Какво направи Вальо Михов за българския футбол ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Какво направи Вальо Михов за българския футбол ?

Мнениеот kiko75 » 06 окт 2010 18:30

:) Аз друго не знам. Не знам и какъв му е приноса за 94та...[/quote]
Ами провери, попрочети поне! Беше шеф на БФС в квалификациите ( които бяха пак доста бурни), успя да обедини отбора, да се договори с тях и голяма част на успехите си дължим на него! Факт е! Едни пловдивски брокери ( които после влязоха в затвора) го свалиха точно преди световното, но той вече си беше свършил работата! Т.е. голямата работа я свърши той![/quote]
и какво направи че искаше да смени пената и с него ицо и любо с това ли
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 06 окт 2010 18:39

Един от успехите му е организирането на мача за суперупата на България - където бонуса за победителя и победения хич не са малко . Друго - Купата на България - вече дълги години турнира има един стабилен партньор пак заради Вальо Михов .

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 окт 2010 18:39

Не знам за английския, но доста често коментираше английският и по-конкретно Ман Юн в студиото на Диема :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 окт 2010 18:43

kokic1986 написа:Един от успехите му е организирането на мача за суперупата на България - където бонуса за победителя и победения хич не са малко . Друго - Купата на България - вече дълги години турнира има един стабилен партньор пак заради Вальо Михов .

Последното издание, на супер-купата дори нямаше и парична награда, защото Михов спря да се занимава.
Сега за Купата на България може да стане същото, отново да няма награда.

Приноса на Михов е организационен, което е адски важно, но това много трудно се забелязва, трябва да си вътре в нещата за да видиш всичко това.
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 06 окт 2010 18:45

kartago написа:
viroglav написа:
kartago написа:Ами провери, попрочети поне! Беше шеф на БФС в квалификациите ( които бяха пак доста бурни), успя да обедини отбора, да се договори с тях и голяма част на успехите си дължим на него! Факт е! Едни пловдивски брокери ( които после влязоха в затвора) го свалиха точно преди световното, но той вече си беше свършил работата! Т.е. голямата работа я свърши той!

Е , добре .., да говорим за квалификациите. Та ние тези квалификации ги бяхме загубили ... Класирахме се благодарение на това , че Израел победи Франция в предпоследния мач и то като гости , ако се не лъжа и късметлийския гол на Емо Костадинов в последната секунда на мача. Къде е приноса на Вальо Михов , или на който и да е друг , освен късмета на Емо Костадинов за класирането. В този мач играхме безобразно ... Наско Сираков демонстративно отказа да пътува за Франция и да играе. Това са фактите за историята ...

Пич, отбора беше пълен със звезди! И то от голям ранг! Спомням си, че имаше големи проблеми, караха се за премии, за капитански ленти май, абе цялата квалификация си беше кълбо от нерви! Тогава май и Израел на нас ни направи равен в София! Та точно Михов беше обединяващата фигура, който успя и кинти да намери, и да ги обедини националите! След това............,след това вече беше едно лудо лято!
ми парите ги даде данов след като пенев отиде в пловдив а ословието беше да си даде оставката михов ;) та тоя нищо не дал само е откраднал
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 окт 2010 18:46

Аз лично, като чуя Валентин Михов и първата ми асоциация е печалба от Еврофутбол. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 06 окт 2010 18:47

Не знам защо,но си мисля,че направи някой и друг лев! ;) Много е наясно и с резултатите от залаганията с което нееднократно се е хвалил! 8-)

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 06 окт 2010 18:48

Madridist написа:Аз лично, като чуя Валентин Михов и първата ми асоциация е печалба от Еврофутбол. :)

Супер много е печели тоя,и джакпоти е разбивал,ама не обажда как го прави,дали има инфо за някои мачове?
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 06 окт 2010 18:50

kartago написа:Пич, отбора беше пълен със звезди! И то от голям ранг! Спомням си, че имаше големи проблеми, караха се за премии, за капитански ленти май, абе цялата квалификация си беше кълбо от нерви! Тогава май и Израел на нас ни направи равен в София! Та точно Михов беше обединяващата фигура, който успя и кинти да намери, и да ги обедини националите! След това............,след това вече беше едно лудо лято!

Говориме за успех , постигнат , както ти казваш от отбор пълен със звезди от голям ранг. Добре , склонен съм да се съглася донякъде , че и той е имал частичка принос. А през останалото време какво направи ? Нали беше шеф камара години на Професионалната Футболна Лига. Респективно на отборите в българския футбол ... Къде са Детско - Юношеските Школи ? Къде е заинтересованоста на Вальо Михов да прокара закон за спорта най - малкото ? Къде е неистовото му желание и прокламиране ПФЛ да администрира първенството , както е по белите държави ? По този въпрос той е абсолютен съучастник на Иван Славков и Боби Михайлов за съсипването на българския футбол. Това са двайсет години все пак ... Не е ден , не е месец или два ... На какво ниво ни е съдийството ? Нали точно членовете - собственици на отбори корумпират А групата , а той е шеф на организацията им ... Трудно ми е да си представя , че не е могъл да направи нещо кардинално и основополагащо за футбола ни при всичките си връзки с всички власти през последните двайсет години. Ама дали му се е занимавало ? От това нямаше да спечели нищо персонално за себе си ...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 окт 2010 18:52

kalo написа:Не знам защо,но си мисля,че направи някой и друг лев! ;) Много е наясно и с резултатите от залаганията с което нееднократно се е хвалил! 8-)

Наистина е интересен факт- президентът на Професионалната Футболна Лига,който е близък с почти всички клубни босове в България, е и сред най-големите печеливши на Еврофутбол ;) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”