Искрен ли е Волен Сидеров ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Искрен ли е Волен Сидеров ?

Мнениеот Madridist » 06 окт 2010 21:39

Хора, нека не изпочаваме историята. През 1913, никой не ни забива нож в гърба. На 16 юни 1913 година правителството на Иван Гешов,подкрепено от Фердинанд, предлагат на Народното Събрание да атакуваме съюзниците си. Когато се гласува предложението, целият Парламент се изправя на крака и с овации приема. Наистина е имало таен заговор между гърци и сърби за подялба на спорната зона в Македония(подчертавам спорната), докато безспорната зона включваща Охрид и Битоля, заедно с цяла Беломорска Тракия(района на днешна Кавала) за тях никой не имал претенции. Решението на Фердинанд за мен е една от най-големите грешки в българската история, не случайно този ден 16 юни е наречен от много български историци- "Денят на престъпното безумие" ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 06 окт 2010 21:40

Cesc Fabregas написа:
PFCB написа:Говориш просотии ! Шествията против циганската престъпност, шествията в памет на Владо Черноземски и ген. Христо Луков кой ги организира ? Кой организира инициативи в помощ на пенсионерите всяка зима ? Кой организира шествия против Ньойския договор всяка година ?

каква работа вършат конкретно тези шествия? КОлко човека ходят на тях? Колко от тях знаят за какво са там? На последния въпрос помисли, преди да ми отговориш ;)

А какво очакваш да направят ? Да щурмуват Народното събрание ?

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 06 окт 2010 21:42

TopCat написа: говорите за национализъм, а нямате капка срам да погребвате родния си език с банални правописни грешки от сорта на "сигОрно", "с себе си" и т.н. Като сте такива националисти, докажете го като си научите езика! Младите в България достигат критична точка на изпростяване - те вече нямат чисто интелектуалния капацитет да успеят...просто не знаят как! Идеалите им са цигари на 12 години, путки на 16, коли втора ръка на 18 и или кариера като охрана, на бензиностанция или в кафене или самоубийство от гъзария с 220 км/ч!

Това е положението, вместо да си стегнем образованието, здраевопазването и изобщо стандарта на живот, ние се занимаваме с референдуми против Турция, която така или иначе няма да бъде приета скоро, а дори да бъде приета силно се съмнявам да имат
някакви имперски амбиции спрямо нас. Робството си е робство, аз прощавам но не забравям, но тази Турция няма много общо с оная от учебниците дето ни плашеха в училище.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 06 окт 2010 21:43

Madridist написа:Хора, нека не изпочаваме историята. През 1913, никой не ни забива нож в гърба. На 16 юни 1913 година правителството на Иван Гешов,подкрепено от Фердинанд, предлагат на Народното Събрание да атакуваме съюзниците си. Когато се гласува предложението, целият Парламент се изправя на крака и с овации приема ;) Наистина е имало таен заговор между гърци и сърби за подялба на спорната зона в Македония(подчертавам спорната), докато безспорната зона включваща Охрид и Битоля, заедно с цяла Беломорска Тракия(района на днешна Кавала) за тях никой не имал претенции. Решението на Фердинанд за мен е една от най-големите грешки в българската история, не случайно този ден 16 юни е наречен от много български историци- "Денят на престъпното безумие" ;)

Личностната амбиция довежда един народ до национална криза!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 окт 2010 21:44

PFCB написа:
Cesc Fabregas написа:
PFCB написа:Говориш просотии ! Шествията против циганската престъпност, шествията в памет на Владо Черноземски и ген. Христо Луков кой ги организира ? Кой организира инициативи в помощ на пенсионерите всяка зима ? Кой организира шествия против Ньойския договор всяка година ?

каква работа вършат конкретно тези шествия? КОлко човека ходят на тях? Колко от тях знаят за какво са там? На последния въпрос помисли, преди да ми отговориш ;)

А какво очакваш да направят ? Да щурмуват Народното събрание ?

Какво значение има какви намерения имат, като не са ги осъществили? Не ми отговори на удебеления въпрос :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 06 окт 2010 21:44

svis2ov написа:Виж какво, Адриан Монк!
Загледай се в аватара си! Заеми същата поза, но срещу едно огледало и се опитай да си измериш колко е високо челото ти!!! На бас, че не минава 3.5 см! Което, според научни данни значи, че в главата ти няма повече от 3,5 неврона! Направо къртиш мивки! Котката ми има повече неврони от теб! Единственото, което може да извини такава глупава идея, е ако си под 12 години! :shock: :shock: :shock:

Душко, явно си пийнал повечко и си превъзбуден! :lol: Мача ще го проспиш, ами поне лягай да се наспиш добре, че утре си на лекции! :) И прочети нещо за невроните в чичко Гугъл, да не се излагаш във форума! :mrgreen:
П.П. Да не забравиш котката отвън, че ще събуди махалата! :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 окт 2010 21:47

hlucho написа:

В историята няма "ако", но аз лично съм чел различни статии,че ако Фердинанд не е взел безумното решение да нападнем съюзниците си, България е щяла да има територия от 170 000 кв. км(за сведение днес е около 110 000 ) както и излаз на две морета ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 06 окт 2010 21:51

Тази Турция си е баш същата ! Турция няма добри отношения с нито една от съседните си държави (какво стана в Кипър ?) ! Най-пресният пример е от преди няколко месеца - някакъв екип турски "историци" и журналисти тръгна на обиколка из Балканския полуостров, за да се срещне с представители на местните турски организации ! Имало е такава среща и в Кърджали на нея са присъствали ББ и Вежди Рашидов, всичко това е заснето и излъчено по турската национална телевизия, а те отрекоха да е имало подобно нещо ! На въпросните срещи се вижда също как веят знамена на Сивите вълци, но пред журналисти твърдят че нямат нищо общо с тях ! Също така искаха да се върнат турските имена на градовете и, естествено, да се отпуснат повече пари за джамии. "Документалните" филми, които въртят по техните телевизии не е неопходимо да ги споменавам. Турция даже не се опитва да прикрие стремежа си да възстанови Османската империя. За положението на кюрдите в Турция знаем всички - преди няколко месеца Германия осъди Турция в престъпления спрямо човечеството заради действията на турската армия в Кюрдистан. Тъй че няма разлика между сегашната Турция и тази от преди 80 години.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 06 окт 2010 21:53

Cesc Fabregas написа:Какво значение има какви намерения имат, като не са ги осъществили? Не ми отговори на удебеления въпрос :roll: :lol:

Ами предполагам, че знаят защо са там, само не ми казвай, че им се плаща ! :lol:

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 06 окт 2010 22:01

Madridist написа:
hlucho написа:

В истроията няма "ако", но аз лично съм чел различни статии,че ако Фердинанд не е взел безумното решение да нападнем съюзниците си, България е щяла да има територия от 170 000 кв. км(за сведение днес е около 110 000 ) както и излаз на две морета ;)

Преди започването на Първата Балканска война, сърбите са искали Македония да се раздели на две! Безпорната част за България, а спорната (Западна Македония) за тях. Българските управници отказват и сърбежите се договарят с гърците! Личностните амбиции на Фердинанд е да управлява държава с територия, колкото на английският му братовчед! След превземането на Одрин, той отказва мирно споразумениуе с Турция!
Последна промяна от hlucho на 06 окт 2010 22:07, променено общо 1 път.
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Върни се в “Свободна зона”