Куба-България Битка за полуфинал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Куба-България Битка за полуфинал
куба - Българиа 3:2.Българите изпуснаха няколко мач боула.Няколко играча изпикаха мача в решителни моменти.На висота бе Владо Николов и след него донякъде и Казииски.Както почити винаги,стана традиция да изпускаме победи не само във волеибола,а и в други спортове.
- storm
- Контакти:
[offtopic]ЩЕ ПОМОЛЯ ИНДИВИДИ ,КОЙТО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ВОЛЕЙБОЛ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА РАЗБИРАЧИ И ДА ОБИЖДАТ МОМЧЕТАТА ,НИТО ПРАНДИ .[/offtopic]
Аз ще помоля да пишеш с малки букви!!!
Аз ще помоля да пишеш с малки букви!!!
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
То бива пропуски,ама наще се насраха да му се невиди.Верно,че и на най-добрите се случва,но тва на нищо не приличаше.Смея да твърдя,че ние сме най-добрия отбор на планетата.Явно обаче трябва много да се работи на психично ниво...
edmon_dantes написа:Жалко! Пак малко не ни достигна, все малко не ни достига. Изпуснахме на няколко пъти да завършим мача. Късмета ги спаси кубинците. Въпреки това нашите заслужават аплодисменти, и то големи.
Не е късмета. На нашите им стана нещо - почнаха да грешат всяка топка. Имам чувство, че имат някакъв страх да побеждават. (това е от поне 15 години).
Загубихме един тактически спечелен мач - младите кубинци бяха опрени до стената (а те са лабилни), но Пранди не прецени нашата психика.
niki87 написа:Не е истина колко зле се чувствамБраво на момчетата все пак.ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР,КОЙТО НИ КАРА ДА СЕ ГОРДЕЕМ!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Ники, браво за мнението! Аз също мисля това! Каквото и да са направили, НАШИ са! Какво ни е наред в държавата, че да чакаме, че и волейбола ще ни бъде на първо място ( не, че момчета не заслужават!) Разбирам, че и Лукойл Академик са загубили, ами трябва малко и бат Бойко да се замисли и да ни върнат там където винаги сме били! Футбола ни излага, но волейбола ни държи на първите места! Сами се бихме, факт е! Трябва психика! Но, браво на момчетата!
ЖАЛКО!!!
Лично за мен не заслужавахме да загубим!!! Късметът спаси Куба във втория и четвъртия гейм ....
Но Световното не е свършило! Успех на лъвовете с/у Русия !

Re: Давенето на финала... национален спорт!
Gonzi_407 написа:Пиша това доста афектиран от случилото се!
Май е време да си признаем, че за нищо не ставаме!
и че винаги ще си останем малки.
или злато или в пущинака, така е и във спорта и в живота, няма "наши са", "ваши са" или ставаш или не ставаш, или си малък или не си.
Последна промяна от daredevil на 07 окт 2010 00:30, променено общо 1 път.
Който има и дума да каже против национала може да ..................Ако ще с 24-0 да водят и да паднат,тия момчета тръгват от миризливи зали с окъсани топки и достигат световни върхове,няма какво да говорим повече.Както каза коментатора - "Шапки долу!" Нито са манекени,нито са бездушни.Някои щяха да получат сърдечен удар,раздаваха се максимално абсолютно всяка една точка.Ако футболистите имаха 1/3 от тяхното желание и всеотдайност,нещата нямаше да са чак толкова зле.
А гонг с техните заглавия са супер смешници
http://gong.bg/view_article.php?article_id=161509

А гонг с техните заглавия са супер смешници
http://gong.bg/view_article.php?article_id=161509

Абе като отбор -няма спор ,че сме най-добрите-но психиката ни................!!
Вторият гей наш-изпуснахме го,4-тия също!
Вторият гей наш-изпуснахме го,4-тия също!

- benquick
- Контакти:
В тоя мач най добрия сервиз беше на Жеков,ама имаше 100% успеваемост инай важния в края на 4-тия сет го сбърка и първия си в 5-тия и сякаш ми стана ясно че ще загубим.
Жалко щото нямаше да е незаслужено да сме във финалната четворка ама има го и тоя
момент.Все пак им благодаря на момчетата за тоя прекрасен спектакъл,почувствах се
горд че съм българин и да не губятт кураж ще има и други първенства.

Жалко щото нямаше да е незаслужено да сме във финалната четворка ама има го и тоя
момент.Все пак им благодаря на момчетата за тоя прекрасен спектакъл,почувствах се
горд че съм българин и да не губятт кураж ще има и други първенства.

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си