Миньор Перник - Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Миньор Перник - Локомотив Пловдив
Цитираш ми какво казал Сашо Диков по канал 3, и аз трябва да плесна с ръце и да го приема за свещенната истина, ама ти сериозно ли?! Ти може и въпросник от сто въпроса да ми зададеш, и лексикон да ми пратиш да попълня. С нищо не си противореча, човека си изпълни поръчката този мач да свърши на равно. И това, че е поръчка си пролича от явно по-явно на самия мач.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Цитираш ми какво казал Сашо Диков по канал 3, и аз трябва да плесна с ръце и да го приема за свещенната истина, ама ти сериозно ли?! Ти може и въпросник от сто въпроса да ми зададеш, и лексикон да ми пратиш да попълня. С нищо не си противореча, човека си изпълни поръчката този мач да свърши на равно. И това, че е поръчка си пролича от явно по-явно на самия мач.
Не Сашо Диков,а други спортни журналисти и не само от Канал 3,но това не е важно,те не са хора които разбират от футбол,свещената истина е само твоята и само ти си прав.
А аз спирам с този безмислен диалог,просто няма смисъл,ти наистина си уникален случай.
- Пловдив1926
- Контакти:
v.r.s. написа:Пловдив1926 написа:Цитираш ми какво казал Сашо Диков по канал 3, и аз трябва да плесна с ръце и да го приема за свещенната истина, ама ти сериозно ли?! Ти може и въпросник от сто въпроса да ми зададеш, и лексикон да ми пратиш да попълня. С нищо не си противореча, човека си изпълни поръчката този мач да свърши на равно. И това, че е поръчка си пролича от явно по-явно на самия мач.
Не Сашо Диков,а други спортни журналисти и не само от Канал 3,но това не е важно,те не са хора които разбират от футбол,свещената истина е само твоята и само ти си прав.
А аз спирам с този безмислен диалог,просто няма смисъл,ти наистина си уникален случай.
Обидите и напатките няма да ти помогнат да убедиш един човек в правотата си. Но предполагам, че като нямаш аргументи, друго не остава.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:v.r.s. написа:Пловдив1926 написа:Цитираш ми какво казал Сашо Диков по канал 3, и аз трябва да плесна с ръце и да го приема за свещенната истина, ама ти сериозно ли?! Ти може и въпросник от сто въпроса да ми зададеш, и лексикон да ми пратиш да попълня. С нищо не си противореча, човека си изпълни поръчката този мач да свърши на равно. И това, че е поръчка си пролича от явно по-явно на самия мач.
Обидите и напатките няма да ти помогнат да убедиш един човек в правотата си. Но предполагам, че като нямаш аргументи, друго не остава.
С какво съм те обидил и нападнал,това не е в стила ми и до сега не съм си позволявал да го правя във форумите,в които съм писал.
Хайде да не продължаваме да коментираме,какво ще кажеш.
- Пловдив1926
- Контакти:
Визирах това, че съм уникален случей. Съгласен съм, че е субективно, за мен Генов ви помогна да вземете една точка, като свири тенденциозно цял мач, за теб ви е отмъкнал победата защото е отменил чист гол. И двамата не сме доволни от това, че тоя докара мача до Х от който никой не печели кой знае колко.
Пловдив1926 написа:Визирах това, че съм уникален случей. Съгласен съм, че е субективно, за мен Генов ви помогна да вземете една точка, като свири тенденциозно цял мач, за теб ви е отмъкнал победата защото е отменил чист гол. И двамата не сме доволни от това, че тоя докара мача до Х от който никой не печели кой знае колко.
Съжалявам,ако си се почувствал засегнат от това мое изкаване,но не съм имал намерение да те обиждам или нещо подобно. Уникален го казах в смисъл,че не разбираш мнението ми което изказвам,дори и да не си длъжен да го приемаш,което е нормално.
Точна това беше и мисълтта ми,че този Х,не е печеливш за нас и ако са искали да помогнат на Миньор,третият гол щяха да го признаят. Но предполагам,че страничният съдия,не прецени добре ситуацията, вероятно е бил по назад от линията на засадата и не видя,че играча отзад го покрива,а положението беше много тънко.
Хайде успех на Локомотив в борбата за челни позиции,а пък ние дано успеем да се спасим този сезон,който започнахме много зле.