В крайна сметка, който и да дойде треньора на вратарите ще го довърши.Иначе съм твърдо за Акалски.Божето сгреши няколко пъти и то фатално при центрирания основно.
Но с такъв треньор толкова.
Дано Акалски не е слушал внимателно на тренировки.
Той трябва да е титуляра.
Левски усилено търси вратар
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски усилено търси вратар
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
като продадеме гарата парите ше стигнат за касияс "D
- santiliana
honda написа:За мен лично Акалски е най-добрия вратар в нашето първенство - следим съм го внимателно ,почти не прави грешки. Умишлено казвам в нашето първенство защото за мен е по-добър дори от М'Боли,може би единствено Паскал Борел да е по-добър,но Акалски е българин и е досто по-млад. Алжиреца е много ефектен ,но не и ефективен. Тове ,че един вратар прави много плонжове не е белег на класа, а на обратно.
За мен Акалски е с една класа по-добър от изброените 3 вратари. Пл. Илиев - показва голям талант и е залог за бъдещето ,но още е много млад за да бъде титулярен вратар на Левски, и доста крехък физически за вратар.
+1
Колкото мнения съм писал за вратарите, толкова пъти съм казвал, че за титулярен №1 на вратата ни трябва да е Киро Акалски. И аз съм го следял внимателно и съм убеден, че това е вратаря, който ни е необходим. Спокоен е на вратата, безстрашен при борба за висока топка и пряк двубой с противников играч и най- вече- ПЕРДЕ.
Всички знаят, че за да си добър вратар това е едно от най- важните качества- силна психика и много труд в тренировките.
Да не губят време Гонзо и Ясен и да пускат Киро! За няколко мача ще е влязъл във форма и няма проблем!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
santiliana написа:honda написа:За мен лично Акалски е най-добрия вратар в нашето първенство - следим съм го внимателно ,почти не прави грешки. Умишлено казвам в нашето първенство защото за мен е по-добър дори от М'Боли,може би единствено Паскал Борел да е по-добър,но Акалски е българин и е досто по-млад. Алжиреца е много ефектен ,но не и ефективен. Тове ,че един вратар прави много плонжове не е белег на класа, а на обратно.
За мен Акалски е с една класа по-добър от изброените 3 вратари. Пл. Илиев - показва голям талант и е залог за бъдещето ,но още е много млад за да бъде титулярен вратар на Левски, и доста крехък физически за вратар.
+1
Колкото мнения съм писал за вратарите, толкова пъти съм казвал, че за титулярен №1 на вратата ни трябва да е Киро Акалски. И аз съм го следял внимателно и съм убеден, че това е вратаря, който ни е необходим. Спокоен е на вратата, безстрашен при борба за висока топка и пряк двубой с противников играч и най- вече- ПЕРДЕ.
Всички знаят, че за да си добър вратар това е едно от най- важните качества- силна психика и много труд в тренировките.
Да не губят време Гонзо и Ясен и да пускат Киро! За няколко мача ще е влязъл във форма и няма проблем!!!
Момчета, тук се присъединявам към вашите мнения. И аз колкото мача съм гледал на Кирчо, винаги е бил на ниво. Така, че Гонзо, Ясене, имаме вратар. Друг не ни трябва...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Още един глас за Акалски! Въпреки че няколкото мача, които изгледах на Видима, техния вратар Пламен Илиев също показа много добри качества, а и ако не се лъжа е само на 18-19 год.
Re: !>
durex написа:honda написа:За мен лично Акалски е най-добрия вратар в нашето първенство - следим съм го внимателно ,почти не прави грешки. Умишлено казвам в нашето първенство защото за мен е по-добър дори от М'Боли,може би единствено Паскал Борел да е по-добър,но Акалски е българин и е досто по-млад. Алжиреца е много ефектен ,но не и ефективен. Тове ,че един вратар прави много плонжове не е белег на класа, а на обратно.
По-голяма глупост не бях чел скоро...Паскал Борел е по-добър от М`Боли!?!?!?!?!?!?!?!
