Куба-България Битка за полуфинал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Куба-България Битка за полуфинал
Много от хората в България, и в частност в този форум, живеят с победите и загубите на този отбор, скачат от радост, понякога дори плачат от мъка. Оня ден не гледах мачът на ЦСКА, за да гледам двубоя ни с Испания. Защото преди всичко съм българин! И ако за клубните отбори можем да се дразним и да се плюем и това е разбираемо, то за националния няма място за такива неща. Да, когато губим може да критикуваме, но не и по начина, по който ти го правиш - предварително и без никакви аргументи. Няма отбор, който винаги да побеждава, сладките победи и горчивите загуби са част от спорта. Но трябва всеки път да живеем с мисълта за победа, да я искаме, за да я постигнем. Сърбите биха Русия само и единствено със самочувствие. Бразилия обърна чехите пак със самочувствие. Ние загубихме 2 полуфинала срещу Полша, защото те имаха много по-голямо самочувствие от нас и играха без страх. Миналата седмица в мача между двата отбора видях нещо коренно различно. Нашите бяха изключително уверени в себе си, играха спокойно и нито за момент не позволиха на някой да се усъмни в тяхната крайна победа. Днес трябва така да се изправим и срещу Куба. Със самочувствие и без никакъв страх. Само тогава ще имаме възможност за успех. Сега разбираш ли, колко глупави са твоите вопли за страх от Куба?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Ех,страшен мач ще е..Пак ще има да скачам на блок вместо момчетата в желанието си да бием.И ще псувам и ще се радвам и ще бием.Ще!!!

- deepblue1963
kartago написа:deepblue1963 написа:mistreated написа:Разбира се, че който не е с нас е против нас. Както казах - това е национален отбор по волейбол на България. Ако за теб това не означава нищо, за повечето хора тук означава много! Нормално е да се дразним от хора, които само плюят по момчетата, които единствени ни радват. Ти се съдра да ни обясняваш, колко сме слаби. Мислех, че след смазващата победа над Полша ще замълчиш, но явно съм те надценил.
Не,бе!Не си ме разбрал!По незнайни за мен причини,тук,в този форум,"слабандурниците" са кубинците,нали така?
Кой и къде е написал нещо подобно?! Или само ти така си го видял! Напротив, респект пред отбора от карибите, обаче няма защо пък излишно да ги надценяваме и по стара българска традиция да се подценяваме! Дори и да загубим от Куба, ние ще имаме очите пак да пишем тука, защото сме подкрепяли НАЦИОНАЛНИЯ си отбор, а ти..............,колкото и да е смешно сигурно ще се радваш на наша загуба, щото видите ли така си бил казал! Вече изразих мнение че цифрите ти в ника са набора ти, ако е така, то си живял и в другата система, само да те светна, че лозунга който цитираш няма нищо общо с "априлската линия", а е на анархистите и есерите, чувал ли си за тях?! Малко преди ВОСР имало едно такова движени в Русия и от там идва този лозунг! Хайде сега малко да прочетеш география, да видиш на глобуса къде е България, къде е Куба, и да си направиш правилно сметката къде живееш и кого трябва да подкрепяш! Ако не ти харесва, лично ще ти купя билет за Куба ( еднопосочен), обещавам ти!
"Re: Куба-България Битка за полуфинал
Мнениеот Agueroo на 06 Окт 2010 12:11
Мачкаме !!
-----------------------------------------------------------------------------
Мнениеот niki87 на 06 Окт 2010 12:50
Убиваме ги-3:0
----------------------------------------------------------------------------
Re: Световно първенство по Волейбол: Куба - Испания
Мнениеот chepondrev 1912 на 05 Окт 2010 22:56
Утре Куба си заминава у дома. Тез момци кво си мислат? Че ша бият бъдещия световен шампион ле? Марш обратно при Кастро

Не са никак страшни. Ако не им тръгне играта, и гейм няма да вземат.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мнениеот chepondrev 1912 на 05 Окт 2010 22:58
Neron написа:Страшна работа са тия кубинци големи блокади правят.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мнениеот runnersa на 05 Окт 2010 23:00
chepondrev 1912 написа:Утре Куба си заминава у дома. Тез момци кво си мислат? Че ша бият бъдещия световен шампион ле? Марш обратно при Кастро

Не са никак страшни. Ако не им тръгне играта, и гейм няма да вземат. Браво на Испания за мача. За малко - тайбрек.
Само 1 поправка няма да си ходят още просто ще се борят за 5 място

