Куба-България Битка за полуфинал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Куба-България Битка за полуфинал

Мнениеот PFC Litex » 07 окт 2010 00:36

психолог им трябвал, хаха
това са хора, които се сцепват от мачове, сигурно в кариерата си са губили стотици пъти в драматичен обрат
вие си мислите, че като на вас ви е кофти и ви се реве, че същото им е на волейболистите - друг път
на тях това им е работата - излизат и играят на 100% в такива мачове и каквото сабя покаже

Щом не може да преглътнете, че някои отбори са по-добри от нас или еднакво добри в тоя спорт по-добре изобщо не коментирайте
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 окт 2010 00:36

Това е момента,в който би трябвало да напиша:"Аз предупреждавах!"
Но...няма.То се подразбира!
А аргументи от рода на :"Каква ни е държавата,че и волейбола..." не вървят.На кубинците каква им е държавата?Как играха кубинците при мачбол за нас и как играхме ние при мачбол за Куба?
Не върви и:"По-добри сме,ама психиката..."Значи не сме по-добри.Психиката е също част от качествата!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 07 окт 2010 00:37

Трън написа:
cska_90 написа:Абе като отбор -няма спор ,че сме най-добрите-но психиката ни................!!
Вторият гей наш-изпуснахме го,4-тия също!

Абе айде бе, мачът все едно ни е бил 100% сигурен че да изпускаме геймове. Вторият гейм кубинците водеха с 9 точки така че не виждам какво сме изпуснали. Ако ние сме изпуснали четвъртия гейм, то кубинците изпуснаха третия. При такива равностойни отбори всичко опира до шанс, една точка в края на гейма променя всичко. Единствено в тай брека се виждаше разлика но мисля че малко са отборите, които загубят 4 тия гейм толкова тежко и да могат да се мобилизират за тай брека.

Още веднъж браво на абсолютно всички за играта.

Това е разликата между големите и малките, макар и да падат със 20 точки имат ли шанс захапват и те смачкват, ако бяхме взели именно втория гейм ги мачкахме без проблем, виждаше се че рухваха психически, но....
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 07 окт 2010 00:37

Dobri написа:Все пак сме в топ 8 на света. (по ранклистта сме 7). Изобщо не е малко. Ако беше в друг спорт щяхме да го помним десетилетия.
Браво момчета. Борбата продължава. Искам 5 място.

Още преди мача беше ясно, че по-надолу от 8-мо място няма да сме. Аз лично, не съм доволен, ако ще и на 5 да завършим. Все пак 4 месеца се подготвяха за това първенство и трябваше да влезнем в първата четворка.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 07 окт 2010 00:39

deepblue1963 написа:Това е момента,в който би трябвало да напиша:"Аз предупреждавах!"
Но...няма.То се подразбира!
А аргументи от рода на :"Каква ни е държавата,че и волейбола..." не вървят.На кубинците каква им е държавата?Как играха кубинците при мачбол за нас и как играхме ние при мачбол за Куба?
Не върви и:"По-добри сме,ама психиката..."Значи не сме по-добри.Психиката е също част от качествата!

В подкрепа на думите ти ще добавя - а Сърбите колко са по-добре че са в топ 3 на всички спортове?
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 07 окт 2010 00:39

Главите горе!Нищо не можем да върнем.Бушмените са на полуфинал ,а нашите момчета заслужават похвала и в най-скоро време да ни донесат злато :cry:
Славия София

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 07 окт 2010 00:39

Дано да няма сътресения в отбора.
Дано да запазим треньора. Пранди направи перфектен мач - точни прекъсвания, смени на място, но просто играчите се уплашиха от успеха.
Мисля, че ще е добре да се вкара в щаба един бабаит да ги псува и пресира. Явно при нас с без тояга неможе.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 окт 2010 00:40

Ей разбирачи , през живота си не сте играли волейбол ама давате мнение, айде мълчете там. Само Малшанса ни провали тази вечер, пък и Куба изобщо не са слаби , те тея момчета могат да убият някого с това блъскане по топката, ако искат могат да строшат пода , имат физика е какво повече може да се иска. Наще момчета са ВЕЛИКИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНАТ , защото в нашата страна няма развитие на този спорт , никви пари не се дават а ние сме от 5-8 в СВЕТА

Междудругото, Сърбия са на полуфинал. Тези, които не харесват родния ни отбор спокойно могат да се преселят 50км на запад
Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 07 окт 2010 00:40

1912BOTEV написа:
Dobri написа:Все пак сме в топ 8 на света. (по ранклистта сме 7). Изобщо не е малко. Ако беше в друг спорт щяхме да го помним десетилетия.
Браво момчета. Борбата продължава. Искам 5 място.

Още преди мача беше ясно, че по-надолу от 8-мо място няма да сме. Аз лично, не съм доволен, ако ще и на 5 да завършим. Все пак 4 месеца се подготвяха за това първенство и трябваше да влезнем в първата четворка.

СЪГЛАСЕН! Даже за златната лига не се класирахме и го оправдахме с подготовката за световното!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 07 окт 2010 00:40

Живота продължава момчета. Не обиждайте абсолютно никой те не го заслужават.....От утре пак започва монотонния ни футбол с който ще се плюем и обиждаме ... за съжаление малко са моментите като този тази вечер , но едно е сигурно ще ги има и пак... :(
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”