загубата.
Просто ни трябваше малко спокойствие. Това е което ни липсва. Спокойствие независимо от изхода на мача.

Независимо от всичко, аз съм много доволен от шампионата. Пак сме там където ни е място - в топ 8.
Какво да кажат Полша? Те ще си разстрелят ли отбора?

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 07 окт 2010 01:01

Alex написа:Поклон пред момчета! Поклон пред Жеков!!!!!!!

Един въпрос към всички във форума - Вие стъпвали ли сте в зала да гледате волейбол някога през живота си?????? :roll: Интересно ми е с какво се гордеете, че някой друг прави нещо и Вие гледате по телевизията, ама само ако бием, че даже и да подкрепяме някого не ни бива много - по-лесно е шопската слаатка и ракийката ;)

в залата съм не само за да гледам ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 окт 2010 01:02

PFC Litex написа:Последен коментар

Всички разбирачи, които при всяка загуба знаят да повтарят само психика да отидат лично те на психолог, за да си оправят проблемите. Волейболистите ни заслужават огромно уважение за всичко, което постигнаха, но повечето българи възхваляват отбора само като има победи, а при всяка загуба го плюят и кълнят. Много бързо забравихте победата над Полша. И никога не ги бъркайте с футболистчетата. Те вече не заслужават и капка уважение.

И ако ще пишете някакви глупости и обиди, по-добре изобщо не пишете

+1 Браво човек за коментара ;) . Това,че не сме спечелили купа или медал, не означава нова национална катастрофа. Холандия на футбол, все още няма световна титла, Испания и те до скоро нямаха, но това не пречи тези държави да са сред грандовете в този спорт и да се подкрепят безрезервно и безусловно от своите народи. Разбирам,че тази емоционална загуба е дошла в повече на много сънародници, но според мен, трябва да покажем подкрепа на тези момчета,на които, след мача, очите им пълни със сълзи, казваха всичко ;) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

rikk
Контакти:

Re: Уважаваме ли труда на другите

Мнениеот rikk » 07 окт 2010 01:05

ros написа:Аз знам едно ВСИЧКИ СЕ РАЗДАДОХА И ИМ БЛАГОДАРЯ... Тях дори ги е яд с пъти повече от мен, но АЗ СЪМ ГОРД С ТЯХ.
ТОВА Е ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР.

Много си прав :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 окт 2010 01:05

niki87 написа:Браво Вики :) Един поклон пред волейболистите,за желанието за раздаването,за всичко и един голям К*Р за ритнитопковците,които мислят само за прически и целулитно-силиконови курви-нещастници :x Успех на момчетата в свеовната лига догодина и следващото европейско първенство.Ние сме с вас :!:

Ти може ли да си представиш Ивелин Попов, Валери Божинов или Живко Миланов да плачат след някоя загуба както днес го направиха момчетата :roll: И подкрепям с две ръце, последното ти изречение- НИЕ СМЕ С ВАС :!: :!: :!:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Уважаваме ли труда на другите

Мнениеот Levskar_90 » 07 окт 2010 01:06

:cry: :cry: :cry:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 окт 2010 01:09

Горе главите на всички фенове , горе главите и на момчетата ;) Това е истинският национален отбор на България , дано в петък поне онези ритнитопковците малко да компенсират негативните емоции от тази вечер :!:
Горд съм с волейболистите , горд съм че съм българин , горд съм че не се изгавриха с играта като руснаци и бразилци и макар че загубихме , го правим с високо вдигнати глави :!:
А иначе това че ни липсва психика е вярно , но днес отборите бяха адски равностойни и противникът ни беше адски силен , няма какво да се срамуваме , ще дойде и нашият час ;)
Изображение

Върни се в “Архив”