Какво направи Вальо Михов за българския футбол ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Какво направи Вальо Михов за българския футбол ?
Договори по 1млн лева от ТВ права за първите 3 отбора в класирането...
Не мисля, че е малко...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Договори по 1млн лева от ТВ права за първите 3 отбора в класирането...Не мисля, че е малко...
Мисля, че човека питаше за всичките 20 години, не за последните 2.
viroglav написа:Замислих се , ама за нищо не се сещам ... Този човек е от двайсет години в родния футбол и е заемал всякакви постове в него , но не се сещам за нещо значимо направено от него за развитието на играта в България. Когато изплува образа му пред очите ми , веднага го свързвам с търговията на футболните права и тлъстите комисионни за него от разни телевизии , а и от БФС разбира се. Затова и той , като шеф на ПФЛ не обичаше да се конфронтира с хората в изпълкома и на практика остана приятел с всички. За да му върви бизнеса гладко ... Знае ли някой Валентин Михов да е направил нещо реално за българския футбол , щото участията в предавания и хвалбите на заинтересованите от него хора не важат в този случай. Помогнете ми да науча приноса му за играта в родината ни.
Ех, малки ли сте, не знам, но без него нямаше да има и магическото лято на 94-а, което май само то ще ни остане! Много си блъскаше главата в стената този човек, но явно му писна!
bigbonusprize написа:Договори по 1млн лева от ТВ права за първите 3 отбора в класирането...Не мисля, че е малко...
Е това са абсолютни глупости. Все едно е имало 5,6 кандидата и Ринга са предложили първаначално по 100 000 а, но след дълги преговори с 4 ТВ той е измъкнал по 1 млн.
Истината е че Ринга извадиха тия пари първоначално и веднага се приеха. А Вальо се водеше като някакъв консултант.
И понеже знаят че други няма освен Ринга затова им позволиха да си редат програмата както им е кеф. И да има мачове в Понеделник от 21 до 23 часа, което е абсурд. Хората на другия ден са 1-ва смяна на работа ще ходят на мач до 23:00 часа.
- bigbonusprize
- Контакти:
baltimore написа:bigbonusprize написа:Договори по 1млн лева от ТВ права за първите 3 отбора в класирането...Не мисля, че е малко...
Мисля, че човека питаше за всичките 20 години, не за последните 2.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:baltimore написа:bigbonusprize написа:Договори по 1млн лева от ТВ права за първите 3 отбора в класирането...Не мисля, че е малко...
Мисля, че човека питаше за всичките 20 години, не за последните 2.Аз друго не знам. Не знам и какъв му е приноса за 94та...
Ами провери, попрочети поне! Беше шеф на БФС в квалификациите ( които бяха пак доста бурни), успя да обедини отбора, да се договори с тях и голяма част на успехите си дължим на него! Факт е! Едни пловдивски брокери ( които после влязоха в затвора) го свалиха точно преди световното, но той вече си беше свършил работата! Т.е. голямата работа я свърши той!
kartago написа:Ех, малки ли сте, не знам, но без него нямаше да има и магическото лято на 94-а, което май само то ще ни остане! Много си блъскаше главата в стената този човек, но явно му писна!
Ако визираш мен , не , не съм малък , дори по критериите на днешната младеж съм си доста дърт. Защо според теб без Вальо Михов нямаше да го има магическото лято на 1994 година ? И аз понякога си "блъскам" главата в стената , ама файда никаква ... А и не го виждам като боец и търсещ решения точно Вальо Михов. Може и да бъркам , но проговори ми с факти моля те ...
kartago написа:Ами провери, попрочети поне! Беше шеф на БФС в квалификациите ( които бяха пак доста бурни), успя да обедини отбора, да се договори с тях и голяма част на успехите си дължим на него! Факт е! Едни пловдивски брокери ( които после влязоха в затвора) го свалиха точно преди световното, но той вече си беше свършил работата! Т.е. голямата работа я свърши той!
Е , добре .., да говорим за квалификациите. Та ние тези квалификации ги бяхме загубили ... Класирахме се благодарение на това , че Израел победи Франция в предпоследния мач и то като гости , ако се не лъжа и късметлийския гол на Емо Костадинов в последната секунда на мача. Къде е приноса на Вальо Михов , или на който и да е друг , освен късмета на Емо Костадинов за класирането. В този мач играхме безобразно ... Наско Сираков демонстративно отказа да пътува за Франция и да играе. Това са фактите за историята ...
ТВ правата за първенството се държат от БФС , а не от ПФЛ и Вальо Михов няма нищо общо с договора на Про.бг с БФС.
viroglav написа:kartago написа:Ами провери, попрочети поне! Беше шеф на БФС в квалификациите ( които бяха пак доста бурни), успя да обедини отбора, да се договори с тях и голяма част на успехите си дължим на него! Факт е! Едни пловдивски брокери ( които после влязоха в затвора) го свалиха точно преди световното, но той вече си беше свършил работата! Т.е. голямата работа я свърши той!
Е , добре .., да говорим за квалификациите. Та ние тези квалификации ги бяхме загубили ... Класирахме се благодарение на това , че Израел победи Франция в предпоследния мач и то като гости , ако се не лъжа и късметлийския гол на Емо Костадинов в последната секунда на мача. Къде е приноса на Вальо Михов , или на който и да е друг , освен късмета на Емо Костадинов за класирането. В този мач играхме безобразно ... Наско Сираков демонстративно отказа да пътува за Франция и да играе. Това са фактите за историята ...
Пич, отбора беше пълен със звезди! И то от голям ранг! Спомням си, че имаше големи проблеми, караха се за премии, за капитански ленти май, абе цялата квалификация си беше кълбо от нерви! Тогава май и Израел на нас ни направи равен в София! Та точно Михов беше обединяващата фигура, който успя и кинти да намери, и да ги обедини националите! След това............,след това вече беше едно лудо лято!
Върни се в “Футбол - България”