Няколко думи за Рабех!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Рабех да си ходи...

Мнениеот Blue_Lion » 26 фев 2009 21:38

PFC Litex написа:
Blue_Lion написа:Поздрав и от мен с Борис Дали - Пиян :!: :D

Тази е на любовна тема.
Поздрава за Рабех е с тази песен
http://vbox7.com/play:16f604bb
:lol:

Аз бих му предложил и една (май пак любоФФна) друга песен "Преслава - Водка с утеха",както и парчето на "Ивана - Нещо Нетипично" (най-вече припева) , "Клуб НЛО - Аз съм Пиян" , както и евъргрийнът на Радо Шишарката - Шопската Салата ! :D С други думи...Мароканец беше - сега е балканец :D
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 фев 2009 21:53

От Спортал...
Мароканецът Юсеф Рабех, който след пиянски запой катастрофира днес сутринта в 6,30 часа в Студентски град, е запивал със съотборника си Фелипе Да Коща, твърди очевидец на събитието пред Sportal.bg. Двамата левскари са посетили хитовото заведение "Ориент 33", което е известно с големия си брой ВИП-посетители, заради своята дискретност.

Свидетелят на Sportal.bg сподели, че двамата са обърнали по няколко чашки, но Да Коща не се е качил в колата на пияния Рабех, а е напуснал запоя с такси.

Нашата медия се опита да се свърже с някой от персонала на "Ориент 33", но от там категорично отказаха да издадат каквато и да е информация, тъй като държали на дискретността и политиката им била клиентите да не се коментират.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 26 фев 2009 22:16

Така като сме на поздравителна вълна ето и един поздрав към Рабех и от мен: http://vbox7.com/play:32880551
Айде и Нздраве!
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 фев 2009 22:33

lumpen написа:
dikanio написа:Циганина си е циганин, па макар и мароканец!

Мноо си прав. Кат вида хубаво младо бяло момиче с неква маймуна кат тоя ми идва....
П.П. Нали беше мноо религиозен тоя - гладуваше по едно време, а доколкото си спомням Корана забранява употребата на алкохол

Пич,и за двете неща си супер прав!Много е гадно да видиш някоя бяла с мангал :twisted: А някои мюсюлмани са така,не ядът свинско,постят,а се наливат с алкохол!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 26 фев 2009 22:39

Юсуф Рабех не е пил в 33-ката! За ДА Коща да не говорим! Юсуф беше с две момичета в друго заведение до УНСС! Един от бодигардовете има клипче и ми го показа следобяд! Който се интересува да ми прати мейла си!

lineker
Контакти:

НА ДОБЪР ПЪТ РАБЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот lineker » 27 фев 2009 10:36

ТИ СИ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ С ДОБРИ КАЧЕСТВА,НО САМО С ТОВА МИЛИ МИ РАБЕХ СТАВАШ САМО ЗА А ГРУПА.ОЧАКВАХ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ В АЧАЛОТО ЗАГАТНА,НО НО НО.ИНАЧЕ КЪДЕТО И ДА ИДЕШ ИЗВЪН БАЛКАНИТЕ НА ВТОРИЯ ДЕН СЛЕД ТОВА КОРТО ТИ НАПРАВИ В ЛЕВСКИ ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН.ЗНАМ ,ЧЕ ИСТИНАТА Е ДРУГА И ЧЕ ТИ ИСКАШ ТРАНСФЕР,СЕГА НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЩЕ ВДИГНЕМ БАНКЕТ,КОГАТО ТЕ ТРАНСФЕРИРАТ.НА ДОБЪР ПЪТ РАБЕХ ,КЪДЕТО И ДА Е ТОВА.

ZYKLON

Re: НА ДОБЪР ПЪТ РАБЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот ZYKLON » 27 фев 2009 10:44

А преди това,мислим да ти стъжним черния животец.Ще откачиш маймуно,само се появи в игра.

kiki
Контакти:

Мнениеот kiki » 27 фев 2009 10:49

Ако човека няма желание да играе да си ходи. На сила хубост не става.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 27 фев 2009 10:59

Пичове, не мога да разбера защо е тая злоба! Момчето очевидно не може да се аклиматизира и явно има психологически проблеми. Когато дойде в Левски беше съвсем различен. Не пиеше, не ходеше по жени (поне така говореше, пък и нямаше тогава такива скандали около него). Фактът, че така се промени, означава, че в Левски не му понася. Няма да е първият играч, който за малко да опропасти целия си живот като спортист, заради престоя си в Левски. Това показва, че проблемът не е само на Рабех, а и на самия клуб. Всъщност какво точно означава клуб???? Нали това е място, където се събират хора с еднакви интереси, с еднакви цели, които са винаги заедно в хубаво и в лошо. Може да ви се стори глупаво от моя страна, обаче си мисля, че когато някой млад човек се спъне, ако е в нормален клуб, би трябвало в клуба да му помогнат. След като Левски НЕ МОЖЕ ДА ПРИВЛИЧА ИГРАЧИ С ПАРИ, би трябвало да прави това с дух, сплотеност и вдъхновяваща за успехи атмосфера.
Очевидно нито едно от изброените не е налице в любимия ми отбор и това ме притеснява.
САМО ЛЕВСКИ!!!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 фев 2009 11:06

Чакай бе, кви са тия глупости, ква е тая агресия срещу Рабех? Играе ли? Играе, в колко мача беше най-добрия? Ако ще извън терена да се треска накриво, той е само наемник.

Всичко останало са празни приказки за запълване на липсваща гордост.

ПП Некой да не си мисли, че Гонзо, Борето или Велев не близват никога???

Върни се в “Левски”