Виж колко гола са вкарани на Борел и тогава говори. Самия факт ,че е бил 7 години във Вердер(Бремен) говори за качествата му. Без да е много ефектен достига до почти всяка топка. М'Боли е много ефектен- прави много красиви спасявания, но е вратар на който вкарват не малко голове ,самия факт че Левски в миналогодишната си форма му вкара 6 гола мисля че говори достатъчно сам за себе си. Не знам дали знаеш ,но това ,което съм написал за плонжовете го казва Х.А. Шумахер - аз мисля че той разбира от играта на вратаря.
terata написа:Още един глас за Акалски! Въпреки че няколкото мача, които изгледах на Видима, техния вратар Пламен Илиев също показа много добри качества, а и ако не се лъжа е само на 18-19 год.
Наистина показва много добри качества момчето ,но се съмнявам че е готово да бъде титулярен вратар на Левски- една грешка може да го съсипе ,както се случи с Н.Михайлов(на когото съм всичко друго но не и фен,но никой не може да отрече че Н.Михайлов има великолепни качества за вратар) . А и Пл.Илиев е сравнително нисък и доста слабичък . Не такъв тип вратар който да "мачка" нападателите при центриранията.Но може да бъде взет като залог за бъдещето дано порасне още малко и се "поналее".Иначе има много добри качества.
За мен едно от най-важните качества на Акалски ,че казано на жаргон е голямо перде. И има едно ценно качество дори и да допусне гол играта му не се повлиява от това. За мен един от големите проблеми на Г.Петков е че след като допусне гол или пък в напечени мачове прави ужасяващи грешки и после става още по -зле.
honda написа:terata написа:Още един глас за Акалски! Въпреки че няколкото мача, които изгледах на Видима, техния вратар Пламен Илиев също показа много добри качества, а и ако не се лъжа е само на 18-19 год.
Наистина показва много добри качества момчето ,но се съмнявам че е готово да бъде титулярен вратар на Левски- една грешка може да го съсипе ,както се случи с Н.Михайлов(на когото съм всичко друго но не и фен,но никой не може да отрече че Н.Михайлов има великолепни качества за вратар) . А и Пл.Илиев е сравнително нисък и доста слабичък . Не такъв тип вратар който да "мачка" нападателите при центриранията.Но може да бъде взет като залог за бъдещето дано порасне още малко и се "поналее".Иначе има много добри качества.
За мен едно от най-важните качества на Акалски ,че казано на жаргон е голямо перде. И има едно ценно качество дори и да допусне гол играта му не се повлиява от това. За мен един от големите проблеми на Г.Петков е че след като допусне гол или пък в напечени мачове прави ужасяващи грешки и после става още по -зле.
+1 А за Петков си прав, а уж минава за голямо перде
honda написа:За мен лично Акалски е най-добрия вратар в нашето първенство - следим съм го внимателно ,почти не прави грешки. Умишлено казвам в нашето първенство защото за мен е по-добър дори от М'Боли,може би единствено Паскал Борел да е по-добър,но Акалски е българин и е досто по-млад. Алжиреца е много ефектен ,но не и ефективен. Тове ,че един вратар прави много плонжове не е белег на класа, а на обратно.
В голяма част съм съгласен с това което казваш! Междувпрочем в по-голямата си част! За мен лично най-добрите вратари в България в момента са Борел и........М Боли! М Боли не е само ефектен, той е много ефективен вратар, много сигурност вкарва в защитата, не се панирва от вкаран гол! Борел е също такъв! Говорите за Акалски, без да сте го видяли на вратата на "Левски"! Има много, ама много голяма разлика между "Локомотив" и "Левски"! Тези които си мислят, че вратаря е Господ Бог и може всичко да хване много се лъжат! Има ли добра защита ( а за сега ми се струва, че тази на "Левски" за нашите стандарти е такава), Акалски може да се покаже в много по-различна светлина от колкото в "Локомотив"! Искам да кажа, че може да бъде на пъти по-добро ниво! Поне трябва да го пробват, не вярвам да се прави трансфер за да го вземат за 2-и или 3-и вратар! Трябва да му се даде шанс! Аз лично не отписвам и Митрев, на мен лично много ми харесва момчето! Отделно, че преди и Петков ми харесваше, но наистина прекали с тези голове отдалече!
- BLUE CHAMPIONS
И какво сега-цяла есен ще следим вратари,зимата ще развържем кесията пък дано случим
а голямата рана на отбора е ЗАЩИТАТА. В Б-я просто няма специалисти,които да учат футболистите как се играе на този пост. Търсене и купуване на нови вратари не решава по никакъв начин проблема
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]