PFCB написа:DANS написа:.....А през 1913 година кой ни напада в гръб ? .....
Румънците, които стигат като на парад до София!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFCB написа:DANS написа:.....А през 1913 година кой ни напада в гръб ? .....
Adrian Monk написа:PFCB написа:DANS написа:.....А през 1913 година кой ни напада в гръб ? .....
Румънците, които стигат като на парад до София!Преди това сърбите, ако си чувал за войната на капитаните срещу генералите през 1885 г.
Cesc Fabregas написа:hlucho написа:Както се появи Атака на политическата карта, ДПС, на всеки следващи избори подобрява резултатите си!
E разбира се, нали знаеш, че едно от мненията е, че те са спонсорирани от ДПС, за да печелят съжаление и състрадание!Горките те, страдалците, са тормозени от "мръсните фашисти"
![]()
Adrian Monk написа:PFCB написа:DANS написа:.....А през 1913 година кой ни напада в гръб ? .....
Румънците, които стигат като на парад до София!Преди това сърбите, ако си чувал за войната на капитаните срещу генералите през 1885 г.
hlucho написа:[b]За съжаление нямаме истинска националистическа партия! Която да се доказва с действия!
hlucho написа:![]()
![]()
кога мамилигите достигат до София на парад?!
Валери написа:Европа е против членството на Турция в ЕС по две причини.
- Голяма разлика между европейска Турция и азиатска Турция. Има райони, които изглеждат като след бомбени атаки.
- Европейският вид на Турция се държи от управляваща "каста", която е съставена изцяло от семейства на висши военни и техните семейства - дипломирали се в европейски лицеи.
Трудно ще заприличат на Афганистан, но Европа не иска да си вкарва таралежа в гащите.
Не одобрявам политическото поведение на Волен Сидеров.
marmi52 написа:8-)
Дано ми простите, че в тази дъждовна вечер ще заговоря за политика и съвсем ще вкисна настроението ви, но ме мъчи един въпрос.![]()
Преди малко гледах цирка, който направи Волен Сидеров в Народното събрание като излезе с фланелка против членството на Турция в Европейския съюз.![]()
Добре - и аз съм против членството на Турция в ЕС !![]()
Не защото мразя турците, а защото, ако една близо 100-милионна държава влезе в ЕС и за гражданите и отпаднат границите, те ще ни претопят за 10-20 години и ще спрем да съществуваме като народ.![]()
Всичкото това хубаво, ама нещо не ми е ясно как Волен Сидеров хем е "против" членството на Турция в ЕС, хем е "за" правителството на ГЕРБ, което подкрепя БЕЗРЕЗЕРВНО членството на Турция в ЕС ???![]()
Как може хем да си "против" нещо и в същото време да си "за" него ???
Днес Сидеров скочи и заяви, че е против Турция в Европа. Добре. Но утре същия този човек заедно с парламентарната си група ще гласува в подкрепа на правителството на Бойко Борисов, което подкрепя това членство ?!![]()
Това не е ли някаква форма на шизофрения ?!?
PFCB написа:hlucho написа:За съжаление нямаме истинска националистическа партия! Която да се доказва с действия!
БНС се доказва с действия.
Потребители, разглеждащи този форум: jembajemba и 11 госта