--------------------------------------------------------------------------------------------------"
"...колкото и да е смешно сигурно ще се радваш на наша загуба, щото видите ли така си бил казал!"
Къде съм написал,че ще паднем?Или,май,на теб ти се виждат разни работи.
Това,което цитирах по-горе не беше лозунг,а виц по време на "другата" система.Не претендирам за авторски права.
"Хайде сега малко да прочетеш география..."
От географията знам,че "карибите" се пише с главно К.Както виждаш,чел съм това-онова.
Айде,че има интересни новини за Левски.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
И аз слушам Гонг и Ясен Петров в момента! Не ми се занимава да ти копирам мненията, ама след като виждаш колко народ си настроил срещу себе си, сам си направи извода! Заглавието на филма "Карибски пирати" се пише с главно К! Ако ми я покажеш тази държава "Кариби" стискам ти ръката! Моя съвет е, не дразни излишно потребителите, ще ти бъде по-лесно! Побеждаваме, губиме, наши са! БЪЛГАРИ са! Така че, ще ги подкрепяме, дори и да загубят! Това което си копирал показва колко добре са настроени нашите момчета в този форум! Те довечера с чиста съвест пак ще пишат, дори и да загубим! Но ти?! Ти няма да си добре дошъл вече, нали го разбираш?!
- chepondrev 1912
- Контакти:
deepblue1963 написа:
"Айде,че има интересни новини за Левски."
Ми седи си там и си чети за Левски, за Гара-та, за Гонзу, за Баткоф, за Г. 5коф и други, дет заслужават повече вниманието Ти и Ти вдигат самочувствието и националното самосъзнание. Охлюв. Язък ти за годините (ако си верно на 47)
"Айде,че има интересни новини за Левски."
Ми седи си там и си чети за Левски, за Гара-та, за Гонзу, за Баткоф, за Г. 5коф и други, дет заслужават повече вниманието Ти и Ти вдигат самочувствието и националното самосъзнание. Охлюв. Язък ти за годините (ако си верно на 47)
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА
- mistreated
- Контакти:
Току що видях, че все още има самолетни билети за полета в петък. Сериозно обмислям варианта да резервирам билет до Рим за полуфинала ако днес бием. Лошото е, че пак трябва да крънкам шефа за отпуск 

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Има три неща който ме протесняват у кубинците и това са силния им сервиз, блокадата най-вече на Симон и физиката. Но за сметка на това точно силния им сервиз може и ще ни донесе много точки, Леон не е в страхотна форма или поне снощи не беше и също така кубинците играят на приливи и отливи.
Според мен ако Жеков е на поне 80 % и Алексиев няма много грешки при посрещането ще победим. Прогноза 3:2 на нас.
Според мен ако Жеков е на поне 80 % и Алексиев няма много грешки при посрещането ще победим. Прогноза 3:2 на нас.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
-
- Контакти:
КЗК ОЛЕ
Най-вероятно ще загубим. Варианта да спечелим е, ако кубинците грешат сервисите, а нашия отбор рискува и то с успех на този компонен

Най-вероятно ще загубим. Варианта да спечелим е, ако кубинците грешат сервисите, а нашия отбор рискува и то с успех на този компонен
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- deepblue1963
kartago написа:И аз слушам Гонг и Ясен Петров в момента! Не ми се занимава да ти копирам мненията, ама след като виждаш колко народ си настроил срещу себе си, сам си направи извода! Заглавието на филма "Карибски пирати" се пише с главно К! Ако ми я покажеш тази държава "Кариби" стискам ти ръката! Моя съвет е, не дразни излишно потребителите, ще ти бъде по-лесно! Побеждаваме, губиме, наши са! БЪЛГАРИ са! Така че, ще ги подкрепяме, дори и да загубят! Това което си копирал показва колко добре са настроени нашите момчета в този форум! Те довечера с чиста съвест пак ще пишат, дори и да загубим! Но ти?! Ти няма да си добре дошъл вече, нали го разбираш?!
[offtopic]Карибско море?Карибски басейн?"Страните от Латинска Америка и Карибите..."[/offtopic]
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
А сега да ви кажа, че няма да гледам мача?!...
Обяснявам... Колкото пъти съм заглеждал мач на националните волейболисти, толкова пъти сме падали...
Оня ден беше последният случай... По новините чух, че водиме с 2:0 гейма на Испания и реших, че няма страшно, нооо...! Включването ми беше при 2:0 гейма и 23:23 (на другия ден разбрах, че са били и 23:19 за наще, по някое време) и изгубихме гейма (което автоматично ме прехвърли на някакъв тъп филм)...
А снощи гледах Куба с Испания и мога да ви кажа, че кубнците са напълно преодолими, ако успеем да сме непукисти!?...
Големи са "маймуни" и с физика и физиология (освен да ги препикаеме) няма да ги биеме... Но с българско търпение (волско) и български инат (магарешки) съм сигурен, че сме на полуфинал!... А оттам нататък? ...

Обяснявам... Колкото пъти съм заглеждал мач на националните волейболисти, толкова пъти сме падали...

А снощи гледах Куба с Испания и мога да ви кажа, че кубнците са напълно преодолими, ако успеем да сме непукисти!?...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!