Левски усилено търси вратар

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Левски усилено търси вратар

Мнениеот dxl » 06 окт 2010 16:58

Митрев бил направил грешки... Срещу АИК и Видима? А когато станахме шампиони и извади всичко в мача с ЦСКА?

Като кажете ей така Акалски, та Акалски. Че даже и сте го били следили и пазел отлично. Кога това? В 30-те му мача от 2008 до сега?

Да видим първо каква ще я свърши Шейтанов като нов треньор на вратарите в първия отбор. Разберете, че с вратарите е малко по-различно от полевите играчи. Едни от най-големите имена при вратарските треньори казват, че за този пост стигат 15-20% талант, всичко останало е тренировки и работа. Правилна работа. Явно сега не се работи правилно с вратарите на Левски.
Ако трябва да избирам между вратарите, които са в Левски в момента - Митрев. (Ако приемем, че Петков на 90% ще бъде продаден Януари). Има повече опит от Акалски. Има и кажества.
Ако ще караме с Божката или Акалски, да взимаме вратаря на Видима за трети. Той си е Левскарче и е на 18. Има много време за развитие.

Иначе държа, ако ще има нов, да е вратар от България, който е запознат с обстановката тука.

Отделно, че като ви знам някои фенове какви сте - вземаме нов вратар, той прави едно грешно излизане и край: "Тоя за кво го взехме, по-добре бяхме с Петков/Митрев..."
Последна промяна от dxl на 06 окт 2010 17:00, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 окт 2010 17:00

BLUE CHAMPIONS написа:И какво сега-цяла есен ще следим вратари,зимата ще развържем кесията пък дано случим :roll: а голямата рана на отбора е ЗАЩИТАТА. В Б-я просто няма специалисти,които да учат футболистите как се играе на този пост. Търсене и купуване на нови вратари не решава по никакъв начин проблема

Много точно изказване! Преди години Майкъла беше казал нещо подобно! Вижте им белите гащи на защитниците всички са зелени отзад! Един защитник почне ли да пада на задник за нищо не става! Няма ли защита, ако ще и Ван Дер Саар да е същата работа! Но пък от друга страна вратаря е личността, която вижда добре играта отзад, ръководи защитата и внася спокойствие!

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 06 окт 2010 17:45

А Цецо Димитров защо никой не го споменава, когато става въпрос за "даване на шанс"?
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 окт 2010 18:00

ndrangheta написа:А Цецо Димитров защо никой не го споменава, когато става въпрос за "даване на шанс"?

Миналия сезон му се даде достатъчно шанс, но той не се възползва от това.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 06 окт 2010 18:24

terata написа:
ndrangheta написа:А Цецо Димитров защо никой не го споменава, когато става въпрос за "даване на шанс"?

Е Лацио му напълниха кошарата, но то тогава кой не игра слабо? Не е играл чак толкова мачове че да кажеш "достатъчно".
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 окт 2010 18:44

ndrangheta написа:
terata написа:

Е Лацио му напълниха кошарата, но то тогава кой не игра слабо? Не е играл чак толкова мачове че да кажеш "достатъчно".

абе ало :evil: :evil: ние да не сме сливен или скрита сила макрево? Ще даваме шанс на сулью и пульо да варди за Левски ей така "да му се даде шанс" ми дайте утре да дадем шанс и на батков да застане на вратата, че не сме го виждали как варди , а?
На Левски му трябва стабилен вратар СЕГА, не 2020, а СЕГА - на МОМЕНТА
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 06 окт 2010 19:34

Извинявай, но малко се изхвърляш. Десетки примери има как са налагали страшно накадърни парчета, ту с мисъл за момента, ту с мисъл за бъдещето, и пак трагичен резултат.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 06 окт 2010 20:07

Е добре де, като толкова много хора твърдят, че Акалски е толкова добър, защо едва в последния кръг намери място в групата за мача?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 окт 2010 21:03

kartago написа:
honda написа:За мен лично Акалски е най-добрия вратар в нашето първенство - следим съм го внимателно ,почти не прави грешки. Умишлено казвам в нашето първенство защото за мен е по-добър дори от М'Боли,може би единствено Паскал Борел да е по-добър,но Акалски е българин и е досто по-млад. Алжиреца е много ефектен ,но не и ефективен. Тове ,че един вратар прави много плонжове не е белег на класа, а на обратно.
За мен Акалски е с една класа по-добър от изброените 3 вратари. Пл. Илиев - показва голям талант и е залог за бъдещето ,но още е много млад за да бъде титулярен вратар на Левски, и доста крехък физически за вратар.

В голяма част съм съгласен с това което казваш! Междувпрочем в по-голямата си част! За мен лично най-добрите вратари в България в момента са Борел и........М Боли! М Боли не е само ефектен, той е много ефективен вратар, много сигурност вкарва в защитата, не се панирва от вкаран гол! Борел е също такъв! Говорите за Акалски, без да сте го видяли на вратата на "Левски"! Има много, ама много голяма разлика между "Локомотив" и "Левски"! Тези които си мислят, че вратаря е Господ Бог и може всичко да хване много се лъжат! Има ли добра защита ( а за сега ми се струва, че тази на "Левски" за нашите стандарти е такава), Акалски може да се покаже в много по-различна светлина от колкото в "Локомотив"! Искам да кажа, че може да бъде на пъти по-добро ниво! Поне трябва да го пробват, не вярвам да се прави трансфер за да го вземат за 2-и или 3-и вратар! Трябва да му се даде шанс! Аз лично не отписвам и Митрев, на мен лично много ми харесва момчето! Отделно, че преди и Петков ми харесваше, но наистина прекали с тези голове отдалече!

Напълно съм съгласен с теб, само според мен Акалски е малко по-добър от М'Боли. Има и това предимство че говори един и същ език с централните защитници. Ако трябва да подредя вратарите в нашето първенство бих ги подредил по следния начин : 1. Борел; 2. Акалски; 3. М'Боли. Сигурен съм ,че много хора ще считат че М'Боли е най-добрия за мен лично играта му при центрирания малко му куца и стой в рамката повече отколкото е необходимо и е много ефектен,но иначе има страшен рефлекс и е несъмнено много добра класа. Но темата не е за М'Боли а за вратарите на Левски. Акалски съм го гледал още в Марица - много добър е. Дали ще покаже в Левски качествата ,които показа в Марица и Локомотив само времето ще покаже. Разбира се ,че никой не го е гледал в Левски. Все пак и аз считам че защитата на Левски ,колкото и да е критикувана е доста по-добра от тази на Локо(Пд).
За Б.Митрев - съгласен съм че е с голямо левскарско сърце и има качества,но лично според мен след като се ожени и стана баща като че ли му липсва и мотивация( публична тайна е че тъста му е едоста богат и е "авторитет" както се изразяват в определени среди ;) )
Иначе напълно съм съгласен ,че защитата върши голяма част от работата на вратаря и без нея колкото и да е добър вратаря,ако защитниците пред него се дънят и то и отбора е обречен. Според мен една добра защита не се гради за няколко месеца в момента в защитата на Левски има 2 нови- Мюлдер и Иво Иванов(дори и Бензукан преди играеше сравнително рядко ,а и когато играеше често беше по фланговете).

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 06 окт 2010 22:04

И аз съм за Акалски да бъде на вратата и мисля, че ще се справи.

Върни се в “Левски”