Куба-България Битка за полуфинал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трън
Контакти:

Re: Куба-България Битка за полуфинал

Мнениеот Трън » 07 окт 2010 00:48

Gonzi_407 написа:
PFC Litex написа:Ей разбирачи , през живота си не сте играли волейбол ама давате мнение, айде мълчете там. Само Малшанса ни провали тази вечер, пък и Куба изобщо не са слаби , те тея момчета могат да убият някого с това блъскане по топката, ако искат могат да строшат пода , имат физика е какво повече може да се иска. Наще момчета са ВЕЛИКИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНАТ , защото в нашата страна няма развитие на този спорт , никви пари не се дават а ние сме от 5-8 в СВЕТА

Междудругото, Сърбия са на полуфинал. Тези, които не харесват родния ни отбор спокойно могат да се преселят 50км на запад

ЕЙ Профи когато отиваш за медал а се връщаш с вафли не е успех!

Успехът е много относително нещо. Топката ще се удари мрежата, ще се търкулне, и ако падне в отсрещното поле печелиш и си велик герой, ако се търкулне в твоето поле губиш и комплексарчетата ти се нахвърлят като мишки. Така беше и в тоя мач - можеше да бием с 3 0 , можеше и да паднем с 3 1 . Най-важното е че всички играха с голямо желание и дух. А успехът като медали - майната му

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 07 окт 2010 00:49

Dobri написа:
PFC Litex написа:Ей разбирачи , през живота си не сте играли волейбол ама давате мнение, айде мълчете там. Само Малшанса ни провали тази вечер, пък и Куба изобщо не са слаби , те тея момчета могат да убият някого с това блъскане по топката, ако искат могат да строшат пода , имат физика е какво повече може да се иска. Наще момчета са ВЕЛИКИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНАТ , защото в нашата страна няма развитие на този спорт , никви пари не се дават а ние сме от 5-8 в СВЕТА

Междудругото, Сърбия са на полуфинал. Тези, които не харесват родния ни отбор спокойно могат да се преселят 50км на запад

Не е точно така Литекс. Имам чувството, че играчите ги е страх да поемат отговорност. Страх ги е от нас българските фенове. Алексиев рискува и сега го поставяме на кръст. Българите сме силни "ек на ек" - когата всичко зависи само от нас. Като колектив чакаме другите да ни свършат работата в трудни ситуации (всяка топка към Матей или Владо). Сигурен съм, че Пранди не е искал това еднообразие.

ПП Холандия слаб отбор ли е на футбол?

НИКОЙ НЕ РАЗПЪВА ТОШКО НА КРЪСТ!!! Говорим за манталитет на играчите, за самочувствие и решителност!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 окт 2010 00:53

deepblue1963 написа:Това е момента,в който би трябвало да напиша:"Аз предупреждавах!"
Но...няма.То се подразбира!
А аргументи от рода на :"Каква ни е държавата,че и волейбола..." не вървят.На кубинците каква им е държавата?Как играха кубинците при мачбол за нас и как играхме ние при мачбол за Куба?
Не върви и:"По-добри сме,ама психиката..."Значи не сме по-добри.Психиката е също част от качествата!

Извинявам се, че съм модератор! Може и мен да накажат, обаче! Мухльо, нали ти казах, че тука няма да си "добре дошъл"?! Куба (написах я с голямо К, щото е държава, ти нещо днес не ми отговори за карибите?!) е соц държава! Ти ако си живял в това време помниш ли какви успехи имахме в спорта тогава?! Ако не, на тебе ще кажа, а и на колегите във форума, че тогава успявахме да бъдем 4,5,6,7 на олимпиади! Тази същата малка България! На последната олимпиада в Китай, можеш ли да ми кажеш на кое място бяхме, или аз да ти го кажа?! Благодаря на тези момчета, че успяха за пореден път да ми създадат тези емоции! А ти си живей в твоя измислен свят и не поддържай нищо БЪЛГАРСКО! Билет за Куба ( еднопосочен ) искаш ли? Получаваш го! От такива "българи" като тебе просто нямаме нужда! Благодаря на всички момчета във форума, които подкрепиха нашите НАЦИОНАЛИ! Хубави, лоши, наши са!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 07 окт 2010 00:53

Стига нерви за тази вечер!
Българи = Юнаци и това е!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 окт 2010 00:53

Последен коментар

Всички разбирачи, които при всяка загуба знаят да повтарят само психика да отидат лично те на психолог, за да си оправят проблемите. Волейболистите ни заслужават огромно уважение за всичко, което постигнаха, но повечето българи възхваляват отбора само като има победи, а при всяка загуба го плюят и кълнят. Много бързо забравихте победата над Полша. И никога не ги бъркайте с футболистчетата. Те вече не заслужават и капка уважение.

И ако ще пишете някакви глупости и обиди, по-добре изобщо не пишете
Изображение

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 07 окт 2010 00:54

Дори при 2:1 бях убеден, че ще паднем. Този отбор няма психика, нито класа за нещо голямо. Имаме 2-3 играчи от световна класа, но останалите са средняци. Това ни е таванът. Кубинците ни превъзхождаха във всички линии, но най-вече ни превъзхождаха със сърцата си. Този мач 3 дни да се беше играл, нямаше как да го вземем. Да не говорим, че е смешно уж топ играч като Жеков да не се научи да бие сервиз. Скъса мрежата това момче. С две думи - с този отбор това беше програмата максимум.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 07 окт 2010 00:54

вие незнаете волейбола как е станал официален спорт бее !!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 07 окт 2010 00:55

PFC Litex написа:Последен коментар

И ако ще пишете някакви глупости и обиди, по-добре изобщо не пишете

+1
Различното мнение трябва да се чува!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 окт 2010 00:55

Madridist написа:Волейболът е единственият колективен спорт, който обединява нацията ни .Изображение
Волейболът е единственият колективен спорт,в който няма Левски, няма ЦСКА. Изображение
Волейболът е единственият колективен спорт, в който няма мениджърски интереси. Изображение
Волейболът е единственият колективен спорт, в който сме сред най-добрите в света.Изображение
Волейболът е единственият колективен спорт,който ни кара да се гордеем,че сме българи. Изображение

Браво Вики :) Един поклон пред волейболистите,за желанието за раздаването,за всичко и един голям К*Р за ритнитопковците,които мислят само за прически и целулитно-силиконови курви-нещастници :x Успех на момчетата в свеовната лига догодина и следващото европейско първенство.Ние сме с вас :!:

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 07 окт 2010 00:56

Шапки долу,момчета!!!

Върни се в “Архив”