Ботев ще гостува на Свиленград в Чирпан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Ботев ще гостува на Свиленград в Чирпан

Мнениеот rump_shaker » 06 окт 2010 22:54

ПАС:

1. За разлика от вас, ние посещаваме средно по около 1000 човека ( този сезон доста повече засега ) нашите гостувания. И доакто стадионите и инфраструктурите на тези стадиони в А група, позволяват да бъдем настанени и опазени, то на тези във В група неможе. Има един закон според който ако неможе да се организира мач и да се осигури нормалното му провеждане и сигурноста на публиката, то той мача не трябва да се проведе. А това че В група не е готова за нас, не е наш проблем нито е тенденция в Зоналният Съвет на БФС

2. Слабият вижда измамата у портивника си, силният го уважава. Виете като умряло куче насред зима. Станахте смешни с декларациите които пуснахте. Набий си го в главата, че порсто Нафтекс изкара лош късмет тази година, като гранда Ботев бе принуден да играе във неговата група. Това е. Няма как да се мерите си Ботев, защото ние сме институция докато вие сте.... никви!

3. Твоята история заприличва на онази в която търсиш под вола теле. Сигурен съм, че докрая на първенството всяка победа на Ботев ще е "мътна" докато загубите на Нафтата ще са заради "предварително нареденото класиране" от зоналния.... нали така написа по горе ;)

4. Мисля че е време да напуснеш тоя форум и да идиш да подготвяш поредната декларацийка. Става ли?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 06 окт 2010 23:12

rump_shaker написа:ПАС:
2. Слабият вижда измамата у портивника си, силният го уважава. Виете като умряло куче насред зима. Станахте смешни с декларациите които пуснахте. Набий си го в главата, че порсто Нафтекс изкара лош късмет тази година, като гранда Ботев бе принуден да играе във неговата група. Това е. Няма как да се мерите си Ботев, защото ние сме институция докато вие сте.... никви!

С такива като теб наистина няма какво да коментирам. Няма смисъл.

И все пак, като какъв се опитваш да ме гониш, че на първо четене не мога да те оценя, като фактор?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 окт 2010 23:28

pas написа:
С такива като теб наистина няма какво да коментирам. Няма смисъл.

И все пак, като какъв се опитваш да ме гониш, че на първо четене не мога да те оценя, като фактор?

Пич не те гоня като фактор. Просто всяко мнение ти е едно и също. Пищиш МАФИЯ МАФИЯ... добре явно не те кефи никой отговор на зададеният ти въпорс защо мача се игра в Чирпан, така че ето ти още един:

мача се игра в Чирпан защото Зоналният Съвет на БФС е едно долно корумпирано място, бъкащо от жълтури които си нареждат освен програма и класиране. Тикат всячески Ботев към висините в класирането, а в същото време режат и колят отбора на Нафтекс. На всичкото отгоре подминават с лека ръка протестите и декларациите на феновете не заленити, защото са пропити до мозъка си жълтури. Това ли искаш да чуеш?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 07 окт 2010 00:07

rump_shaker написа:Пич не те гоня като фактор. Просто всяко мнение ти е едно и също. Пищиш МАФИЯ МАФИЯ... добре явно не те кефи никой отговор на зададеният ти въпорс защо мача се игра в Чирпан, така че ето ти още един:

мача се игра в Чирпан защото Зоналният Съвет на БФС е едно долно корумпирано място, бъкащо от жълтури които си нареждат освен програма и класиране. Тикат всячески Ботев към висините в класирането, а в същото време режат и колят отбора на Нафтекс. На всичкото отгоре подминават с лека ръка протестите и декларациите на феновете не заленити, защото са пропити до мозъка си жълтури. Това ли искаш да чуеш?

Човек, отиди се прегледай! Или спри стимулантите! Това е футбол и трябва да бъде празник. Ако наистина предизвиква в теб подобни страсти, аз не знам дали не съм объркал мястото. Хайде лека!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 07 окт 2010 00:32

pas написа:
BPFC1912 написа: Ние играем ЧЕСТНО - това ти го гарантирам. И ако си бил на поне едно гостуване на БОТЕВ щеше да си го разбрал.

И аз ти гарантирам, че не пиша празни приказки, нито пък съм привърженик на конспиративни теории. Но пък, към вас, като привърженици - само уважение, ако има вина тя със сигурност не е ваша.

Гарантирам ти че пишеш празни приказки и по добре е да спреш.Недей да търсиш под вола теле , а просто си гледай в твоя двор. Ние какво сме виновни , че след като сте водили на Гигант с два гола сте позволили да ви изравнят ?

кръчмонавт
Контакти:

Мнениеот кръчмонавт » 07 окт 2010 01:03

Ботев Пловдив трябва да се обича и подкрепя независимо къде играе и при какъв резултат. Ботев е идея за едно добро начало. Ето и моя скромен принос :

http://kry4mi.com/oda-za-botev-plovdiv/

Лека вечер

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 07 окт 2010 09:10

кръчмонавт написа:Ботев Пловдив трябва да се обича и подкрепя независимо къде играе и при какъв резултат. Ботев е идея за едно добро начало. Ето и моя скромен принос :

Лека вечер

10/10 баце!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 07 окт 2010 09:36

кръчмонавт написа:Ботев Пловдив трябва да се обича и подкрепя независимо къде играе и при какъв резултат. Ботев е идея за едно добро начало. Ето и моя скромен принос :

Лека вечер

Браво:)

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 07 окт 2010 09:47

Като чета писаното от pas, имам чувството, че централният нападател на Гигант се казва "Зонален съвет", а на Харманли - "Мафия".... Човек, дай го по-спокойно...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 07 окт 2010 10:04

BPFC1912 написа:
pas написа: Подшушнете на вашите хора, че ние наистина играем честно, да спрат с глупостите и да се наслаждаваме на футбола! Иначе наистина си губим времето.

Ние играем ЧЕСТНО - това ти го гарантирам. И ако си бил на поне едно гостуване на БОТЕВ щеше да си го разбрал.

Да купуваш мачове и то в В група не е честна игра.

П.С. Това го знам от ваши хора а и тук във форума след отпадането за купата и един от вашите/bfu май му беше ника/ си го написа и призна ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Върни се в “Ботев”